Прагляд Поўнай Версіі : Ін'екцыі Parzializzata Ў Edc 15C2
ЧЫП-ЦЮНІНГ
10-02-2014, 10:17
Паважаныя калегі, дазвольце мне прадставіцца я Emilio di Caserta новага поля і вопыту амаль нуль.
Калі ласка, паважаныя калегі, вы скажыце мне, калі ? праўда, тое, што я зразумела пасля чытання 15-форум па впрыску parzializzata?
Наколькі я зразумеў, з ECM TITANIUM на EDC 15C2 :
ІН'ЕКЦЫІ PARZIALIZZATA (2) ? абмежавальнік дыму cio? рэгулюе колькасць? дызельнае паліва, впрыснутое у кожны становішча дросельнай засланкі.
ІН'ЕКЦЫІ PARZIALIZZATA (boostxrpm) map1 ? у qunatita дызельнага паліва ад 0 да 2800 аб / мін
ІН'ЕКЦЫІ PARZIALIZZATA (boostxrpm) map2 ? у qunatita дызельнага паліва ад 2800 да 4500 абаротаў
Калі ласка, паважаныя калегі correggettemi, калі я памыляюся, але ветліва так, вельмі элементарны, чаму? я чытаў шмат дыскусій на гэтую тэму, але адказы вельмі цяжкімі, і там я зразумеў, нічога
Дзякую ўсіх загадзя.
SandroMarciano
10-02-2014, 10:24
Паважаныя калегі, дазвольце мне прадставіцца я Emilio di Caserta новага поля і вопыту амаль нуль.
Калі ласка, паважаныя калегі, вы скажыце мне, калі ? праўда, тое, што я зразумела пасля чытання 15-форум па впрыску parzializzata?
ІН'ЕКЦЫІ PARZIALIZZATA (2) ? абмежавальнік дыму cio? рэгулюе колькасць? дызельнае паліва, впрыснутое у кожны становішча дросельнай засланкі.
ІН'ЕКЦЫІ PARZIALIZZATA (boostxrpm) map1 ? у qunatita дызельнага паліва ад 0 да 2800 аб / мін
ІН'ЕКЦЫІ PARZIALIZZATA (boostxrpm) map2 ? у qunatita дызельнага паліва ад 2800 да 4500 абаротаў
Калі ласка, паважаныя калегі correggettemi, калі я памыляюся, але ветліва так, вельмі элементарны, чаму? я чытаў шмат дыскусій на гэтую тэму, але адказы вельмі цяжкімі, і там я зразумеў, нічога
Дзякую ўсіх загадзя.
абмежавальнік дымоў працуе ў залежнасці ад абаротаў рухавіка і аб'ем всасываемого паветра (калі ? maf аснове) або ў функцыі ціску наддува (калі ? map based).
Іншыя 2 карты з згаданых вамі час ўпырску, то есць ? час ўпырску, неабходнае для атрымання зададзенай хуткасці патоку дызельнага паліва ў залежнасці ад ціску ў рампы.
ЧЫП-ЦЮНІНГ
10-02-2014, 10:45
абмежавальнік дымоў працуе ў залежнасці ад абаротаў рухавіка і аб'ем всасываемого паветра (калі ? maf аснове) або ў функцыі ціску наддува (калі ? map based).
Іншыя 2 карты з згаданых вамі час ўпырску, то есць ? час ўпырску, неабходнае для атрымання зададзенай хуткасці патоку дызельнага паліва ў залежнасці ад ціску ў рампы.
Таму, калі я правільна зразумеў, павелічэнне значэння карты ўпырску parzializzata (2) змяніць адносіны стехиометрической cio? я раблю сумесь-й? тоўстая?
Ці я памыляюся?
SandroMarciano
10-02-2014, 10:59
не, не абавязкова, МОЖНА зрабіць сумесь-й? тоўстая, але, як правіла, гэта адбываецца ў пераходныя або на мяжы, калі ты на максімум
ЧЫП-ЦЮНІНГ
10-02-2014, 11:12
Што вы маеце на ўвазе з часовымі?
Таму, калі я bencapito павелічэнне гэтай карце я павінен таксама зрабіць паскаральнік-й? адчувальныя, і таму мы звязваем, у іншы абмеркаванне.
Ці я памыляюся?
SandroMarciano
10-02-2014, 11:22
для пераходных маю на ўвазе моманты націску на педаль, перад паступленнем ва ціск турбо, і вы, збольшага таксама ўплывае на гатоўнасць аўтамабіля, але вельмі нязначна...
ЧЫП-ЦЮНІНГ
10-02-2014, 12:17
Сандра выбачайце дачыненні да гэтых двух іншых картах, калі, як вы кажаце, час ўпырску для дасягнення пэўнага расходу паліва, то хачу сказаць, што, павялічваючы час, вы будзеце мець далекасць дызель? Ці я памыляюся?
biondo83
10-02-2014, 14:45
Сандра выбачайце дачыненні да гэтых двух іншых картах, калі, як вы кажаце, час ўпырску для дасягнення пэўнага расходу паліва, то хачу сказаць, што, павялічваючы час, вы будзеце мець далекасць дызель? Ці я памыляюся?
маштабы, калі мы гаворым пра вадкасці, ? справа? вадкасць, якая праходзіць праз перасек з цягам часу.
Дзейнічаючы на час ўпырску, колькасць? дызельнае паліва павялічыць? безумоўна, але, вядома, не звязацца з super? значэнне max IQ задаецца ў іншыя карты (Напрыклад. Педаль, lim пара і lim дыму). Падыходзіць ? munirti дыягностыкі, для колькаснага павелічэння дызель атрымаў, дзейнічаючы па часу ўпырску.
ЧЫП-ЦЮНІНГ
10-02-2014, 15:40
Дзякуй, Бландынка. затым, як вы кажаце, калі павелічэнне колькасці тых двух карт avr? выдатак паліва больш, а таксама на лепшы fluidit? сродкі?
Прабачце, яшчэ адзін пытанне, чаму? у гэтыя 2 карты, аб якім мы гаворым, узяўшы ў якасці прыкладу першы слупок cio? што і 10% нагрузкі, чаму? значэння, якія мы не падаюць паступова, то есць скачкі, каб вам лепш зразумець я ўводжу значэння ў слупку: 930 712 556 614 545 534 465 413 гэтыя значэнні слупкоў па вертыкалі, калі паглядзець добра, другое значэнне-для мяне, ці не ? разумны, на самай справе, калі я гляджу карту ў 3d ў той момант, калі вы заўважылі, што ваш пусты.
І было выклікана якой-то rimappatore або ? арыгінал?
Дзякуй, Бландынка. затым, як вы кажаце, калі павелічэнне колькасці тых двух карт avr? выдатак паліва больш, а таксама на лепшы fluidit? сродкі?
Прабачце, яшчэ адзін пытанне, чаму? у гэтыя 2 карты, аб якім мы гаворым, узяўшы ў якасці прыкладу першы слупок cio? што і 10% нагрузкі, чаму? значэння, якія мы не падаюць паступова, то есць скачкі, каб вам лепш зразумець я ўводжу значэння ў слупку: 930 712 556 614 545 534 465 413 гэтыя значэнні слупкоў па вертыкалі, калі паглядзець добра, другое значэнне-для мяне, ці не ? разумны, на самай справе, калі я гляджу карту ў 3d ў той момант, калі вы заўважылі, што ваш пусты.
І было выклікана якой-то rimappatore або ? арыгінал?
Выбачайце, я быў няправы, напішыце мне трэцяе значэнне, не ? разумныя cio? у 556.
leandro89
10-02-2014, 21:54
Дзякую ўсіх загадзя.
? вітаем ваша слайд-шоў у асобным раздзеле, дзякуй
ЧЫП-ЦЮНІНГ
10-02-2014, 22:11
Вось я ўяўляю з'яўляюцца Эміліо з Мондрагоне Махачкале практычна pivello ў поле.
Цяпер я магу спадзявацца на якую-небудзь карысную параду.
biondo83
11-02-2014, 08:02
з тым, што ў месцах, файлы, якія знаходзяцца ў вашым распараджэнні cos? мы можам праверыць, калі гэта файл ? было ўжо? рэдагавана кім-то.
Прэзентацыі павінны быць зробленыя ў адпаведным раздзеле: ТУТ (https://www.professionalchiptuning.net/forumdisplay.php?8-Presentazione-Introduction)
SandroMarciano
11-02-2014, 10:08
[...] Дзейнічаючы на час ўпырску, колькасць? дызельнае паліва павялічыць? безумоўна, але, вядома, не звязацца з super? значэнне max IQ задаецца ў іншыя карты (Напрыклад. Педаль, lim пара і lim дыму). Падыходзіць ? munirti дыягностыкі, для колькаснага павелічэння дызель атрымаў, дзейнічаючы па часу ўпырску.
павялічваючы час ўпырску павялічваецца, дызельнага паліва, колькі вы хочаце, у барада на ўсе абмежавальнікі крутоўнага моманту або дыму, якія існуюць, паспрабуйце, хітрасць заключаецца ў тым, што, падманваючы эбу ен не заўважае, што час ўпырску-й? высокі расход павялічваецца, так што дыягназ, змяніўшы толькі час ўпырску, вы зможаце? назіраць адрозніваецца толькі "працягваць" гэтых, расход (уяўнай) зніжкі? устаноўленая ў арыгінальнай карце.
biondo83
11-02-2014, 11:26
павялічваючы час ўпырску павялічваецца, дызельнага паліва, колькі вы хочаце, у барада на ўсе абмежавальнікі крутоўнага моманту або дыму, якія існуюць, паспрабуйце, хітрасць заключаецца ў тым, што, падманваючы эбу ен не заўважае, што час ўпырску-й? высокі расход павялічваецца, так што дыягназ, змяніўшы толькі час ўпырску, вы зможаце? назіраць адрозніваецца толькі "працягваць" гэтых, расход (уяўнай) зніжкі? устаноўленая ў арыгінальнай карце.
SandroMarciano
11-02-2014, 12:14
прабачце, але я сказаў менавіта гэта, я заклікаю цябе чытаць лепш...
Калі змяніць час ўпырску, толькі, дыягназ не можаце выявіць павелічэнне Q. I., чаму? не мае магчымасці вымераць. Замест гэтага, працуючы толькі на час, на самай справе павялічвае дызель, і гэта можна заўважыць, выдатна ад павелічэння прадукцыйнасці і/або дыму.
Для павелічэння Q. I. такім чынам, што вярнуць яго нават у дыягназ трэба пакінуць час арыгінальныя і змяняць розныя абмежавальнікі дыму, пара, педалі і абмежавальнік дызель.
biondo83
11-02-2014, 12:27
Я чытаў дрэнна, pardon moi!:rolleyes:
У маіх тэстах, у цябе есць ідэя, як дабрацца да справа? ўводзяць, што я ставіла?
leandro89
11-02-2014, 21:26
Вось я ўяўляю з'яўляюцца Эміліо з Мондрагоне Махачкале практычна pivello ў поле.
Цяпер я магу спадзявацца на якую-небудзь карысную параду.
вы павінны прыбыць у спецыяльным раздзеле, не ў гэтым раздзеле, дзякуй