Перегляд Повної Версії : ТЕРМІНОВО читання в BDM (по можливості повний) для doblo 1.3 85cv MJD6F3HW03R
Дані, отримані за допомогою ID послідовний, є:
51826698
MJD6F3HW03R
3455D180
6F3.D1h
99 F9 0131
.6F3.D1
Я не знаю, що сталося, але, читаючи в послідовний порт, до кінця читання я дав файл в 0 кб і l? автомобіль, не ? футбольний pi?. Читаючи в BDM-файл ? корумповані.
Якщо хтось має повне читання було б краще.
Автомобіль ? зупиняюся, і я повинен повернути його в рух якомога раніше
Спасибі !
Дивіться, якщо вирішите з цим....
не забудьте scodificare частково e2p....
Спасибі, все ок, автомобіль ? партії !
Вибачте, якщо я не зробив тебе знати і раніше, але тільки зараз я вийшов на пенсію.
Дуже добре.... Номер sw ? вище (оновлення)... Але, як бачиш, і добре...
Переконайтеся тільки, що все нормально... На макс-зробіть вирівнювання проксі,
Resetti параметри масла, dpf... км будуть по-різному в ECU... також Як і коди форсунок...
Ви справді км багато менше і коди форсунок завтра я пишу їх.
У мене таке було ? що ви втратили всі дані, просто читаючи автомобіля !
абсурдно, я не можу пояснити, як це можливо ! і красивим ? що я ? випадково (в той же день, ЧОРНИЙ), також на альфа-міф, для якого я зробив спеціальний пост для файлів.
azzzz......змінюється інструмент....
;)
emilground
06-02-2014, 22:25
але ? перший раз, коли це трапляється, я використовував з одного galletto2 V50, а з іншого боку-V53, а потім зробили так багато, bosch та siemens, і ніколи ніяких проблем.
? дивна річ ? що dobl? у послідовній, слід було б прочитати його, даючи один файл, 2,5 мб (MPC, flash) приблизно за 100 хвилин, замість читання ? не вдалося, в той час як міф не зробив навіть для читання віртуальних дає помилку і тут я відкрита для використання bdm. Boooh ніколи не відбувалося такого