КПК

Перегляд Повної Версії : Погляд Карту Audi 2.0 140cv

Backgroop
06-02-2014, 13:38
Привіт, хлопці, сьогодні я зробив, будь ласка, написати карту мого друга надіслано від укладачів відомо..

Автомобіль має турбіну, плюс, дайте мені свою думку? від пі? експерти
-я помітив, що він mod обмежувач оборотів до 5500, і він увійшов попкорн на карту (постріл у обмежувач)

??

марко
06-02-2014, 13:47
карту переробляти

alfajtd
06-02-2014, 13:56
по мені, andr? погано автомобіль...

потім бастер? спробувати...

Backgroop
06-02-2014, 14:09
по мені, andr? погано автомобіль...

потім бастер? спробувати...

карту переробляти

Хлопці, Як ви робите, щоб висловити свою думку, якщо ви ще не завантажили файл??? лічильники перегляду файлу раніше нуль.. так що уникайте непотрібного спам і дай мені погляд, має сенс, і loggico

ugoboss
06-02-2014, 15:05
Хлопці, Як ви робите, щоб висловити свою думку, якщо ви ще не завантажили файл??? лічильники перегляду файлу раніше нуль.. так що уникайте непотрібного спам і дай мені погляд, має сенс, і loggico

карта була завантажена досі 4 рази, просто andararci вище, mause і виходить, хмара знань, мені не дуже подобається, але ви повинні побачити, як реагує машина, а також має механічних змін.

alfajtd
06-02-2014, 15:05
я s? що візьми один промах...
чому? я завантажена....
я говорю не стільки для...
потім ви робите, як ви думаєте,...

Backgroop
06-02-2014, 15:24
карта була завантажена досі 4 рази, просто andararci вище, mause і виходить, хмара знань, мені не дуже подобається, але ви повинні побачити, як реагує машина, а також має механічних змін.

Коли ? була закоментований значення завантаження був нуль, але ми залишимо це в спокої, карту ? була зроблена з фітнес-тренер, який також присутній на цьому форумі, зробив різні зміни в хлопця, який продав йому сказав, що це карта від 210cv 450nm..

alfajtd
06-02-2014, 15:59
я перепрошую, але ви не можете змусити нас за дурнів....
тому, перш ніж паплюжити appura речі краще...
і кажу від себе!!

ти запитав.... хто, включаючи мене, вам відповів..

перейти знаходять?
gi? що ви відправили файл укладачів, що, а ? в письмовій формі...
чому? не запитайте його думку?

закрито off topic

franco75
06-02-2014, 16:04
Може бути, він дав надто заздалегідь, але виглядає не погано

Backgroop
06-02-2014, 16:28

автомобіль йде штовхає, мою дилему ? пара надмірною, і час over-boost, як вам здається, з вашого досвіду шкоду??

Backgroop
06-02-2014, 16:32
я перепрошую, але ви не можете змусити нас за дурнів....
тому, перш ніж паплюжити appura речі краще...
і кажу від себе!!

ти запитав.... хто, включаючи мене, вам відповів..

перейти знаходять?
gi? що ви відправили файл укладачів, що, а ? в письмовій формі...
чому? не запитайте його думку?

закрито off topic

Я не хочу, щоб пройти тупіший немає, коли ти прокоментував значення скачати було нуль!! і ти прокоментував відразу після публікації файлу.

alfajtd
06-02-2014, 16:41
минуло цілих 20 хвилин після вашого поста....

моя думка я явних...

закрито..

м? файли переробляти, щоб добре у всьому...

frantik3
06-02-2014, 17:00
я знаю, що в єс хтось грає з мишею тому, коли карти повністю переробляти, і дуже сумую зробити

Alfa159 q4
06-02-2014, 17:23

Впевнений, що дав надто рано??

Для backgroop, незалежно від карту, я не вважаю правильним розміщувати на форумі роботи інших, особливо, якщо машина в порядку та клієнтом ? задоволений.

Backgroop
06-02-2014, 18:03
Впевнений, що дав надто рано??

Для backgroop, незалежно від карту, я не вважаю правильним розміщувати на форумі роботи інших, особливо, якщо машина в порядку та клієнтом ? задоволений.

Замовник і задоволений, як йде автомобіль, але не хочете, щоб ушкодження, я, чесно кажучи, я висловив свою негативну думку в зіставленні, так як я вважаю, деяких змін, я не знаю поки, що потужність і крутний момент пу? затримати автомобіль.. з кроком карти з фіксованими значеннями без розрахунку inj і IQ, і тиск турбо, те ж саме.. чесно кажучи я б інакше.. але я хочу думку інших.. тому що тренер стверджує, що знає, що робить, і не хоче пояснень ні від кого.. гордість перевищує обдарованість

chiptuning.cro
06-02-2014, 22:43
автомобіль йде штовхає, мою дилему ? пара надмірною, і час over-boost, як вам здається, з вашого досвіду шкоду??

якщо " клієнт і радий, як йде машина, я вище за все, я б поставив "правила" і просто...

angelolsp
07-02-2014, 00:47

franco75
07-02-2014, 09:14
Час overboost в реальності ? команда геометрії, вона встала, щоб зберегти більш замкнутою геометрії, що може бути виправдано надбавки турбіни. Для лямбда-згоден з Angelosp але, можливо, тренер було це потрібно

puntospeed1.3
07-02-2014, 17:05
карту від 40 і більше градусів duration.
заздалегідь soi НЕ торкнувся.
значення захмарні lim момент близько 7000, вважали мг, в той час як та пара, і не потрібно йти далі, 405nm, якщо ви робите карту обдурив, так як не ? було порушено карту iq-НМ. і тому lim диму не має сенсу, його цінності.
Не сказав, що постріли зробили це таким чином, обмежувач крутного моменту,
машина йде, але!' се дизель, дав гарне.
в кінці кінців ? карта обдурив зроблено погано, може дійсно він, безумовно, температура egt високі з тим тиском до 4000 оборотів 20? після вмт.

Backgroop
07-02-2014, 17:11
карту від 40 і більше градусів duration.
заздалегідь soi НЕ торкнувся.
значення захмарні lim момент близько 7000, вважали мг, в той час як та пара, і не потрібно йти далі, 405nm, якщо ви робите карту обдурив, так як не ? було порушено карту iq-НМ. і тому lim диму не має сенсу, його цінності.
Не сказав, що постріли зробили це таким чином, обмежувач крутного моменту,
машина йде, але!' се дизель, дав гарне.
в кінці кінців ? карта обдурив зроблено погано, може дійсно він, безумовно, температура egt високі з тим тиском до 4000 оборотів 20? після вмт.

Ідеально, це те, що я хотів почути, обмежувач крутного моменту, на мій погляд, і "перебільшені" і ризик деформації випускних колекторів для надмірного та repentine температур, у зв'язку з дизель..
на мій погляд, вони роблять пі? збиток, який корисно..

leandro89
07-02-2014, 17:22
карту переробляти

ви написали "карту переробляти" але ви не дали по мені, треба було бути більше? конструктивно.

для інших, ми намагаємося дати консультацію обмежуючись наші знання і наш професіоналізм?, давайте не будемо не по темі

puntospeed1.3
07-02-2014, 17:28
ви, але, якщо знизьте до 4050 нм , не змінюється нічого.
значення вприскування палива, які роблять їх різниця, чому ? карта обдурили, вони високі, і даних
також у ін'єкцій менше, не знаю, особа дим м, думаю, так, у мене 4000 про. є більше 40? термін. заздалегідь оригінальні 20?. і карту, що ecm називається map2 так як він заздалегідь soi, закон тільки від 5000 оборотів.
ви можете також зробити карту в 40? термін, але ви повинні мати, принаймні, скат і працювати на заздалегідь.
на 36 - 38 градусів автомобіль питання вже ходить.
повторюю, машина може йти добре, але з меншим матеріал і найбільші розміри йде краще. я не знаю, які ці рядки 8192.

chiptuning.cro
26-03-2014, 14:00
я не знаю, які ці рядки 8192.

Alora, обмежувач підняли до 5500 оборотів, і ці рядки, 8192, більше в адресу DE276 alzzato 8260 dec (20000->28260), повинні бути для ефекту попкорну або я помиляюся, бо високо за межами картки "стандарт" я не бачу...

Хто-небудь знає щось про це?