КПК

Перегляд Повної Версії : обрив зубчастого ременя alfa 156 jtm16v 140cv

beppe.c
09-02-2014, 19:20
привіт!я ? приїхала в майстерню альфа 156 mtj16v, який зламав зубчастого ременя,після зняття клапанної кришки я зрозумів, що 15 на 16 штовхачів були розбиті.provvedo в кінці i bilanceri,arrivatomi provvedo монтаж.після заміни все машини приводить в рух ідеально,мінімум регулювання,продуктивність identite до розриву,єдине, що ? вихід на вулицю ? моргає puntaria, що ви відчуваєте, що тільки на одному циліндрі*****і перевірити, які або який штовхач ? туди?
ps я навіть sotituito масла і масляного фільтра перед запуском двигуна після очищення.
я сподіваюся, що не треба міняти всі 16, щоб не мати ще той rumoraccio.

cinqueturbo
09-02-2014, 20:03
X перевірте, які або який штовхач ? туди просто подивитися, що і molleggia..
області до необхідності або не замінити всі 16 мені здається, ви продали також 8x раз не хотілося б помилятися..

legendaryslave
09-02-2014, 20:46
Замінено також гідравлічні штовхачі всі

Сьогодні
09-02-2014, 21:08
У punetrie idrailiche, перш ніж зібрати їх не треба, їх від масла? Cos? ви бачите, якщо ce n? хто-заблокований...

ugoboss
09-02-2014, 21:31
Замінено також гідравлічні штовхачі всі

точний дії, в цих випадках і заміна всіх клапанів, тому що вони відразу дроблення, який буде впливати на функціонування, як вони змінилися, всі штанг, навіть ті, які не були розбиті.

blackwolf76
09-02-2014, 21:36
Биття також може бути викликана якийсь клапан погнутий... не ? сказав, що, крім шуму повинен дати вам інші симптоми, типу куріння або зниження продуктивності, маючи ці автомобілі, клапани з неподнимающимся дуже до, що навіть зігнуті в змозі закрити треба на своїх місцях.

ugoboss
09-02-2014, 21:42
якщо скласти я не думаю, що закривати, а якщо не закриває просто поміряти компресію, що ви бачите відразу.

Брат
09-02-2014, 21:44
А як сказано досі, причини шуму, якщо ви упевнені, що це штовхача клапана все змінюється, і контролює ряд

механік 85
09-02-2014, 21:49
Я згоден з ugo boss. Мене і зрозумів і х йти безпечно, я поміняв всі 16 клапанів повний молоточків, х клапанів навряд чи скинуть, ще одна річ, ви повинні перевірити, якщо ви ослабли два болта на осі games привіт, скоро

cinqueturbo
09-02-2014, 22:00
Я згоден з ugo boss. Мене і зрозумів і х йти безпечно, я поміняв всі 16 клапанів повний молоточків, х клапанів навряд чи скинуть, ще одна річ, ви повинні перевірити, якщо ви ослабли два болта на осі games привіт, скоро

Привіт механік, 85,пам'ятаєш? їх продавали в 8 раз, або всі 16,
просто, щоб rammentarmi..

ugoboss
09-02-2014, 22:54
мені здається, що вони роблять упаковках по 4.

механік 85
10-02-2014, 00:15
8 одночасно, але я рекомендую міняти їх все 16

beppe.c
10-02-2014, 00:17
дякую всім за поради.щодо всіх інших речей, ок,вентилі,клапани, болти camm etc...те, що я хотів сказати, видно, що клієнт має намір віддати машину і казав мені менше витрачає краще ? я хотів би знати, так як він перевіряє чесність штовхача, так що замінити лише той або пошкоджених.з моєї сторони також продають окремо, а також на ebay.

механік 85
10-02-2014, 00:18
Я купив від mecc дизель відмінно

beppe.c
10-02-2014, 00:36
8 одночасно, але я рекомендую міняти їх все 16
ваша порада ? абсолютно вірно!але, з огляду на вартість всіх 16-і побачив, що стукіт йде тільки від циліндра, я думаю, що якщо c? як перехопити ці пошкоджені не вірите ? краще міняти ті, які не працюють, бачили, що клієнт повинен віддати?.мені поясніть, ну як я можу бачити те, що не дуже добре?спасибі.

механік 85
10-02-2014, 12:45
ваша порада ? абсолютно вірно!але, з огляду на вартість всіх 16-і побачив, що стукіт йде тільки від циліндра, я думаю, що якщо c? як перехопити ці пошкоджені не вірите ? краще міняти ті, які не працюють, бачили, що клієнт повинен віддати?.мені поясніть, ну як я можу бачити те, що не дуже добре?спасибі.

Єдине, що ви можете спробувати зробити і зняти штовхачі і спробувати змінити ті самі пружини. Як правило, вони ламаються завжди молоточків, над штовхачі і далі змінюються лише ті розкололися добре

marcogti
10-02-2014, 12:50
В іншому випадку ви можете зробити вибір на користь олії-й? denso так, що штовхач не розрядився. Очевидно, що замінити всі, як ви порадили ? найкраще.

crteam
10-02-2014, 16:21
якщо вони авто на стукіт клапанів потрібно міняти.більш тонкі сигарети не rischierei псує.якщо вони дають після двигуна ви можете cestinarlo

якщо вони авто на стукіт клапанів потрібно міняти.більш тонкі сигарети не rischierei псує.якщо вони дають після двигуна ви можете cestinarlo
опв, я хотів написати, чи мали вони botta.

beppe.c
11-02-2014, 13:26

опв, я хотів написати, чи мали вони botta.
на цих двигунах встановлені два типи клапанів типу найтонший (які є ті, які ви говорите)інших, більш великих,я не бачу, чому повинні поступатися,штанги зроблені спеціально для того, щоб прийняти їх у бочки, а потім піти на розрив без клапанів пошкоджені,якщо вони мали деякі пошкодження від стиснення не будуть всі рівні, і те після холодного запуску, я думаю, що двигун не повернувся б добре, що замість не ? успіхів,двигун має тільки цей невеликий стукіт, що ? тільки на одному циліндрі я думаю, це один або два на макс-штовхачі.

на цих двигунах встановлені два типи клапанів типу найтонший (які є ті, які ви говорите)інших, більш великих,я не бачу, чому повинні поступатися,штанги зроблені спеціально для того, щоб прийняти їх у бочки, а потім піти на розрив без клапанів пошкоджені,якщо вони мали деякі пошкодження від стиснення не будуть всі рівні, і те після холодного запуску, я думаю, що двигун не повернувся б добре, що замість не ? успіхів,двигун має тільки цей невеликий стукіт, що ? тільки на одному циліндрі я думаю, це один або два на макс-штовхачі.
опв, я забув сказати, що ті, які встановлені du цього двигуна є ті, ще більші.

crteam
11-02-2014, 13:34
Так, але у випадку, якщо є ви ? Пошкоджена, і краще, ніж після потрібно міняти двигун? Колега сталося, я зрозумів, на 8 клапанів.зміни? тільки ковпачки клапанів результату? На шосе приблизно через 6000 км знищив двигун.головка клапана тріснула.запобігти краще, ніж лікувати

ugoboss
11-02-2014, 15:51
Так, але у випадку, якщо є ви ? Пошкоджена, і краще, ніж після потрібно міняти двигун? Колега сталося, я зрозумів, на 8 клапанів.зміни? тільки ковпачки клапанів результату? На шосе приблизно через 6000 км знищив двигун.головка клапана тріснула.запобігти краще, ніж лікувати

8 клапанів не мають такої системи-форми для того щоб зламати, ми говоримо про двох різних двигунів.

crteam
11-02-2014, 21:45
Насправді, якщо читати я сказав, що ковпачки не для штанг. L наприклад, я зробив cn л, 8 клапанів, який має клапанів, дуже великі.

ugoboss
11-02-2014, 22:42
Насправді, якщо читати я сказав, що ковпачки не для штанг. L наприклад, я зробив cn л, 8 клапанів, який має клапанів, дуже великі.

у будь-якому випадку ви не можете робити порівняння, і створену, щоб не погнути клапани іншого немає, то на 8-клапанний, вам завжди дають клапани невиразно, що коштувати всі ковпачки чи ні.

crteam
11-02-2014, 23:04
Саме вони дають створення іп? на 16 що на 8.все теж обличчя.ну, давай я sostituerei стояти-й? тихий

у будь-якому випадку ви не можете робити порівняння, і створену, щоб не погнути клапани іншого немає, то на 8-клапанний, вам завжди дають клапани невиразно, що коштувати всі ковпачки чи ні.

beppe.c
12-02-2014, 14:23

d так,насправді називається система зберігає клапани,де bilencieri поглинають удар antando в розрив,а замість не ? так, у системі 8 клапанів.навіть якщо клапан ? малого удару, який дається від поршня передається на коромисла, які, в свою чергу, до перерви він буде передавати(в залежності від стану, в якому перебуває) на puntaria і распредвала.

max75
13-02-2014, 09:29
Я в мій досвід, можливо, sar? було щастя на двигунах 16v мені довелося замінити тільки молоточків, тільки ті, зламані....потім колісні гальмівні циліндри стоку їх , замінити масло і фільтр, все ок. ...ніколи ніяких проблем. ..очевидно, трохи досвіду потрібно час, тому один мій клієнт з кольоровістю, не порушуючи ремінь довелося міняти циліндр, чому? не було завантажено....робив шум, перебільшені.

скф
13-02-2014, 12:57
Я в мій досвід, можливо, sar? було щастя на двигунах 16v мені довелося замінити тільки молоточків, тільки ті, зламані....потім колісні гальмівні циліндри стоку їх , замінити масло і фільтр, все ок. ...ніколи ніяких проблем. ..очевидно, трохи досвіду потрібно час, тому один мій клієнт з кольоровістю, не порушуючи ремінь довелося міняти циліндр, чому? не було завантажено....робив шум, перебільшені.

я підтверджую, я жив, я теж досвід заміни молоточків, і далі

cele
16-02-2014, 08:39
Я підтверджую, а я з досвіду, завжди замінені всі штовхачі, де був порушений баланс

bytebyte
16-02-2014, 10:03
навіть мене ? сталося, я, замінити всі, bilanceri і штовхачі так, щоб бути безпечним, як для 1.3 mjet

beppe.c
16-02-2014, 13:07
навіть мене ? сталося, я, замінити всі, bilanceri і штовхачі так, щоб бути безпечним, як для 1.3 mjet
давай!легко так,навіть якщо ви змінюєте двигун, я не думаю, що особа більше?' шум,я вважаю, що якщо людина розуміє, коли компонент ? гарне,трохи пошкоджений або не працює, краще зрозуміти, якщо зробити заміну того, що ви залишите більш задоволений замовник.в моєму випадку у мене було 15 коромисла зламані,у мене змінені 16, тому що вони були іншої марки, ніж всі оригінали я не змінив puntarie але я думаю, що ті, пошкоджені були тільки в циліндр, відчуваючи биття.
якби я знав, як ви контролювали пішов на перехоплення тих, пошкоджено їх заміни поліпшень не було проблем рівень шуму, навіть якщо batttito не ? fortissimo.
це тому, що клієнт не має можливості економічного і ви говорите 160€ в готелі, побачив, що вони стоять, а також тому, що хоче поміняти автомобіль.
завдяки вам зараз я навчився контролювати їх, і я не думаю, що у мене буде такої проблеми.

cele
16-02-2014, 16:28
Я вам скажу, для досвіду, можна завжди замінити, чому? також я можу перевірити, якщо вони понесли збитки чи ні? мені і сталося так, що на початку працювали до досконалості, а потім через деякий час хтось виявляється несправним і ось погані малюнок зроблений з клієнтом

magic heroes
16-02-2014, 17:36
стислість гідравлічний розташовується окремо, то можна купити тільки один. ? як sugerito буде все краще і краще замінити їх всі бачили botta!...обертаючи двигун вручну, покладіть кулачками осей в положення клапани закриті по черзі кожний поршень, коли використаний знаходиться розряду, відіжміть з допомогою викрутки або пальцем, celo штовхача і, якщо поступається лише один міліметр, навіть сильніше стискаючи, то штовхачем в змінити.

манро
16-02-2014, 17:43
постріл порушив його видно відразу....
якщо після того як ви завантажили масла не "molleggia" розбити його вручну ? змінити....

cele
17-02-2014, 07:18
постріл порушив його видно відразу....
якщо після того як ви завантажили масла не "molleggia" розбити його вручну ? змінити....
Той сказав, з досвіду, з раз, перший період добре працює, то ламається........фігура......... ? гарантована

beppe.c
17-02-2014, 13:22
ок, спасибі, хлопці!provvedo замовити 16 puntarie,клієнт вирішив тримати машину.дякую всім за допомогу,завжди до послуг.

dom86
27-02-2014, 01:51
беппе pultroppo праві, від нас на сицилії люди ? ще в епоху каменю просто ke зберігають monterebbero, а також м... а я особисто jtdm cn головка блоку циліндрів в розібраному вигляді в мене були 4 ke складеному клапанів, і я повинен був замінити всі шатуни 2 зігнуті-й? 1 cames розбите, і головки блоку циліндрів пошкоджена, я залишаю трохи собі уявити, тому знаю, якщо завжди працює система зберігає клапани

blackwolf76
27-02-2014, 23:49
У цій системі, на мій погляд, не рятує нічого, безпечно.

Якщо клапан приймає удар завжди може зламатися, погнутися і, можливо, закрити, а також на 90%, що ви не accorgeresti нічого, якби не те, що у вас проблеми стиснення.

Так для статистики ? сталося 159, який після розпаду swirl він склав 14, і я кажу 14 клапани. Крім того, на opel, який має ту ж систему я ? довелося скласти клапани після ? була неправильно встановлена розгортання і хлопчик зробив це провернути вал двигуна вручну...

1.3 mj, що зламав ланцюг після його заміни, замінивши тільки ніж не ходив більше? добре, якщо не після того, як видалив все і поставив назад на місце клапани.

З особистого досвіду, коли виходить з фази двигуна, щоб повернути йому повну ефективність, і уникнути фіг дріб'язкових з клієнтом, постійно торкається розібрати і перевірити клапани.

beppe.c
28-02-2014, 13:41
У цій системі, на мій погляд, не рятує нічого, безпечно.

Якщо клапан приймає удар завжди може зламатися, погнутися і, можливо, закрити, а також на 90%, що ви не accorgeresti нічого, якби не те, що у вас проблеми стиснення.

Так для статистики ? сталося 159, який після розпаду swirl він склав 14, і я кажу 14 клапани. Крім того, на opel, який має ту ж систему я ? довелося скласти клапани після ? була неправильно встановлена розгортання і хлопчик зробив це провернути вал двигуна вручну...

1.3 mj, що зламав ланцюг після його заміни, замінивши тільки ніж не ходив більше? добре, якщо не після того, як видалив все і поставив назад на місце клапани.

З особистого досвіду, коли виходить з фази двигуна, щоб повернути йому повну ефективність, і уникнути фіг дріб'язкових з клієнтом, постійно торкається розібрати і перевірити клапани.
вибачте, але я не d погодитися з вами,якщо клапан закривається 90% двигун йде мінімум 3-якщо ? 4-циліндровий,якщо закриває на 99% холодний буде мінімум хиткий і двигун не буде мати відмінну продуктивність,система зберігає клапани, я можу сказати, що більшість разів ви rombono тільки ножа (для всіх раз, що я ? довелося).
а в понеділок мені двері машини і provvedo заміни штовхачів.

dom86
01-03-2014, 14:51
я згоден з blackwolf xk? на моїй шкірі я знайшов автомобілях cn клапани зігнуті, звичайно, п ? завжди, але буває, ke клапани знущаються просто ke один зламав молоток покласти d beam створює товстий, то всередині двигуна відбувається d всі

mafani
01-03-2014, 18:19
стук у додаток до штовхачі може виходити також від стадії не точні,ти перевірив, що ці два дерева знаходяться в стадії?

beppe.c
01-03-2014, 20:14
биття крім клапанів може також виходити з ділянки не точні,ти перевірив, що ці два дерева знаходяться в стадії?прости мене!!але я знаю, distimguere
биття з однієї фазі, не точна ? відрізняється від детонації однієї або декількох клапанів.

Брат
02-03-2014, 15:02
Якщо перевірка компресії не робить?

beppe.c
28-03-2014, 01:19
сьогодні я замінив всі puntarie,стукає і майже повністю пішов, але найдивніше було те, що він робив це тільки в гору до 2300 обертів, що мені здавалося дуже дивним,коли я їхала на семінар, я mil горить помилка інжектора n3 був спинета, що після її sitemata ? зникло навіть те, що залишилося тікання.

anniver
28-03-2014, 21:49
І тепер він робить ще? Чи вирішена

ugoboss
28-03-2014, 22:58
сьогодні я замінив всі puntarie,стукає і майже повністю пішов, але найдивніше було те, що він робив це тільки в гору до 2300 обертів, що мені здавалося дуже дивним,коли я їхала на семінар, я mil горить помилка інжектора n3 був спинета, що після її sitemata ? зникло навіть те, що залишилося тікання.

дуже ймовірно, що на той момент це інжектор, який не працював добре б'ється.

механік 85
29-03-2014, 00:23
Sar? був випадок, чому? якщо був роз'єм машини йдуть у 3 циліндра і запалив лампу впорскування

beppe.c
29-03-2014, 19:53
дуже ймовірно, що на той момент це інжектор, який не працював добре б'ється.

я думаю, вони обидві речі після заміни клапанів все ще билося, але набагато менше, ніж після в місті спінетта не більше, факт.

механік 85
29-03-2014, 20:31
Але, швидше за все, буде атакований male роз'єм після заміни штовхачів.

cinqueturbo
30-03-2014, 00:18
Штовхачі нові, потрібно ще трохи часу, щоб взяти на себе..

dariuccio
30-03-2014, 12:41
він кілька секунд

anniver
31-03-2014, 21:08
Час, що сіль олія

beppe.c
31-03-2014, 22:14
Але, швидше за все, буде атакований male роз'єм після заміни штовхачів.
la spinetta не була прикріплена погано,але це був один з двох дротів, який не входив у контакт, ну я замінив двох контактний,очевидно, не робить хороший контакт не був добре працювати l інжектор,може бути, ви ? зруйнований після двох відключень для заміни штовхачів і коромисел.