Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Як Зрабіць яе Больш Адчувальнай Педалі Акселератара, Edc 15C2

ЧЫП-ЦЮНІНГ
10-02-2014, 10:19
Прывітанне і дзякуй загадзя ўсім, хто адкажа, я пераназначаны на Scudo 2.0 jtd EDC 15C2, прымаючы значэння з некаторых файлаў, якія я прадаў indieme ў пер'і, і шчыра сярэдзіне ідзе значна лепш, чым дзве карты, зробленыя раней з двух прафесіяналаў, якія павялічылі ціск у магістралі rail, а ціск турбо якія маюць, як вынік, што рухавік на нізкіх абарачэннях біў, як вар'ят, усе роўна адлюстраванне, што я зрабіў са значэннямі ад трохі тут і трохі ідзе дастаткова добра, я хацеў бы solorendere крыху больш? гатовы пры націску на педаль акселератара.

У любым выпадку дзякуй усім.

SandroMarciano
10-02-2014, 10:21
Каб павялічыць адчувальнасць? педалі можна павялічыць спецыяльную карту, як вы хочаце (на ваш густ).

Сказаў, гэта я папярэджваю цябе, што scopiazzare, не ведаючы, што вы робіце ? небяспечна...

ЧЫП-ЦЮНІНГ
10-02-2014, 10:42
Прывітанне Сандра і дзякуй за ваш адказ, але праблема ? што гэты файл адкрыты з ECM titanium, не дае мне карту педаль акселератара, але я ад наступных карты
ІН'ЕКЦЫІ PARZIALIZZATA (2)
ІН'ЕКЦЫІ PARZIALIZZATA (boostxrpm) map 1
ІН'ЕКЦЫІ PARZIALIZZATA (boostxrpm) map 2
ІН'ЕКЦЫІ КАРЭКЦЫЯ
ФАЗЫ УПЫРСКУ
а затым і на іншых картах, то турба і абмежавальнікамі розных
Які з іх я павінен закрануць?

SandroMarciano
10-02-2014, 10:44
я не ведаю, ecm, магчыма, ін'екцыі, карэкцыя, у адваротным выпадку, калі я linki файл ori цябе імкнуся, адрас, карта

ЧЫП-ЦЮНІНГ
10-02-2014, 10:47
Я не ведаю, калі ад пачаткоўцаў Карыстачоў я магу прымацаваць ФАЙЛ?
Што вы кажаце, мне робяць прымацаваць?

SandroMarciano
10-02-2014, 10:58
так, але спачатку праверыць, калі ? gi? маецца ці не ў адведзеным месцы, што і зыходныя файлы, у выпадку, калі не будзе такой прыкладзеце l? і потым тут пакладзеце спасылку.

ЧЫП-ЦЮНІНГ
10-02-2014, 11:09
Тады сандра я знайшоў на дошцы аб'яў, што вы сказалі, той жа файл мой прадстаўлена NOX ў 30/01/14 з імем
шчыт 2000jtd 110cv
edc15c2
0281010591
1037353871
Hw і sw з'яўляюцца ідэнтычнымі, такім чынам, вы можаце бачыць на гэтым, я загадзя дзякую вас, але я прашу вас ласкава паказаць мне карту дзесятковы лік, чаму? sonocapce толькі на тых, на іншых-яшчэ ганаровы ingnorante.
Прывітанне і дзякуй

У любым выпадку вам вялікі дзякуй, што вы першы, хто мне дае нейкі адказ, але яны зарэгістраваныя ў іншым форуме, але мне здаецца, што ніхто не хоча даць савет,
Дзякуй

SandroMarciano
10-02-2014, 11:18
*68564 *685e8 *78564 *785e8
Гэтыя адрасы, карты, звязаныя з педалі.

ЧЫП-ЦЮНІНГ
10-02-2014, 11:50
Сандра, дзякуй вам за дапамогу, але гэтыя адрасы на ecm titanium не існуе, і што я не ведаю, пакласці ўручную ў hex, але толькі ў табліцах лікавых тыя, дзе ў вас дзве восі, а па вертыкальнай-гон спіны і гарызантальную нагрузкі.

chiptuning.cro
10-02-2014, 14:44
Сандра, дзякуй вам за дапамогу, але гэтыя адрасы на ecm titanium не існуе, і што я не ведаю, пакласці ўручную ў hex, але толькі ў табліцах лікавых тыя, дзе ў вас дзве восі, а па вертыкальнай-гон спіны і гарызантальную нагрузкі.

Як правіла, але не заўседы, ECM, карта педаль і "узбагачэнне пры разгоне"...

ЧЫП-ЦЮНІНГ
10-02-2014, 15:31
Прабачце chiptunning але я не сказаў гэта, я проста спрабую зразумець, якую карту варта павялічыць, каб зрабіць яго больш? гатовы і больш? адчувальны.

chiptuning.cro
10-02-2014, 15:57
Прабачце chiptunning але я не сказаў гэта, я проста спрабую зразумець, якую карту варта павялічыць, каб зрабіць яго больш? гатовы і больш? адчувальны.

менавіта, неабходна павялічыць карту "педалі", што' ECM, як правіла, называецца "узбагачэнне пры разгоне"...

ЧЫП-ЦЮНІНГ
10-02-2014, 16:21
менавіта, неабходна павялічыць карту "педалі", што' ECM, як правіла, называецца "узбагачэнне пры разгоне"...

Так, але карту arrichimento у паскарэнне яго ўжо павялічаны, але ў любым выпадку ? змянілася вельмі мала.

leandro89
10-02-2014, 21:58
Прывітанне і дзякуй загадзя ўсім, хто адкажа, я пераназначаны на Scudo 2.0 jtd EDC 15C2, прымаючы значэння з некаторых файлаў, якія я прадаў indieme ў пер'і, і шчыра сярэдзіне ідзе значна лепш, чым дзве карты, зробленыя раней з двух прафесіяналаў, якія павялічылі ціск у магістралі rail, а ціск турбо якія маюць, як вынік, што рухавік на нізкіх абарачэннях біў, як вар'ят, усе роўна адлюстраванне, што я зрабіў са значэннямі ад трохі тут і трохі ідзе дастаткова добра, я хацеў бы solorendere крыху больш? гатовы пры націску на педаль акселератара.

У любым выпадку дзякуй усім.

? вітаецца ваша прэзентацыя, дзякуй

ЧЫП-ЦЮНІНГ
10-02-2014, 22:10
Вось я ўяўляю з'яўляюцца Эміліо з Мондрагоне Махачкале практычна pivello ў поле.
Цяпер я магу спадзявацца на якую-небудзь карысную параду

leandro89
11-02-2014, 21:34
Вось я ўяўляю з'яўляюцца Эміліо з Мондрагоне Махачкале практычна pivello ў поле.
Цяпер я магу спадзявацца на якую-небудзь карысную параду

прэзентацыя павінна ажыццяўляцца ў спецыяльным раздзеле