КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Погляд Карту Audi 2.0 140cv

Backgroop
06-02-2014, 13:38
Прывітанне, хлопцы, сення я зрабіў, калі ласка, напісаць карту майго сябра адпраўлена ад складальнікаў вядома..

Аўтамабіль мае турбіну, плюс, дайце мне свае меркаванне? ад пі? эксперты
-я заўважыў, што ен mod абмежавальнік абаротаў да 5500, і ен увайшоў папкорн на карту (стрэл у абмежавальнік)

??

марка
06-02-2014, 13:47
карту перарабляць

alfajtd
06-02-2014, 13:56
па мне, андрэ? дрэнна аўтамабіль...

затым бастер? паспрабаваць...

Backgroop
06-02-2014, 14:09
па мне, андрэ? дрэнна аўтамабіль...

затым бастер? паспрабаваць...

карту перарабляць

Хлопцы, Як вы робіце, каб выказаць свае меркаванне, калі вы яшчэ не запампавалі файл??? лічыльнікі прагляду файла па-ранейшаму нуль.. так што пазбягайце непатрэбнага спам і дай мне погляд, мае сэнс, і loggico

ugoboss
06-02-2014, 15:05
Хлопцы, Як вы робіце, каб выказаць свае меркаванне, калі вы яшчэ не запампавалі файл??? лічыльнікі прагляду файла па-ранейшаму нуль.. так што пазбягайце непатрэбнага спам і дай мне погляд, мае сэнс, і loggico

карта была загружаная да гэтага часу 4 разы, проста andararci вышэй, mause і выходзіць, воблака ведаў, мне не вельмі падабаецца, але вы павінны ўбачыць, як рэагуе машына, а таксама мае механічных змяненняў.

alfajtd
06-02-2014, 15:05
я s? што вазьмі адзін промах...
чаму? я загружаная....
я кажу не столькі для...
затым вы робіце, як вы думаеце,...

Backgroop
06-02-2014, 15:24
карта была загружаная да гэтага часу 4 разы, проста andararci вышэй, mause і выходзіць, воблака ведаў, мне не вельмі падабаецца, але вы павінны ўбачыць, як рэагуе машына, а таксама мае механічных змяненняў.

Калі ? была закомментирована значэнне загрузкі быў нуль, але мы пакінем гэта ў спакоі, карту ? была зроблена з фітнес-трэнер, які таксама прысутнічае на гэтым форуме, зрабіў розныя змены ў хлопца, які прадаў яму сказаў, што гэта карта ад 210cv 450nm..

alfajtd
06-02-2014, 15:59
я прашу прабачэння, але вы ня можаце прымусіць нас за дурняў....
таму, перш чым ганьбіць appura рэчы лепш...
і кажу ад сябе!!

ты спытаў.... хто-то, уключаючы мяне, вам адказаў..

што перайсці знаходзяць?
gi? што вы адправілі файл складальнікаў, што, а ? у пісьмовай форме...
чаму? не спытаеце яго меркаванне?

закрытая off topic

franco75
06-02-2014, 16:04
Можа быць, ен даў занадта загадзя, але выглядае не дрэнна

Backgroop
06-02-2014, 16:28

аўтамабіль ідзе штурхае, маю дылему ? пара празмернай, і час over-boost, як вам здаецца, па вашаму вопыту шкоду??

Backgroop
06-02-2014, 16:32
я прашу прабачэння, але вы ня можаце прымусіць нас за дурняў....
таму, перш чым ганьбіць appura рэчы лепш...
і кажу ад сябе!!

ты спытаў.... хто-то, уключаючы мяне, вам адказаў..

што перайсці знаходзяць?
gi? што вы адправілі файл складальнікаў, што, а ? у пісьмовай форме...
чаму? не спытаеце яго меркаванне?

закрытая off topic

Я не хачу, каб прайсці тупей няма, калі ты пракаментаваў значэнне скачать было нуль!! і ты пракаментаваў адразу пасля публікацыі файла..

alfajtd
06-02-2014, 16:41
прайшло цэлых 20 хвілін пасля вашага паста....

мае меркаванне я відавочных...

закрытая..

м? файлы перарабляць, каб добра ва ўсім...

frantik3
06-02-2014, 17:00
я ведаю, што ў ес хто-то гуляе з мышшу таму, калі карты цалкам перарабляць, і вельмі сумую зрабіць

Alfa159 q4
06-02-2014, 17:23

Упэўнены, што даў занадта рана??

Для backgroop, незалежна ад карту, я не лічу правільным размяшчаць на форуме працы іншых, асабліва, калі машына ў парадку і кліентам ? задаволены.

Backgroop
06-02-2014, 18:03
Упэўнены, што даў занадта рана??

Для backgroop, незалежна ад карту, я не лічу правільным размяшчаць на форуме працы іншых, асабліва, калі машына ў парадку і кліентам ? задаволены.

Заказчык і задаволены, як ідзе аўтамабіль, але не хочаце, каб пашкоджанні, я, шчыра кажучы, я выказаў свае негатыўнае меркаванне ў супастаўленні, так як я лічу, некаторых змен, я не ведаю пакуль, што магутнасць і крутоўны момант пу? затрымаць аўтамабіль.. з крокам на карты з фіксаванымі значэннямі без разліку inj і IQ, і ціск турбо, тое ж самае.. шчыра кажучы я б інакш.. але я хачу меркаванне іншых.. таму што трэнер сцвярджае, што ведае, што робіць, і не хоча тлумачэнняў ні ад каго.. гонар перавышае адоранасць

chiptuning.cro
06-02-2014, 22:43
аўтамабіль ідзе штурхае, маю дылему ? пара празмернай, і час over-boost, як вам здаецца, па вашаму вопыту шкоду??

калі " кліент і рады, як ідзе машына, я вышэй за ўсе, я б паставіў "правілы" і проста...

angelolsp
07-02-2014, 00:47

franco75
07-02-2014, 09:14
Час overboost ў рэальнасці ? каманда геаметрыі, яна ўстала, каб захаваць больш замкненай геаметрыі, што можа быць апраўдана надбаўкі турбіны. Для лямбда-згодны з Angelosp але, магчыма, трэнер будзе гэта трэба было

puntospeed1.3
07-02-2014, 17:05
карту ад 40 і больш градусаў duration.
загадзя soi НЕ крануў.
значэння завоблачныя lim момант каля 7000, лічылі мг, у той час як і пара, і не трэба ісці далей, 405nm, калі вы робіце карту падмануў, так як не ? быў закрануты карту iq-НМ. і таму lim дыму не мае сэнсу, яго каштоўнасці.
Не сказаў, што стрэлы зрабілі гэта такім чынам, абмежавальнік крутоўнага моманту,
машына ідзе, але!' се дызель, даў добрае.
у рэшце рэшт ? карта падмануў зроблена дрэнна, можа, сапраўды, ен, безумоўна, тэмпература egt высокія з тым ціскам да 4000 абаротаў 20? пасля вмт.

Backgroop
07-02-2014, 17:11
карту ад 40 і больш градусаў duration.
загадзя soi НЕ крануў.
значэння завоблачныя lim момант каля 7000, лічылі мг, у той час як і пара, і не трэба ісці далей, 405nm, калі вы робіце карту падмануў, так як не ? быў закрануты карту iq-НМ. і таму lim дыму не мае сэнсу, яго каштоўнасці.
Не сказаў, што стрэлы зрабілі гэта такім чынам, абмежавальнік крутоўнага моманту,
машына ідзе, але!' се дызель, даў добрае.
у рэшце рэшт ? карта падмануў зроблена дрэнна, можа, сапраўды, ен, безумоўна, тэмпература egt высокія з тым ціскам да 4000 абаротаў 20? пасля вмт.

Ідэальна, гэта тое, што я хацеў пачуць, абмежавальнік крутоўнага моманту, на мой погляд, і "перабольшаныя" і рызыку дэфармацыі выпускных калектараў для празмернага і repentine тэмператур, у сувязі з дызель..
на мой погляд, яны робяць пі? шкоду, які карысна..

leandro89
07-02-2014, 17:22
карту перарабляць

вы напісалі "карту перарабляць" але вы не далі не па мне, трэба было быць больш? канструктыўна.

для астатніх, мы стараемся даць кансультацыю абмяжоўваючыся нашы веды і наш прафесіяналізм?, давайце не будзем не па тэме

puntospeed1.3
07-02-2014, 17:28
вы, але, калі панізьце да 4050 нм , не мяняецца нічога.
значэння ўпырску паліва, якія робяць іх розніца, чаму ? карта падманулі, яны высокія, і дадзеных
таксама ў ін'екцый менш, не ведаю, твар дым м, думаю, так, у мяне 4000 аб. есць больш за 40? тэрмін. загадзя арыгінальныя 20?. і карту, што ecm называецца map2 так як ен загадзя soi, закон толькі ад 5000 абаротаў.
вы можаце таксама зрабіць карту ў 40? тэрмін, але вы павінны мець, па меншай меры, пахіл і працаваць на загадзя.
на 36 - 38 градусаў аўтамабіль у пытанне ўжо ходзіць.
паўтараю, машына можа таксама ісці добра, але з меншым матэрыял і самыя вялікія памеры ідзе лепш. я не ведаю, якія гэтыя радкі 8192.

chiptuning.cro
26-03-2014, 14:00
я не ведаю, якія гэтыя радкі 8192.

Alora, абмежавальнік паднялі да 5500 абаротаў, і гэтыя радкі, 8192, больш у адрас DE276 alzzato 8260 dec (20000>28260), павінны быць для эфекту папкорна ці я памыляюся, таму што высока за межамі карты "стандарт" я не бачу...

Хто-небудзь ведае што-то аб гэтым?