КПК

Перегляд Повної Версії : peugeot 806 2.0 дизель іммо офф?

raffaell0
07-02-2014, 11:30
Всім привіт.Мій друг втратив єдиний ключ, що він.Зараз машина ? зупиняється. Я можливість відключення іммобілайзера, читання eeprom? Автомобіль знаходиться далеко, що б я не можу нічого зробити на місці.Що порадите мені робити? Ключ c ? щоб зробити велосипед, якщо я можу керувати іммобілайзер.
Дякую

legendaryslave
07-02-2014, 13:41
Ви пу? зробити flash тільки і не з'? soft, що нас охоплює тільки вручну, що я знаю

raffaell0
07-02-2014, 21:48
вибачте, l невігластво, але якщо flash чи можу я використовувати півник або nn c?? я cos?. Я dissaldarla? Враховуючи, що ? є BOSCH, EDC15C2, ви можете? зробити scodifica з короткою, як ecu siemens Fenix5?

legendaryslave
07-02-2014, 22:00
вибачте, l невігластво, але якщо flash чи можу я використовувати півник або nn c?? я cos?. Я dissaldarla? Враховуючи, що ? є BOSCH, EDC15C2, ви можете? зробити scodifica з короткою, як ecu siemens Fenix5?

ні, ще що-fenix, але з galletto ви можете досягти цього за допомогою читання obd, перш ніж отпаять спробуйте прочитати

raffaell0
07-02-2014, 22:45
Спасибі. Чи можу я використовувати емулятор? Ви знаєте? якщо все коштує дуже емулятор, я вважаю, дуже добре, 1? світлі, в залежності від того, що st? читаючи, не горять індикатори помилки. 2? ви працюєте менше, і ви не ризикуєте + багато.

motorsport
08-02-2014, 00:11
якщо ви хочете перестрахуватися, не роблячи занадто багато випробувань, перейти з "емулятор"

mecdoc
08-02-2014, 00:15
читайте flash
що ми даємо вам руку

raffaell0
08-02-2014, 01:13
*motorsport, а потім ви можете? покласти l емулятор? Я ще не бачив навколо x-це екю, це-те, чому? nn я знав, якби ви могли зробити.
Бачу, як варто емулятор, якщо ? що "ок", в іншому випадку я повинен побачити, якщо я читаю. Факт ? що я не машина під рукою, щоб спробувати. Мені передається ебу, а потім я повинен combatterci з закритими очима. Але якщо хтось мені s? сказати, що ціна робить емулятор для цього ecu? Для fenix5 від 10/15€ я бачив. Ми бачимо, x цього. Потім я помітив, що сам ecu, існує 3 моделі, я кажу, добре? 2-ви повинні прочитати flash eeprom nn, я пам'ятаю, абревіатура. Але ви можете це підтвердити?

motorsport
08-02-2014, 22:28
*motorsport, а потім ви можете? покласти l емулятор? Я ще не бачив навколо x-це екю, це-те, чому? nn я знав, якби ви могли зробити.
Бачу, як варто емулятор, якщо ? що "ок", в іншому випадку я повинен побачити, якщо я читаю. Факт ? що я не машина під рукою, щоб спробувати. Мені передається ебу, а потім я повинен combatterci з закритими очима. Але якщо хтось мені s? сказати, що ціна робить емулятор для цього ecu? Для fenix5 від 10/15? я бачив. Ми бачимо, x цього. Потім я помітив, що сам ecu, існує 3 моделі, я кажу, добре? 2-ви повинні прочитати flash eeprom nn, я пам'ятаю, абревіатура. Але ви можете це підтвердити?
існує існує, є універсальний емулятор для peugeot edc15c2...відповідно я не можу розмістити посилання працює на веб-сайті-ви в безпеці!

legendaryslave
09-02-2014, 00:10
ви можете зробити це також flasch не вимагає, щоб змусити емулятор

motorsport
09-02-2014, 00:26

raffaell0
09-02-2014, 02:12
Як тільки я вирішу, взяли?.Я p? визначилися. Отпаять флеш-пам'яті і прочитати, 42-або 46-контактний, ви знаєте, що прогулянка. Є eprom, 8-контактний ок, але для flash,uffaa!Тоді у мене автомобіль перед носом, тому навіть не через послідовний порт я можу спробувати. Що ? залишилося? Отпаять, Boot, Emu?
Спасибі велике, dell допомогу.

legendaryslave
09-02-2014, 15:52
Я кажу так тому, що? у мене є рішення блоку циліндрів-й? і пі? саме від flasch не горить все гладко, як масло без отпаять що-небудь з читання з послідовного порту я не бачу, чому? шукайте різні рішення ?

mecdoc
09-02-2014, 17:43
Я кажу так тому, що? у мене є рішення блоку циліндрів-й? і пі? саме від flasch не горить все гладко, як масло без отпаять що-небудь з читання з послідовного порту я не бачу, чому? шукайте різні рішення ?

і запевняю вас, що ? блоку циліндрів
детальніше з галло
процеси ручної роботи
повторити
15хв
і scode ? зроблено
navit salvat????!!1

raffaell0
09-02-2014, 17:59
читаю з півня? може бути,. Але у мене автомобіль,як я?

mecdoc
09-02-2014, 19:05
прочитайте його до кінця до школи..............

raffaell0
09-02-2014, 19:19
Спасибі, я намагаюся. А ви-влада. Даєте мені так багато хочеться зробити.