КПК

Перегляд Повної Версії : Створення вибуху на edc16c39 jtdm

adrioccio
11-02-2014, 16:06
Привіт всім, я відразу заявляю, що менше, ніж новачок, я, струшуючи трохи карту моєї машини в марній надії почати, щоб зрозуміти принцип роботи принцип, з яким у далекому майбутньому піти діяти параметрах.
А girovagavo між різними " карти dcm мені пропонує( ебу ? один edc16c39 573-121 альфа-міф jtdm), я відкрив карту, яку він називає тиску turbo об'єктивного #1, і я помітив, що до 13% навантаження тиск турбіни ? від'ємне, зі зрозумілих причин, в цей момент я подумав: а якщо, наприклад, від 2000rpm в той impostassi позитивний тиск також трохи скажімо 100 200 мбар, таким чином, що турбіна залишається завантажити і відкрити, закрити, довідка в спортивну б свого роду ефект вибуху? Як, наприклад? зменшити turbolag?
Будь ласка, не bastonarmi відразу ж, якщо я написав corbelleria, але якщо ні, прошу вас...:p

alfajtd
11-02-2014, 16:29
не існує тиском негативних...
вам плутати карти...

adrioccio
11-02-2014, 16:38
Ммм, я бачу, поясніть, наприклад: об / хв : 3000 load 6% вартості 850, це значення не повинно бути результатом атмосферний тиск+тиск турбо?

alfajtd
11-02-2014, 16:52
? тільки одне значення...
є й інші карти, які регулюють геометрію,
тому я повторюю, що навіть у decellerazione ви не від'ємні значення.

Matty23p
15-02-2014, 18:35
А alfajtd можуть завжди додатні значення...то, як на мене, може бути, на дизель не знаю, коли служниця буде x? завжди робити тест х див. якщо ви не можете...

yannsaba
15-02-2014, 21:11
є й інші розглянути, крім тиску turbo для створення (bang) стратегія анти-лад . Не забувайте, фізики, якщо прибрати газ, як ви думаєте, тримати тиск??

kingsnake
23-02-2014, 00:48
Анти Лад на дизель? тут вироджується. Єдиний спосіб, щоб це зробити, було б змонтувати з турбонаддувом фіксованій геометрії-й? один об'ємний.

faberecu
23-02-2014, 11:17
ні, ви могли б зробити ... як на бензин , але, відкладаючи це заняття час упорскування на випуск і даючи дизель , але тільки теоретичні , так що горіння, видів мало роботи, беручи навантаження турбо , але результат буде ряд трагічних курилися білі смердючі ;)

kingsnake
24-02-2014, 17:09
ні, ви могли б зробити ... як на бензин , але, відкладаючи це заняття час упорскування на випуск і даючи дизель , але тільки теоретичні , так що горіння, видів мало роботи, беручи навантаження турбо , але результат буде ряд трагічних курилися білі смердючі ;)Я сумніваюсь в цьому

sergiot
24-02-2014, 21:11
по-моєму, не ? можете мати вибуху в трубу, чому? дизельне паливо без тиску не вибухає.
у скидання тиску немає ?.
докази очевидні ce шкоди в тих двигунів, які очищають fap з postiniezioni або за допомогою ін'єкцій безпосередньо в, завдяки чому досягнуто не здається, що вони мають ефект вибуху.

з бензином ? інакше, чому? ефект навіть тільки для тепла і розвантаження в певних ситуаціях може знайти його.

asdone
27-02-2014, 10:59
Мова зачіпає багато, навіть мене!
Не знаю, як воно на edc16, але на edc15 (Завжди мінлива геометрія) є карти overboost редаговані, ви могли б змінити, щоб залишити турбо завжди під тиском, і, очевидно, також коректувати карти, turbo, чому? тримати тиск завжди висока. Тоді є також інші фактори, які дають відставання, rail наприклад, коли decelerate падає з тиском, і підйомники, не ? знімок, так і з тиском, високими навіть для низьких навантаженнях/обертах зменшується ще більше відставання.
Коли зроблені ці зміни? слід коригувати авансові платежі, чому? умови роботи змінилися, pi? тиск турбо = реакції pi? швидко, pi? тиску в рампі = велика дизельного палива в найкоротші терміни, то ви повинні трохи затримати з системою уприскування палива. На скільки затримати ? таємниця, і я не знаю, як її вирахувати.

Тоді, можливо, ви могли б internvenire на картах лямбда дати згоду кинути дизель навіть з AFR жиру, від золота працює з AFR-17, але відносини стехиометрической і трохи менше 15, навіть якщо турбо не ? в м'яч ви можете так само надати дизель, отримуючи продуктивності, чому? повітря, ce n'? раніше в достатку!

ні, ви могли б зробити ... як на бензин , але, відкладаючи це заняття час упорскування на випуск і даючи дизель , але тільки теоретичні , так що горіння, видів мало роботи, беручи навантаження турбо , але результат буде ряд трагічних курилися білі смердючі ;)

Крім того, що сказав, однак я не думаю, ви могли б змінити авансові платежі у відповідності з тим, що там знаходиться розгоні або на випуск, або є карти, які здатні сказати?

Брат
02-03-2014, 15:14
Принципи роботи ті самі, змінюється, як змінити

jacktheripper2
07-03-2014, 14:38
Мова зачіпає багато, навіть мене!
Не знаю, як воно на edc16, але на edc15 (Завжди мінлива геометрія) є карти overboost редаговані, ви могли б змінити, щоб залишити турбо завжди під тиском, і, очевидно, також коректувати карти, turbo, чому? тримати тиск завжди висока. Тоді є також інші фактори, які дають відставання, rail наприклад, коли decelerate падає з тиском, і підйомники, не ? знімок, так і з тиском, високими навіть для низьких навантаженнях/обертах зменшується ще більше відставання.
Коли зроблені ці зміни? слід коригувати авансові платежі, чому? умови роботи змінилися, pi? тиск турбо = реакції pi? швидко, pi? тиску в рампі = велика дизельного палива в найкоротші терміни, то ви повинні трохи затримати з системою уприскування палива. На скільки затримати ? таємниця, і я не знаю, як її вирахувати.

Тоді, можливо, ви могли б internvenire на картах лямбда дати згоду кинути дизель навіть з AFR жиру, від золота працює з AFR-17, але відносини стехиометрической і трохи менше 15, навіть якщо турбо не ? в м'яч ви можете так само надати дизель, отримуючи продуктивності, чому? повітря, ce n'? раніше в достатку!

Крім того, що сказав, однак я не думаю, ви могли б змінити авансові платежі у відповідності з тим, що там знаходиться розгоні або на випуск, або є карти, які здатні сказати?

Враховуючи, що авансові платежі у відповідності з iq і оборотів, і iq ? підключений до педалі, так як прискорення або, якщо випустіть,ви можете управляти в реліз. ? не думаю, можна зробити вибух на дизель, тому що не brucer? ніколи у вихлопі

asdone
07-03-2014, 15:44
Я мав на увазі скорочення лад, а не бан!

alfajtd
07-03-2014, 20:01
Ви пу? зменшити саме відставання... але на рахунок турбо...

Як також вибуху створює пошкодження...

Загалом, якщо не ? автомобіль призначений бігти ? краще залишити все, як є.

kingsnake
13-03-2014, 04:05
Кращий спосіб, щоб скоротити відставання ? використовувати перепускний тиску.
Забудьте про інших системах, крім компресора об'ємний комбінований хід, щоб тримати тиск на турбодизель в реліз.
Крім того, шляхом введення дизельного палива випуск автомобіля буде прискорено, так як дизель не мають метелик, як бензинових, і навіть якщо за іронією вони дизельного палива, незгорілого не detonerebbe в колектори створюючи то переміщення повітря або ударної хвилі, що дозволяє turbo залишатися під тиском.

pOlPo85
10-06-2014, 14:24
але в основному ефект вибуху досягається за рахунок зміни фаз газорозподілу? (щоб залишити його відкритим, розвантаження та транспортування бензину unburned в колектори гарячої)

dariuccio
16-06-2014, 10:52
вибух на бензин ви отримуєте разом з форсунка, яка розпилює в колектори бензин viva

kingsnake
16-06-2014, 11:02
вибух на бензин ви отримуєте разом з форсунка, яка розпилює в колектори бензин viva
То, не ? bang, ті комплект flame для того, щоб вивести полум'я з вихлопної труби

kingsnake
16-06-2014, 11:04
Вибух відбувається, чому? він приймає стратегію на електронних конкуренції, у якому в процесі гальмування при закритій дросельній заслінці форсунки продовжують впорскувати бензин і забирають, струм на свічки

sergiot
16-06-2014, 11:23
я думаю, що в дизель-ефект вибуху, як важко отримати, сама природа палива.
дизельне паливо в патронник горить ефект тиску з швидким вибуху.
в дренаж, тиск не ce n'?.
для спалювання дизельного палива слід полум'я або високих температур (наприклад, при регенерації)
але ? відомо, що навіть у регенерації ви не отримаєте бан, чому? якщо не з'? високого тиску дизельне паливо спалює, але pi? повільно , без вибуху.

faberecu
20-06-2014, 15:44
Вибух відбувається, чому? він приймає стратегію на електронних конкуренції, у якому в процесі гальмування при закритій дросельній заслінці форсунки продовжують впорскувати бензин і забирають, струм на свічки
абсолютно ні!!!
ви повністю поза дороги
вибуху працює таким чином:
клапан vae або similiare (додаткового повітря) буде збільшене прохід повітря d
коли релізи або decelleri до мінімальної навантаженні ебу переходить на карту, особливо там, де відкривається повністю, eva і прискає бензин заздалегідь, з великим запізненням іскра відбувається коли клапан ? тільки що відкрите
таким чином, щоб викликати мало роботи і створити газу на колекторі.
я вам скажу чому? я розробив ці карти на Ескорт cw pin 14 маса Iaw унікальний pin-код як не дивно ******

lupo1
28-06-2014, 11:15
абсолютно ні!!!
ви повністю поза дороги
вибуху працює таким чином:
клапан vae або similiare (додаткового повітря) буде збільшене прохід повітря d
коли релізи або decelleri до мінімальної навантаженні ебу переходить на карту, особливо там, де відкривається повністю, eva і прискає бензин заздалегідь, з великим запізненням іскра відбувається коли клапан ? тільки що відкрите
таким чином, щоб викликати мало роботи і створити газу на колекторі.
я вам скажу чому? я розробив ці карти на Ескорт cw pin 14 маса Iaw унікальний pin-код як не дивно ******

Scusale OT, хотів запитати, faberecu якщо pin-код ? начебто switch? і якщо я можу попросити вас трохи інформації на ці карти, на ескорт?