Прагляд Поўнай Версіі : тэст адлюстравання
прывітанне ўсім, спадзеючыся, што ў правільным раздзеле, я прыкладаю 2 файла (ori-й? mod) punto 1.3 mjet hw 817 sw 350. Я пачынаю разумець, як працуюць карты з ecm 2001. Я хацеў бы некаторы меркаванне-савет, на маім працуе. Дзякуй загадзя
Добры дзень, на жаль у мяне няма правоў для загрузкі укладанняў, але раскажыце, што вы зрабілі, і, напэўна, qualcono вы зможаце дапамагчы
cinqueturbo
10-02-2014, 22:50
Прывітанне friggio..
я не ведаю, што сказаць і як,
адзіны савет, які я хачу даць вам і прытрымлівацца розныя тэмы форуму і ў вашым выпадку, гэта, у прыватнасці,..
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?4580-MARELLI-MJET-impariamola!
hgtferma
02-03-2014, 20:27
прывітанне friggio я працуюць у 2d, чаму? у ecm знаходзіцеся 3 карты, што, здаецца, драйвер wish часу ўпырску і фільтра, але вы, практычна бескарысна, на жаль, есць і іншыя невялікія абмежавальнікі з драйвера, націсніце, калі вы хочаце больш
giordano_mecc
02-03-2014, 22:52
Прывітанне у мяне няма дазволу для таго, каб спампаваць ўкладанне пяро, я магу вам сказаць, што нават з ecm і, дакранаючыся толькі 3.4 карты: ін'екцыі parzializzato(прэс-rail), абмежавальнік крутоўнага моманту (карта педаль ), абмежавальнік крутоўнага моманту 2 і turbo вы атрымаеце выдатныя вынікі. Калі пазначце розныя прырашчэння, зробленыя можам параіць. прывітанне