Перегляд Повної Версії : Peugeot 207 1.4 Hdi 68Cv Вимикається Руху
pnausmotorsport
07-02-2014, 18:22
як випливає з назви, привели мене peugeot 207 1.4 hdi 68cv, що гасне під час руху...
проблема може статися ще раз у той же день, а потім ще днів не буває
я зробив діагностику з autocom і єдина помилка ?
5FF - BSI внутрішня несправність
- не визначено
- постійний
хтось мав подібні проблеми?
заздалегідь дякую всім, хто мені надасть допомогу
centrohifi
07-02-2014, 19:09
...подивитися, якщо перебуваєте вода в коробці, послуги в моторному відсіку ...і в BSI під приладовою панеллю ....
..потім, коли тому дефект переходить в діагноз
або
не перебуваєте в ECU ??
pnausmotorsport
07-02-2014, 19:21
коробка служби моторного відсіку ? сухий, в той час як, щоб дістатися до BSI, як я роблю?
centrohifi
07-02-2014, 19:31
BSI ЗЛІВА від рульової колонки ... в основному порт fuse ... знаходитесь близько 8 роз'єми вставлені.... перші 3 в нижній частині sganciali і подивитися, якщо c'? оксид заліза ... а ? важливо переконатися, якщо коли автомобіль має prob вдається увійти в діагностику саме з BSI !! помилка, де ви його знайшли в Двигуном ECU або BSI ???
... BSI згоду на ECU двигуна включенням машини ... і якщо не вести роз'яснювальну роботу серед них машини вимикається!! з Auto Com знаходитесь в рубриці блок управління салону!!
pnausmotorsport
08-02-2014, 12:39
ок, ідеально, на жаль, автомобіль не ? мене, а не c? я...
помилку я знайшов його в bsi під запис ебу салону
спасибі pnaus
завтра я бачу контролювати ці conettori...
може бути, я переходжу в авто і пробую їх, щоб побачити, якщо c'? деякі помилкові контакт
7051
Це?
у мене була така ж проблема, і це був запобіжник, який для нього був оксиду в клемній коробці в моторному відсіку....
pnausmotorsport
09-02-2014, 16:22
Ви пам'ятаєте, який був запобіжник?
у цих авто ламається блок запобіжників моторного відсіку.якщо двигун не від цієї несправності
ок, ідеально, на жаль, автомобіль не ? мене, а не c? я...
помилку я знайшов його в bsi під запис ебу салону
спасибі pnaus
завтра я бачу контролювати ці conettori...
може бути, я переходжу в авто і пробую їх, щоб побачити, якщо c'? деякі помилкові контакт
7051
Це?
Ви
Ви, звичайно, цього.
magic heroes
18-02-2014, 00:07
я мав подібну проблему, так як не помер на марші, і раз заводився після багатьох спроб... зараз не пам'ятаю помилку ,але там була проблема bsm (блок стіл"? йдуть двигуна). змінилася, з іншого-вирішена проблема