Перегляд Повної Версії : Початок для неофіта
flamingsn3Ak3r
06-02-2014, 13:44
Всім привіт.
Я збираюся почати працювати на ECU автомобіля.
Я заявляю, що у мене невелика знайомі з діагнозом, маппінг, а не пост в області двигунів.
На даний момент у мене тільки один кабель VAG KKL (16pin - USB) останній SW "перехідник 16 pin - 6 pin" і "перехідник 16 pin - атаки fiat".
Крім того, я тільки ECM2001.
- Від того, що я читав на форумі, необхідно відбирати до файлу з розширенням ".ori" програмне забезпечення відрізняється від ECM2001;? я не знаю, якою використовувати.
Я хотів використовувати SW, скажімо, підходить трохи для всіх авто і не один сезон, якщо це можливо. Ви що порадите?
- Я читав, що, щоб зняти карту з допомогою ELM327 або "Півник". Чи можу я використовувати мій VAG KKL або я повинен обов'язково купувати інший інтерфейс?
- ECM2001 ? одним з численних SW для перепризначення. Ne рекомендації та інші краще, або я можу використовувати це?
Вибачте, якщо розділ ? не той чи я був неясним або навіть це doamnda ? був поміщений в іншій темі.
Якщо c'? сколково? якщо ви можете мені адресувати через посилання, якщо є тема подібних, які відповідають на мої запити, так? зможу додати.
Величезне спасибі!!!
те, що ви говорите, що це все, лопнув вивчає всередині форуму, так вам ідеї більш ясно
carlo abarth
06-02-2014, 14:12
факти до культури на форумі, а потім ви покладете руку..подивитися читаєте ви зможете зрозуміти ..!!!
flamingsn3Ak3r
06-02-2014, 14:17
дякую за відповіді, що стосується матеріалу, з купити, щоб почати, що порадите?
Здрастуйте, у вас є ідеї, трохи заплутаним, почнемо із сказати вам, що ecm служить тільки для зміни карти, на машині, а vag або іншими суб'єктами аналогічного типу elm autocom т. д... sonk інтерфейсів для самодіагностики " i'll якого не можуть читати і писати на автомобілі.
Для того, щоб читати різні ecu повинні мати інтерфейс типу mpps,півник і т. д... після прочитання редагуванні файлу з ecm після зміни напишіть знову, використовуючи інтерфейс, який ви використовували для читання. Більш або менш це короткий огляд, але я раджу вам, як вже інші користувачі зробили для вивчення трохи на форумі, тому що, повірте мені, якщо ви не знаєте, що ви робите, ви робите пошкодження... сподіваюся, що допоміг
flamingsn3Ak3r
06-02-2014, 14:34
mjet10 ти був реально допомогти, прошу-інша справа, mpps і півник у них програма для зняття файлу, а не йде, скачав з мережі?
Крім того, які поради між mpps і півник?
Вибачте за мої неточності, але з програмою для мотоцикла, я завжди використовував KKL, щоб зробити все.
Ще раз спасибі.
пристрасть двигунів
06-02-2014, 14:39
Вітаю mjet10, з вашого втручання у вас підвів підсумки процесу в тому, щоб ставити діагнози і робити remap, як правило, ці відповіді, які очікують своїх менш досвідчених.....
Звичайно, є програми, щоб читати і писати, але ти все ж хотілося б зробити для роботи, хобі або просто для вашого автомобіля? Завдяки пристрасті двигуни :-)
Останнє, що і pi? важливо перерозподілу, а не як зробити діагностику, тому що, коли ви пишете блок ECU і завжди за кутом, і потім болі , перш за все, вирішите, як ви сказали, що ви хочете зробити, тільки машини, зокрема, або працювати на іп? машини
flamingsn3Ak3r
06-02-2014, 17:14
На даний момент lavorer? на мої авто і я 2: Volvo V70 TDI анте 2000 і Toyota Yaris 2010 року; очевидно, так як діагноз, який, як картографування,
в доповнення можливість? для того, щоб видалити різні лайна (EGR etc).
У майбутньому, коли avr? дізнався lavorer? також на інші автомобілі.
Тому я можу сказати, що ? для хобі, навіть, чому? коли в роботі з'? пристрасть не пу? зателефонувати на роботу (філософія життя).
Чесно кажучи я не працював на жодній з цих 2 МАШИНИ, тому я не можу дати ради, що купити? у будь-якому випадку зверніться до адміністраторів форуму, які будуть направляти вас і, особливо, продукти перевірені й не ciofeche !
Коли ти накажеш є Mpps вам буде? написав міні-cd з soft .Після установки і видалити будь-антивірус , анти-спам і різне sar? abbasta інтуїтивно, що робити.
Версія, що і я ? 12 .
як сказав nox доручено адміністраторам, вони будуть в змозі сказати, що краще. І вже якщо я можу дозволити собі ви ridico, що якщо ви не перепризначений ніколи машини перед вивчає і тільки після того, як зрозумів, починає робити щось з електронікою з машини не грає. Я вам consigljo читати старі повідомлення форуму, і поступово розумієш механізм, то, якщо ви не ясно, можливо, щось питаєш. Після навчання ви отримуєте файл ori вашого автомобіля і почав робити якісь випробування і, можливо, місця, щоб бачити, чи ви зрозуміли чи ні.
Мій тільки рада, але для мене і це-правильний шлях у цій області не можуть спалити етапи.
Matty23p
06-02-2014, 19:02
Привіт всім x час немає, торкнутися edc17 їх ризики, дійсно шкода...я думаю, ke ніхто з двох їзди від вас mensionate вони...я вам рекомендую mpps x час, коштує менше і працює добре, я використовую разом з півник.Сподіваюся це було корисно ;) :)
flamingsn3Ak3r
06-02-2014, 20:27
Дякую всім за відповіді.
Звичайно, я, задаючи питання, просто, щоб зрозуміти, і, перш ніж avventurarmi я хочу спочатку переконатися, що все зрозумів.
? ми говоримо, що фінч? ви говорите діагностики, скидання і візьміть файл ".ori" не думаю, що є проблема, і ви ризикуєте зробити шкоду.
*Matty23p, як ніколи не рекомендує працювати на EDC17? що в ньому є відмінності від попередніх версій?