КПК

Прагляд Поўнай Версіі : педалі акселератара

скф
12-02-2014, 13:22
Прывітанне, хлопцы , я задаць вам пытанне , у мяне есць кліент з 500 2013 з ecu новы ,не хацелі б паставіць modulino на педаль акселератара , я не ведаю, што скажы, чаму я супраць гэтых aggeggini, я хацеў бы саветаў ад вас, што рабіць ,дзякуй вялікі

запал рухавікоў
12-02-2014, 13:36
я за remap не прымаю гэтых дадатковых модуляў, у тым ліку і ад Цябе, прывеў, як карта вырашылі ўмяшацца ў адпаведнасці з патрабаванні, і калі пакінуць dpf....

voglioimparare
12-02-2014, 13:52
я за remap не прымаю гэтых дадатковых модуляў, у тым ліку і ад Цябе, прывеў, як карта вырашылі ўмяшацца ў адпаведнасці з патрабаванні, і калі пакінуць dpf....

Цалкам згодны, з тым, што варта модуль праводцы акселератара,вы abella карту, дзе і магчымых "гуляць", нават з педаллю газу...

ugoboss
12-02-2014, 13:52

таго ж меркавання, нічога модуляў, добрая перанесены і вы ўбачыце, што ідзе значна лепш.
ps. што значыць новы ecu.

запал рухавікоў
12-02-2014, 14:51
верагодна, 8df

sergiot
12-02-2014, 15:45
педаль акселератара ? занадта важна для бяспекі аўтамабіля, рэкамендую не выкарыстоўваць гэтыя "рэчы."

скф
13-02-2014, 07:48
Не, можа быць, я не растлумачыў , аўтамабіль і бензін і не мантуе ne 8 ne 5, але не ECU

скф
13-02-2014, 12:43
7104 que7104sta і ecu

frantik3
13-02-2014, 18:37
мантуе раздымаў bosch упэўнены, што-то новае!!!!!

frantik3
13-02-2014, 18:52
і magneti marelli не я, і ніколі не здаралася, гэтыя ecu яшчэ, але і адрозніваецца ад іншых marelli, па меншай меры, cos? здаецца, але я не ведаю, што можа быць, з, што пратакол прачытаць!!!!!

frantik3
13-02-2014, 18:57
знойдзена мантуе ЭБУ IAW 9GF

з чым вы можаце прачытаць??????

скф
13-02-2014, 19:52
Сярод вас, я пацвярджаю, што ecu, і што ? нават я ведаю, як чытаць яе ,каб тое, што я прасіў для модуля, які я ненавіджу ,help!!!! Я спадзяюся, што нейкі добры самарыцянін мне асвятліць шлях для яго супастаўленне з������

alfonsoh
22-02-2014, 21:14
калі няма рашэнняў, што я магу табе параіць некалькі марак у лічку, я хачу пару ў дзеянне на panda бензін і на г. кропка эбу 5sf8-9 нягледзячы на тое, што riprogrammandola акрамя дасягненняў, есць толькі карту педалі.
ўстаноўка і праграмаванне ? просты і соль добра колаў на паскарэнне, а не d? ні адзін конь у pi?, а ад адчування, прыгожыя здымкі, добра працуе і ў 1 і ў залежнасці ад таго, будзеце забывацца-3а, а затым знікаючых ў 4а і 5а.
усе залежыць ад таго, што чакае кліент.

leandro89
23-02-2014, 18:02
калі няма рашэнняў, што я магу табе параіць некалькі марак у лічку, я хачу пару ў дзеянне на panda бензін і на г. кропка эбу 5sf8-9 нягледзячы на тое, што riprogrammandola акрамя дасягненняў, есць толькі карту педалі.
ўстаноўка і праграмаванне ? просты і соль добра колаў на паскарэнне, а не d? ні адзін конь у pi?, а ад адчування, прыгожыя здымкі, добра працуе і ў 1 і ў залежнасці ад таго, будзеце забывацца-3а, а затым знікаючых ў 4а і 5а.
усе залежыць ад таго, што чакае кліент.

прачытайце правілы, калі тое, што вы пішаце ? законна, і не абаронены аўтарскім правам, то вы можаце пісаць, і, наадварот, трымаеце сябе інфармацыю для вас.
таксама напісаць, што вы можаце сказаць у лічку ? забароненыя рэгламентам. будзьце асцярожныя

alfonsoh
23-02-2014, 18:22
я чытаў правілы, і мне не здаецца, забаронена сказаць, маркі і назвы дадатковых модуляў, ну тыя, што я спрабаваў, быў адзін на panda, і на mercedes, і g-кропкі, для педалі праводцы акселератара. і ўстаноўка праграмнага забеспячэння праз usb, а другі прыходзіць ужо ўсталяваны, але вы можаце купіць тэстар, каб паказаць змены, толькі ў выпадку, калі вы зробіце гэта шмат.