Перегляд Повної Версії : Допомогою пін-код з лінії can marelli mj8f3 fiat ducato 5 серія
привіт всім, може хтось люб'язно сказати мені пін-код з лінії can цієї marelli mj8f3
кошти ? fiat ducato 5? серії 2300 cc, 150 л. с. я намагався читати з kess v2, але я можу читати тільки форсунки і з k-tag каже мені, перевірте з'єднання або харчування
hw: mj8F3hw00d
sw: 1544b236
Ver.sw: 0036
Запасні: 55245015
Ver.hw: 00
це не закони, послідовний, ви повинні відкрити і зробити її в j-tag, або як півень робить вас virtul read і тоді ви мало, ви можете написати, проблема в тому, якщо немає-файл в пам'ять, на той момент, або знайдіть файл hw і sw одно, або, як сказав відкрити і зробити в j-tag.
я пробував в j-tag насправді я написав, що я пробував з k-tag, але не спілкується.....
проблема ? що навіть в alientech не мають файлів орі, зараз мій друг надіслав мені пін-код завтра спробую це зробити в boot
я sbagliero, але я ніколи не бачив, зробити 8df marelli в boot.
legendaryslave
12-02-2014, 00:36
Я знаю, що ktag закон чудово перевірте підключення та харчування ви використовували skedino або під пайку
з'єднання перевірити, але він не хоче знати, спілкуватися і зараз, в середині не частина пі? і не спілкується з діагнозом за м? ви ? застряг мікро.......
motorsport
12-02-2014, 20:45
azz красива корости прямо зараз,спробуйте і дайте знати!!
legendaryslave
12-02-2014, 22:02
І мо я знаю, капуста, однак, ці ecu clonabili без проблем
може бути, ви ? тільки зіпсоване в e2p....
кошти використовуються оригінальні?
вони оригінальні, але не можу зрозуміти, як міг він як скоро в e2p, якщо навіть не зміг прочитати,
однак зараз я знайшов ідентичні спробує? у клонувати.......
legendaryslave
13-02-2014, 23:19
вони оригінальні, але не можу зрозуміти, як міг він як скоро в e2p, якщо навіть не зміг прочитати,
однак зараз я знайшов ідентичні спробує? у клонувати.......
ок, дайте нам знати, як вона закінчується
очі, що коли ти відкритий, ви можете бути зруйнована, вони дуже делікатні і інші були проблеми, і вони назад в ecu.
Точно.. може бути інша причина...
Після того, як відкрити нове, з'єднайте його з транспортного засобу і докази...
Відкрити це дійсно відстій
практика це завжди те ж саме, відкрийте ecu закрийте його і спробуйте, якщо все добре, так що ви мої сумніви в тому, що може бути вина читання або запису.
ок, хлопці, проблема вирішена.......
спочатку я знайшов аналогічний ебу міняв тільки програмне забезпечення і тип, який продав її мені, так само, scodificata частково,потім я підключив ебу я зробив перший запуск і code ? re-cached тоді я закодований форсунок з авто, com, і, нарешті, я підключив kess v2, у мене id і на цей раз файл ori був присутній в банк даних alientech, тому я зробив defap і я написав через послідовний порт.
спасибі всім за вашу допомогу
1544-b236 ви можете розміщувати цей файл ліжко судетської області ducato в цей пост??