Перегляд Повної Версії : Як Зробити її Більш Чутливою Педалі Акселератора, Edc 15C2
ЧІП-ТЮНІНГ
10-02-2014, 10:19
Привіт і спасибі всім, хто відповість, я перепризначений на Scudo 2.0 jtd EDC 15C2, приймаючи значення з деяких файлів, які я продав indieme в пір'ї, і щиро середині йде набагато краще, ніж дві карти, зроблені раніше з двох професіоналів, які збільшили тиск у магістралі rail, а тиск турбо мають, як результат, що двигун на низьких обертах бив, як божевільний, все одно відображення, що я зробив зі значеннями трохи тут і трохи йде досить добре, я хотів би solorendere трохи більше? готовий при натисканні на педаль акселератора.
У будь-якому випадку спасибі всім.
SandroMarciano
10-02-2014, 10:21
Щоб збільшити чутливість? педалі можна збільшити спеціальну карту, як ви хочете (на ваш смак).
Сказав, це я попереджаю тебе, що scopiazzare, не знаючи, що ви робите ? небезпечно...
ЧІП-ТЮНІНГ
10-02-2014, 10:42
Привіт Сандро і спасибі за вашу відповідь, але проблема ? цей файл відкритий з ECM titanium, не дає мені карту педаль акселератора, але я від наступних карти
ІН'ЄКЦІЇ PARZIALIZZATA (2)
ІН'ЄКЦІЇ PARZIALIZZATA (boostxrpm) map 1
ІН'ЄКЦІЇ PARZIALIZZATA (boostxrpm) map 2
ІН'ЄКЦІЇ КОРЕКЦІЯ
ФАЗИ ВПОРСКУВАННЯ
а потім і на інших картах, то турбо і обмежувачами різних
Який з них я повинен торкнутися?
SandroMarciano
10-02-2014, 10:44
я не знаю, ecm, можливо, ін'єкції, корекція, в іншому випадку, якщо я linki файл ori тебе стараюся, адреса, карта
ЧІП-ТЮНІНГ
10-02-2014, 10:47
Я не знаю, якщо від початківців я можу прикріпити ФАЙЛ?
Що ви говорите, мені роблять прикріпити?
SandroMarciano
10-02-2014, 10:58
так, але спочатку перевірити якщо ? gi? є чи немає у відведеному місці, що і вихідні файли, у разі, якщо не буде такої прикладіть l? і потім тут покладіть посилання.
ЧІП-ТЮНІНГ
10-02-2014, 11:09
Тоді сандро я знайшов на дошці оголошень, що ви сказали, той же файл мій представлено NOX в 30/01/14 з ім'ям
щит 2000jtd 110cv
edc15c2
0281010591
1037353871
Hw і sw є ідентичними, таким чином, ви можете бачити на цьому, я заздалегідь дякую вам, але я прошу вас люб'язно вказати мені карту десяткове число, чому? sonocapce тільки на тих, на інших-ще почесний ingnorante.
Привіт і спасибі
У будь-якому випадку вам велике спасибі ви перший, хто мені дає якусь відповідь, вони також зареєстровані в іншому форумі, але мені здається, що ніхто не хоче дати пораду,
Дякую
SandroMarciano
10-02-2014, 11:18
*68564 *685e8 *78564 *785e8
Ці адреси, карти, пов'язані з педалі.
ЧІП-ТЮНІНГ
10-02-2014, 11:50
Сандро, спасибі вам за допомогу, але ці адреси на ecm titanium не існує, і що я не знаю, покласти вручну в hex, але тільки в таблицях числових ті, де у вас дві осі, а по вертикальній-гон спини і горизонтальну навантаження.
chiptuning.cro
10-02-2014, 14:44
Сандро, спасибі вам за допомогу, але ці адреси на ecm titanium не існує, і що я не знаю, покласти вручну в hex, але тільки в таблицях числових ті, де у вас дві осі, а по вертикальній-гон спини і горизонтальну навантаження.
Як правило, але не завжди, ECM, карта педаль і "збагачення при розгоні"...
ЧІП-ТЮНІНГ
10-02-2014, 15:31
Вибачте chiptunning але я не сказав це, я просто намагаюся зрозуміти, яку карту слід збільшити, щоб зробити його більше? готовий і більше? чутливий.
chiptuning.cro
10-02-2014, 15:57
Вибачте chiptunning але я не сказав це, я просто намагаюся зрозуміти, яку карту слід збільшити, щоб зробити його більше? готовий і більше? чутливий.
саме, необхідно збільшити карту "педалі",' ECM, як правило, називається "збагачення при розгоні"...
ЧІП-ТЮНІНГ
10-02-2014, 16:21
саме, необхідно збільшити карту "педалі",' ECM, як правило, називається "збагачення при розгоні"...
Так, але мапу arrichimento у прискорення його вже збільшений, але в будь-якому випадку ? змінилося дуже мало.
leandro89
10-02-2014, 21:58
Привіт і спасибі всім, хто відповість, я перепризначений на Scudo 2.0 jtd EDC 15C2, приймаючи значення з деяких файлів, які я продав indieme в пір'ї, і щиро середині йде набагато краще, ніж дві карти, зроблені раніше з двох професіоналів, які збільшили тиск у магістралі rail, а тиск турбо мають, як результат, що двигун на низьких обертах бив, як божевільний, все одно відображення, що я зробив зі значеннями трохи тут і трохи йде досить добре, я хотів би solorendere трохи більше? готовий при натисканні на педаль акселератора.
У будь-якому випадку спасибі всім.
? вітається ваша презентація, спасибі
ЧІП-ТЮНІНГ
10-02-2014, 22:10
Ось я уявляю є Еміліо з Мондрагоне Махачкалі практично pivello в полі.
Тепер я можу сподіватися на яку-небудь корисну пораду
leandro89
11-02-2014, 21:34
Ось я уявляю є Еміліо з Мондрагоне Махачкалі практично pivello в полі.
Тепер я можу сподіватися на яку-небудь корисну пораду
презентація повинна проводитися в спеціальному розділі