Перегляд Повної Версії : Edc16 cp 33
angelolsp
05-02-2014, 01:01
Привіт, питання, є проблеми fareda послідовний один edc16cp33 встановлюється на renault megane від послідовного ? я чув, ke ви повинні перебудувати l іммо і т.д. після...
blackwolf76
05-02-2014, 01:11
Я б в bdm... погані потім поверніть все оригінальне.
Cio
Я зробив кілька з cmd у бд без проблем.
Проблема ан-це екю, perditta кодування-де-форсунки, і інші речі, comme "cruise control", etc.
guidotacco
05-02-2014, 07:51
з цим краще зробити резервну копію в bdm,я з nissan програмуючи через уламок груп з двигуном renault,я пробував-й? раз у послідовний, але втрачає дані іммо,я чув, що з renault йде добре
angelolsp
05-02-2014, 14:55
проблеми та ке makkina і вже зіставляється, якщо я роблю в bdm читаючи flash зіставляється, якщо я повинен повернути її ori наприклад, я можу написати в bdm flash зчитується з бд?
chiptuning.cro
05-02-2014, 15:09
по-моєму, ви, можете зробити, тому що дані, які ви можете втратити в scritura, бд (кодування, іммо), не повинні знаходитися в flash... поправте мене, якщо я помиляюся...
voglioimparare
05-02-2014, 15:33
по-моєму, ви, можете зробити, тому що дані, які ви можете втратити в scritura, бд (кодування, іммо), не повинні знаходитися в flash... поправте мене, якщо я помиляюся...
єдине, що може статися і втрата кодування форсунок. х інших перейти тихий навіть в бд. p.s. вище 50 градусів тебе температура двигуна не читайте і не пишіть;)
angelolsp
05-02-2014, 15:59
і, якщо ви втратите ccodifica ви можете писати тільки в renault?
chiptuning.cro
05-02-2014, 21:17
і, якщо ви втратите ccodifica ви можете писати тільки в renault?
для renault і важко, може бути, тільки marelli до теперішнього часу, і якщо немає в renault...
з цим краще зробити резервну копію в bdm,я з nissan програмуючи через уламок груп з двигуном renault,я пробував-й? раз у послідовний, але втрачає дані іммо,я чув, що з renault йде добре
Привіт
Звичайно, в Nissan ви можете втрачає дані іммо, але це залежить куале інтерфейсу використанні, і prodecura.
У Renault comme або ditto, ви можете упустити? у codifcazione-де-форсунок, інші кодування, але немає даних іммо.
проблеми та ке makkina і вже зіставляється, якщо я роблю в bdm читаючи flash зіставляється, якщо я повинен повернути її ori наприклад, я можу написати в bdm flash зчитується з бд?
Привіт
Ні, файл-ліжко в бд, часткове,
з bdm ви не можете scrivire.
angelolsp
06-02-2014, 11:43
І то ке makkina і вже зіставляється ? Я bdm, і ви можете переписати файл, пов'язаний? І було зіставляється з obd
mattycar
06-02-2014, 13:23
при збереженні кодів форсунок,ви можете ознайомитися з ним і написати його спокійно бд.
angelolsp
06-02-2014, 17:24
зрештою півень на renault змушує зберегти кодування...так сказати ke я можу залишитися в "тихому " від бд?
Навіть якщо зіставлений, а ви завжди будете мати повну резервну копію і працює , не даремно, але блок і завжди з-за кута і, отже, краще підготувати себе, тим і т. д. 16 роблять відразу, особливо якщо у вас діма треба в будь-якому випадку, дайте нам знати, як вона йде
зрештою півень на renault змушує зберегти кодування...так сказати ke я можу залишитися в "тихому " від бд?
Привіт,
Ні, з півня немає може почувати себе комфортно, для кодування-де-форсунок.
angelolsp
07-02-2014, 11:13
але, якщо не помиляюся, півень робить, щоб зберегти на renault благочестиві і ви можете переписати кінець запису...
Привіт
Так, але іноді помиляється у codiche.
bdm, якщо не хочете ризикувати
Копіювання карту renault OBD робиться на холодному двигуні, щоб 50st C. необхідно зберегти форсунок кодування до яких-небудь змін . Тим не менш , я думаю, що найбезпечніший спосіб зробити Buckup на BDM