Прагляд Поўнай Версіі : гняздо дыягностыкі citroen калегія анжэла берлинго 1.6 hdi і nemo 1.4 hdi
прывітанне, хлопцы ! я не ведаю, калі ? то тут, права, але я хацеў бы спытаць, калі хто ведае, дзе знаходзіцца раз'ем дыягностыкі на гэтых двух аўто, я хацеў зрабіць дыягностыку, але не змог знайсці раз'ем obd на няма.
трэба зняць пластык пад рулем і ў боды або bsi....
трэба зняць пластык пад рулем і ў боды або bsi....
ужо зрабіў, але не знайшоў яе, а не c? п? за вечка засцерагальнікаў салона і n? скрынка, засцерагальнікаў, аддзяленне рухавіка, разабраў усе, але не знаходжу іх
заўтра гляджу я на іншы пк майстэрні, то скажу вам паказаць мадэль і год, то я буду ведаць..........
citroen nemo 1.4 hdi 69 л. с. 2010 год
citroen berlingo 1.6 hdi 90 л. з. 2010 год
калі вам трэба код рухавіка табе іх магу даць заўтра
Дзякуй !
1048
у вас 2 месца файла для прагляду добры дзень, дайце мне ведаць....
тады на berlingo пад рулем не c? pero, я trovaro правадоў rifasciati, як калі б раз'ем быў выдалены, усе, што застаецца праверыць колеру правадоў з тымі, што файл, які вы мне даслалі. nemo а я павінен вярнуцца, але я думаю, што тое ж самае, таму што ўзяў obd нават цені.
яшчэ раз дзякуй !
прыгожая ўдача, што вы прабачце, але хто павінен скараціць разеткі павінны быць пікі......
прыгожая ўдача, што вы прабачце, але хто павінен скараціць разеткі павінны быць пікі......
вы маеце рацыю, я не ведаю, хто паклаў нам рукі, але я выявіў таксама адзін провад 12v выявілі шмат faston прыкладаецца, што я думаю, прама ў гняздо, як толькі я p? часу, я бачу, выправіць усе