Перегляд Повної Версії : записи вантажівка з galletto v53
привіт всім я хотів би знати, якщо хто-небудь пробував писати один scania r з ебу ems s7
davidehfnos
12-02-2014, 00:12
здрастуйте, ви підключили v53 клон на 24 v ???? у зачитано все правильно??? на мою думку, як вона, прочитавши запис
я використовував v53 клон то з пк і читання ? була проведена правильно
привіт alien 78 я теж читав s7 одного scania, але з версією 84 півня 2 (клон)? я не пробував ще писати, навіть якщо напишіть, дайте знати, як v
Mr.Flash
13-02-2014, 13:00
я завжди знав, що галло клон були обмежені 12v ..... ? насправді я особисто ніколи не пробував. Ти навіть писати ???
ні, я ще не пробував писати, чому? перший вантажівка, що я ? трапилося ? одним scania і в разі блокування під час запису ви не можете? зробити bdm........
але півник клон працює також чудово 24v
я читав кілька екю до 24 вольт, і я написав 3 ms 6.2 і 2 s6 в bdm завжди a24 вольт
davidehfnos
15-02-2014, 00:27
з півень v53?
Я читав кілька scania і також iveco cursor з ms6.2 масі послідовний у мене завжди були проблеми з edc7, що я повинен спробувати в Bdm, тим не менше на 24 вольта працює, я як v48, що 53, але я знаю, що навколо нас стояли v48, що вони не мали rel? 24
ось і сьогодні я хотів написати scania r360, але коли я відкрив програмного забезпечення, півник, я побачив, що ви не бачите-й? список вантажівок,тракторів і мотоциклів, решта все працює відмінно.
? не сталося з кимось??????????
пристрасть двигунів
25-02-2014, 11:47
ось і сьогодні я хотів написати scania r360, але коли я відкрив програмного забезпечення, півник, я побачив, що ви не бачите-й? список вантажівок,тракторів і мотоциклів, решта все працює відмінно.
ок, спасибі, пристрасть, двигуни сьогодні я прагну, я буду знати,
Іди тихо, як сказав тобі, ангел, повернути всі березі і я настійно рекомендую, якщо ? версія з дати тому, прости, що gi? ? успіх же мене
Mr.Flash
26-02-2014, 13:44
що це значить **** c'? слово, яке ви не можете? сказати ?
пристрасть двигунів
26-02-2014, 14:04
Привіт, може бути, я був неправий, введіть хотів, щоб виконати нову установку від sw вмісту на dvd
Mr.Flash
26-02-2014, 16:21
у тому сенсі, у вашому реченні є слово "c..p.або." без крапок? якщо написати "****" виходять з чотирьох зірочок , я не знаю, чому? можливо, помилка форуму
leandro89
27-02-2014, 21:15
є слова, які є правильними автоматично, нічого не турбувало, очевидно, будуть заборонені, просто немає!!!!
у будь-якому випадку спасибі всім, особливо до пристрасті двигунів півень ? повернувся до життя.....................
Mr.Flash
28-02-2014, 12:11
є слова, які є правильними автоматично, нічого не турбувало, очевидно, будуть заборонені, просто немає!!!!
Вже було сказано в інших постах слово C. A. P. O. затемнюється з причин, які виникли старі esperoenze форум....
Vabbene незалежно від того, чи.т, як ви змогли написати?
leandro89
01-03-2014, 09:38
Vabbene незалежно від того, чи.т, як ви змогли написати?
а nox ми уникаємо робити цілі дискусії, коли нам це потрібно, ми підтримуємо активний об'єкт обговорення.
kingsnake
08-03-2014, 03:11
Я ? попросили прочитати volvo fh, тільки, що я боюся, підключитися до роз'єму obd, в гіршому випадку, що і ризик для смаження?
Для читання нічого, якщо ви v53? очі, що на деяких truk вам необхідно видалити адаптер жовтий за півень
kingsnake
15-03-2014, 03:09
Спасибі за інформацію, як власник називає мене то я читаю, а ви dir? як вона закінчиться.
davidehfnos
16-03-2014, 13:18
мені здається дивним, що з клоном ви працюєте в 24v
Я до сих пір я тільки читав, для випробувань. Daf xf. Iveco eutotech cursor scania r500 і 360? я не зміг на eurocargo edc7
davidehfnos
17-03-2014, 12:53
з v53?
cinqueturbo
17-03-2014, 13:25
Те, що мені цікаво, і що? у BDM ці ECU надходять на 12в, а не 24в..
Ви v53. І cursor, навіть з 48
Те, що мені цікаво, і що? у BDM ці ECU надходять на 12в, а не 24в..
я, коли я читав в bdm один s6 scania з півень v. Я 84 харчування ecu 24 вольт, навіть якщо на pdf fgtech c'? написано 12 вольт (я вважав за помилку)? півень був живлення на 12 вольт perh? тоді ще я не знав, чи може він піти a24
robby51039
19-04-2014, 17:23
привіт, хтось читав, ніколи scania 124 420 блоку управління ms6.2 з півень v50? я вчора пробував, але не дав мені жодного даних ecu , дав мені повідомлення про помилку"будильник"у з'єднанні.sara' u помилка програмного забезпечення або інтерфейсу?
або просто не читає в послідовний?
хто-небудь пробував?
привіт, роббі, я можу гарантувати, що в послідовний читає, як я читав дещо з півень версії 48 або (84, як я, йде в екран)? на початку не читала, навіть не я, то я зробив мод опором від 3,9 khom і я читав і писав.з повагою
robby51039
20-04-2014, 10:29
якщо ви фотографії що означає опір замінити??
однак, мій півень і laversione 50, який працює в bdm тепер він завжди робив свою роботу добре, по-твоєму, і зміни, які були в свій час?
якщо ви фотографії що означає опір замінити??
привіт, роббі, навіть по-моєму, коли в послідовний не читав в bdm-було б дуже добре, я можу гарантувати, що після мод, тільки опір від 10 khom, з 3,9 khom почав читати ms6.2? ще давав якоїсь проблеми на який-небудь edc 15, то я також замінити всі резистори, що не були правильно встановлені недалеко від rel?, cos? ? поліпшити, досі я читав 35 ебу ms6.2 з цих? 2 вже стояли, не s? чому?.
відправити вам фотографії з mod, зроблені іншим користувачем форуму, cos? що можна перевірити опір, якщо я можу дати вам пораду, якщо змінити ви робите перед тим, що від 10, с 3,9, а потім перевірити, перш ніж змінювати інших,привіт і з святом пасхи
robby51039
20-04-2014, 17:04
дякую ради тепер вимкніть і управління, як на фото,дивно, що досі, що мій півень, і він завжди вів себе добре і з edc 15 bdm і завантаження tricore edc17
і edc 16,пояснюю, що в додаток до daily завжди з boschms і перший вантажівка, який я намагаюся читати
дякую ради тепер вимкніть і управління, як на фото,дивно, що досі, що мій півень, і він завжди вів себе добре і з edc 15 bdm і завантаження tricore edc17
і edc 16,пояснюю, що в додаток до daily завжди з boschms і перший вантажівка, який я намагаюся читати
я теж щодня його читав? було ms 6.3, будьте уважні, перевірте, що насправді 420 з ms6.2, чому? є й такі, з ecu motorola s6 і ті, що ви читаєте в can, як ви бачите з pdf в папці-дель-галло, в останній спробуйте також на іншому транспортному засобі з ms6.2, щоб бути впевненим, що проблема як на інструмент, а не на автомобіль scania 4-серії 480 580 також вони ms6.2
robby51039
20-04-2014, 22:45
тоді мій інструмент досі ніколи не мав проблеми, однак, я пробував читати, навіть з протоколом motorola, але дав мені те ж питання.
свій інструмент і трохи відрізняється від того, що опубліковано в фото і то, тільки один світлодіод жовтий і змінює розташування опір 10kohm
однак завтра я намагаюся читати cursor з ms6.2, і я бачу, як він веде себе
для сіско,то я спробував побачити резистори всередині і трохи відрізняються,мені потрібно знати, як він названий в свій інструмент, тому що " мій " і " led.
повинно бути r27 або r28,ви можете мені дати в око?
я намагався читати cursor, але він дав мені ту ж помилку, безумовно, повинен замінити резистори
r27 і r28, повинна полягати в тому, щоб замінити 3,9 ком
тоді мій інструмент досі ніколи не мав проблеми, однак, я пробував читати, навіть з протоколом motorola, але дав мені те ж питання.
свій інструмент і трохи відрізняється від того, що опубліковано в фото і то, тільки один світлодіод жовтий і змінює розташування опір 10kohm
однак завтра я намагаюся читати cursor з ms6.2, і я бачу, як він веде себе
для сіско,то я спробував побачити резистори всередині і трохи відрізняються,мені потрібно знати, як він названий в свій інструмент, тому що " мій " і " led.
повинно бути r27 або r28,ви можете мені дати в око?
я намагався читати cursor, але він дав мені ту ж помилку, безумовно, повинен замінити резистори
r27 і r28, повинна полягати в тому, щоб замінити 3,9 ком
привіт, роббі, ви повинні мати p? терпіння, чому? не вдома, але у мене інструмент з мене, як тільки я на мить я відкриваю його і дам вам знати
все одно, що замінити і поставити від 3,9 khom ? тільки один привіт
привіт, роббі, я посилаю вам 2 фото, а ? опором від 3,9 khom де ? позиціонується в моєму tool (? біля r 27), в інших-інші 2 (група 4), які я замінив в мій інструмент, не питайте мене значення зараз, чому? не пам'ятаю точно.
якщо в інструмент c'? той, від 10 khom те, 3,9, і після її замінити, ще не v? буду також вартість інших 4 резисторів
robby51039
23-04-2014, 22:14
надсилаю вам фото мого інструменту, щоб зрозуміти, де у мене проблема, я вказав вам те, що я припускаю, були резистори, то помітите, що вони влаштовані так, diverso7739
привіт, роббі, я бачу, що ваш ? сильно відрізняється, я запропонував вам виміряти з допомогою мультиметра значення цих двох резисторів (r 27 і r 28) і побачити, якщо хтось з форуму, хто інструмент як ваш говорить вам значення, яке знаходиться в його інструмент, в моєму ви не можете зрозуміти, який нумерації вони дали опір, про який я кажу, ви побачите, r28 (цей великий блакитний), то може бути r27, що на 3,9 khom?
robby51039
23-04-2014, 23:29
ні, я думаю, що опір грубої і R63 а опір я припускаю, що або змінити, так і r28,ви помітили, що в моєму нумерація резисторів над реле' не в ряду, але вони йдуть в послідовності 54 55 56 57?
дивно, правда, як я розумію, таких, щоб побачити, якщо вони в порядку?
якщо, по-вашому ? r 28, то misurala принаймні, знати, скільки ?, потім для тих, недалеко від rel? пошук rifarti на першій фотографії, які я послав вам, звичайно ? триває, враховуючи, що не пронумеровані? можливо, вимірюючи, навіть ті, може бути, ви можете знайти деякі позиції
robby51039
25-04-2014, 19:42
сьогодні я намагався читати scania після заміни опору, які presumevo був правильним, звичайно, не виконано.
ce' немає, що він ніколи не читав з півень v50 1 сід?
хто-небудь коли-небудь зробив зміни на цього півня?
пристрасть двигунів
25-04-2014, 22:47
Привіт, роббі, назва цієї посади говорить про інший версії і не ваш, я думаю, що якщо зробити пошук на форумі ? повна інформація про мод вашої версії....