КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Я ўяўляю сабе. Прывітанне ўсім, чып-цюнінг

ЧЫП-ЦЮНІНГ
11-02-2014, 22:15
Вось я ўяўляю з'яўляюцца Эміліо з Мондрагоне Махачкале практычна pivello ў поле.
Я заўседы, з самага дзяцінства запал для рухавікоў і, спадзяюся, даведацца што-небудзь з гэтага форума

lombian
11-02-2014, 23:37
прывітанне і дабро запрашаем

запал рухавікоў
11-02-2014, 23:38
Сардэчна запрашаем на форум Эміліо

dvdtuning
11-02-2014, 23:45
Прывітанне, добры форум

carlo abarth
11-02-2014, 23:58
прывітанне эміліе!!

motorsport
12-02-2014, 20:41
прывітанне і дабро запрашаем!:)

leandro89
12-02-2014, 21:39
сардэчна запрашаем на форум, раскажыце нам, таксама і інш.? і вашай цяперашняй прафесіі

ЧЫП-ЦЮНІНГ
12-02-2014, 22:19
Прывітанне ўсім, хлопцы, мне 38 гадоў і па прафесіі я-прадпрымальнік, у мяне есць фірма грузаў, з штаб-кватэрай у махачкале і ў балгарыі, я спадзяюся, што змагу ў бліжэйшы час прыехаць у 80 паведамленняў каб пакідаць файл
прывітанне і дзякуй
P. s. Леандра выбачайце, я думаю, што ты ў поле, а затым вам задаю гэтае пытанне: на шчыт 2.0 jtd у rimappatore я быў пераназначаны эбу, вынік амаль стрыманы, як прадукцыйнасць, але на нізкіх абарачэннях стукае як вар'ят, асабліва пры нізкіх тэмпературах, я спрабаваў знізіць ціск у магістралі rail з значэнняў, узятых на іншыя карты, вынік я вырашыў праблемы біць, але я страціў у прадукцыйнасці, я проста што-то больш? чым раней, што ў гару ен пі? сілы. Я spighi гэта што?

159sportwagon
12-02-2014, 22:22
Прывітанне ? сардэчна запрашаем

ЧЫП-ЦЮНІНГ
12-02-2014, 22:27
Прывітанне sportwagon

Хлопцы, аднак, на пытаньне, якое я задаў у леанарда могуць адказаць на ўсе.

Аднак на пытанне, што я зрабіў леанарда могуць адказаць на ўсе.

leandro89
12-02-2014, 22:36
Прывітанне ўсім, хлопцы, мне 38 гадоў і па прафесіі я-прадпрымальнік, у мяне есць фірма грузаў, з штаб-кватэрай у махачкале і ў балгарыі, я спадзяюся, што змагу ў бліжэйшы час прыехаць у 80 паведамленняў каб пакідаць файл
прывітанне і дзякуй
P. s. Леандра выбачайце, я думаю, што ты ў поле, а затым вам задаю гэтае пытанне: на шчыт 2.0 jtd у rimappatore я быў пераназначаны эбу, вынік амаль стрыманы, як прадукцыйнасць, але на нізкіх абарачэннях стукае як вар'ят, асабліва пры нізкіх тэмпературах, я спрабаваў знізіць ціск у магістралі rail з значэнняў, узятых на іншыя карты, вынік я вырашыў праблемы біць, але я страціў у прадукцыйнасці, я проста што-то больш? чым раней, што ў гару ен пі? сілы. Я spighi гэта што?

гэта не ? раздзел падыходзіць для праблема шчыта, варта пачаць абмеркаванне вашай праблемы, размяшчаць мод і врі ў банк дадзеных, калі gi? не ? маецца.

ЧЫП-ЦЮНІНГ
12-02-2014, 22:41
Прабачце, як вы гэта робіце?

прабачце, але калі я правільна зразумеў, я павінен атрымаць 80 паведамленняў гэта зрабіць? ці я памыляюся?

leandro89
15-02-2014, 11:49

прабачце, але калі я правільна зразумеў, я павінен атрымаць 80 паведамленняў гэта зрабіць? ці я памыляюся?

я бачу, што ў вас вырашаецца проста!

msport (exil77grande)
15-02-2014, 13:43

кожны можа ўкласці, але не запампаваць да такога-то колькасці паведамленняў,для астатніх мы, клапоцячыся на ваша пытанне, які, спадзяюся, хутка вырашым.