КПК

Перегляд Повної Версії : проблема swirl w203 mercedes c 220 150cv

dom86
10-02-2014, 01:36
привіт всім, у мене проблема cn un 203 sport coup? у діагностиці показує мені двигун з вихрової колектор всмоктування d c'? спосіб x ви можете відремонтувати?
або в блок, щоб видалити його роботи?

carlo abarth
10-02-2014, 14:01
ви впевнені, що eil скутер і не лопаті заблоковані???

dom86
10-02-2014, 14:59
ви-карло! cn один обертає гвинти рухаються

chiptuning.cro
10-02-2014, 15:20
Я не знаю, якщо' mercedes, бо досі я не намагався, мають карту, як, наприклад, альфа "відкрити" swirl, але навіть якщо "відкрити" карту, і якщо двигун і смак дасть тобі помилку.
Тільки так і знайти точку DTC в карту та виключити його.
Подивіться, чи є в орі в базі даних, або якщо немає, завантажте їх, напишіть код помилки, що' ви від діагнозу, і давайте подивимося, якщо ви можете зробити що-то...

granderobocop
10-02-2014, 16:22
Привіт, з особистого досвіду, я ніколи не замінив привід, але завжди колекторів або палітра, тим не менше, коли ви повинні були зламати привід зрозумієте зараз, тому що включається вентилятор двигуна на максимальній швидкості, чому ? перегорів запобіжник в sam передній

привіт, ? ймовірно, що випала затискач тяги приводу перепуску повітрозабірника (M55), спробуйте зняти стартер і перевірити з-під.

dom86
12-02-2014, 14:27
ок, спасибі всім, спробує? у репетирувати, а помилка у визначенні ? електродвигун повітропровід всмоктування несправність або коротке замикання на масу

я файл ori xk? автомобіль робить зіставленої 2 роки тому, але якщо я читаю карту cn помилка ecm показує мені dv знаходиться довірчі відносини dtc?

Menphis777
17-02-2014, 17:23
Я рекомендую очистити колектор, мати, що проблема із-за EGR.

dom86
24-02-2014, 00:55
у egr ? вилучений, а анке всі swirl ? власний двигун ke nn йде анке басейн вол і відновлення зварних швів, але якщо йде автомобіль переходить на захист, на практиці стає легенів

baraldino
24-02-2014, 10:22
якщо ? у recovery видалити dtc ? марно, мені сказали, що ви можете повністю уникнути swirl також вимикайте з'єднання
я особисто не знаю як, але, ймовірно, хтось тут на форумі знає'

dom86
25-02-2014, 14:16
проблема ? ke ніхто не робить крок вперед, x-допомогти я розумію, ke, можливо, sar? плід d непоганий досвід, але, принаймні, рекомендувати ки потрібно

corland
31-05-2014, 12:30
проблема ? ke ніхто не робить крок вперед, x-допомогти я розумію, ke, можливо, sar? плід d непоганий досвід, але, принаймні, рекомендувати ки потрібно

Здрастуйте, видалите привід swirl і просто, без діяти на блоці. Просто резистор 4k7 між +12в роз'єму електродвигуна, і сигнал шім. Це дозволяє зробити см на блок управління приводу.
Про це я питання... Я зробив це зміна, видалив egr, але c220 cdi з обмін авто вона в два рази витрату палива. Ви помітили деяку невизначеність на низьких оборотах, і, чесно кажучи, я не зрозумів, якщо внаслідок такої зміни, або якщо це питання переобладнати параметри кількість повітря, що виходить. Я заявляю, що колектори є чистими і, що swirl були видалені. Що ви думаєте про це ? як risolvereste вас проблема ?

corland
31-05-2014, 13:27
8000aggiungo файли машини...