КПК

Перегляд Повної Версії : педалі акселератора

скф
12-02-2014, 13:22
Привіт, хлопці , я задати вам питання , у мене є клієнт з 500 2013 з ecu новий ,не хотіли б поставити modulino на педаль акселератора , я не знаю, що скажи, чому я проти цих aggeggini, я хотів би порад від вас, що робити ,спасибі велике

пристрасть двигунів
12-02-2014, 13:36
я за remap не приймаю цих додаткових модулів, в тому числі і від Тебе, привів, як карта вирішили втрутитися у відповідності з вимоги, і якщо залишити dpf....

voglioimparare
12-02-2014, 13:52
я за remap не приймаю цих додаткових модулів, в тому числі і від Тебе, привів, як карта вирішили втрутитися у відповідності з вимоги, і якщо залишити dpf....

Повністю згоден, з тим, що варто модуль проводці акселератора,ви abella карту, де і можливих "грати", навіть з педаллю газу...

ugoboss
12-02-2014, 13:52

того ж думки, нічого модулів, хороша перенесений і ви побачите, що йде набагато краще.
p.s. що означає новий ecu.

пристрасть двигунів
12-02-2014, 14:51
ймовірно, 8df

sergiot
12-02-2014, 15:45
педаль акселератора ? дуже важливо для безпеки автомобіля, рекомендую не використовувати ці "речі"

скф
13-02-2014, 07:48
Ні, може бути, я не пояснив , автомобіль і бензин і не монтує ne 8 ne 5, але не ECU

скф
13-02-2014, 12:43
7104 que7104sta і ecu

frantik3
13-02-2014, 18:37
монтує роз'ємів bosch певен, щось нове!!!!!

frantik3
13-02-2014, 18:52
і magneti marelli не я, і ніколи не траплялося, ecu ці ще, але і відрізняється від інших marelli, принаймні, cos? здається, але я не знаю, що може бути, з, що протокол прочитати!!!!!

frantik3
13-02-2014, 18:57
знайдена монтує ЕБУ IAW 9GF

з чим ви можете прочитати??????

скф
13-02-2014, 19:52
Серед вас, я підтверджую, що ecu і що ? навіть я знаю, як читати її ,щоб те, що я просив для модуля, який я ненавиджу ,help!!!! Я сподіваюся, що якийсь добрий самаритянин мені висвітліть шлях для його зіставлення з ������

alfonsoh
22-02-2014, 21:14
якщо немає рішень, що я можу тобі порадити кілька марок в лічку, я хочу пару в дію на panda бензин і на р. точка ебу 5sf8-9 незважаючи на те, що riprogrammandola крім досягнень, є тільки карту педалі.
установка і програмування ? простий і сіль добре кіл на прискорення, а не d? ні один кінь у pi?, а від відчуття, красиві зйомки, добре працює і в 1 і в залежності від того, будете забуватися-3а, а потім зникають у 4а і 5а.
все залежить від того, що очікує клієнт.

leandro89
23-02-2014, 18:02
якщо немає рішень, що я можу тобі порадити кілька марок в лічку, я хочу пару в дію на panda бензин і на р. точка ебу 5sf8-9 незважаючи на те, що riprogrammandola крім досягнень, є тільки карту педалі.
установка і програмування ? простий і сіль добре кіл на прискорення, а не d? ні один кінь у pi?, а від відчуття, красиві зйомки, добре працює і в 1 і в залежності від того, будете забуватися-3а, а потім зникають у 4а і 5а.
все залежить від того, що очікує клієнт.

прочитайте правила, якщо те, що ви пишете ? законно, і не захищений авторським правом, то ви можете писати, і, навпаки, тримайте себе інформацію для вас.
також написати, що ви можете сказати в лічку ? заборонено регламентом. будьте обережні

alfonsoh
23-02-2014, 18:22
я читав правила, і мені не здається, заборонено сказати, марки і назви додаткових модулів, ну ті, що я пробував, був один на panda, і на mercedes, і g-точки, для педалі проводці акселератора. і установка програмного забезпечення через usb, а інший приходить вже встановлено, але ви можете купити тестер, щоб показати зміни, тільки у разі, якщо ви зробите це багато.