Прагляд Поўнай Версіі : прэзентацыя
Mr.Flash
10-02-2014, 11:33
прывітанне ўсім форуме, мяне завуць Піно і я зарэгістраваўся, каб падзяліцца вопытам мехатроніка з вамі :)
Backgroop
10-02-2014, 12:18
Добры дзень, Хвоі, Сардэчна запрашаем, дайце нам больш? інфармацыю аб сабе, тыпу et?, дзе напісаць, што вы робіце, і інш..
Mr.Flash
10-02-2014, 13:15
Я забыўся, што я ў гэтым бізнесе з 1997 года я пачаў з праграмістамі :) Сення есць ragazzetti маладых людзей, якія ў 4 і 4 - 8 ведаюць больш д'ябла..... робяць менш намаганняў, чым мы (магчыма, трохі incoscenti)..... і прымушаюць нас адчуваць сябе крыху старыя :)
carlo abarth
10-02-2014, 14:04
сардэчна запрашаем хвоі!!
прывітанне хвоі сардэчна запрашаем!!
прывітанне і дабро запрашаем
leandro89
10-02-2014, 21:46
Я забыўся, што я ў гэтым бізнесе з 1997 года я пачаў з праграмістамі :) Сення есць ragazzetti маладых людзей, якія ў 4 і 4 - 8 ведаюць больш д'ябла..... робяць менш намаганняў, чым мы (магчыма, трохі incoscenti)..... і прымушаюць нас адчуваць сябе крыху старыя :)
сардэчна запрашаем на форум, раскажыце, дзе вы знаходзіцеся, ваш і інш.
msport (exil77grande)
15-02-2014, 12:55
сардэчна запрашаем,на жаль, форум павінен быць месцам, дзе увайсці, так і для працы, і для хобі, і не толькі ў асабістых мэтах,і менавіта ў гэты prosposito мы вывучылі некаторыя правілы, якія, магчыма, некаторыя не падзяляюць,добры працяг.