КПК

Перегляд Повної Версії : Несправність ABS Audi A6

Сьогодні
10-02-2014, 22:07

Спасибі!

AUDI A6 2.5 TDI РІК 2002/2003
Арт. ABS: 8E0 614 111 AH (реф. audi) bosch abs 5.3 (повинні) з ASR.

cinqueturbo
10-02-2014, 23:12
Я з А6 3,0 або мав неприємності з датчиком кута повороту..
посилав в несправності ABS і т. д..

carlo abarth
10-02-2014, 23:21
багато разів реле головна зависає, спробуйте дати йому два удари з macchian в рух подивитися, якщо ви, підуть і спробуйте встановити на нуль l помилка!!!

centrohifi
11-02-2014, 08:41
...подивитися, що ті мають блок управління окремо.... її знайшли під килимом переднього пасажира ... і на 90% c'? води !!!

marcogti
11-02-2014, 09:06
Gi? успіх, що на цих a6. Ми замінили гідравлічного насоса dell abs. Пропоную підключити тестер vcds конкретного audi vw і проводити діагностику-й? можлива прокачування завжди з функція вказує на тестер "output test" і подивіться, що він говорить вам, або, принаймні, якщо вам вдалося потрапити в діагноз.

Сьогодні
11-02-2014, 12:44
A6 2002 року??? Не ? той, вбудована під насосом??

Таким чином, проблема ? тільки насоса... Я спитав, аби знати, якщо проблема відома. Враховуючи, що на мого друга, вони навіть не напали на метр. Працюю на важкі, середні і легкі (і дороги роблять) не мені ? коли-небудь змінитися група абс, якщо між ними не був з кузовів незабаром зрозумів, що зварила, не прийняти відповідні заходи обережності!! На важких буває так, що ol група EBS ви пошкодили оскільки модуль гальмування електро-пневматичний конденсату з цистерн повітря intacchi різних датчиків тиску всередині нього. Але на ці моделі ABS ні, я ніколи не стикалися з проблемами, актуальними. Спасибі всім.. Якщо хто знає, дати мені інші прямі проведе роботи? спробувати... Тим часом я роблю перевірку, що ви мені сказали... Але блок управління ABS під iedi пасажира не знала про існування! Ще раз спасибі!!