Перегляд Повної Версії : видалення Краш дати і перевірити його без автомобіля
raffaell0
04-02-2014, 19:55
Вибачте, але я p? "impappinato" :-) пояснити те, що мені потрібно , але я сподіваюся, що ви зрозуміли сенс.
То тепер я стріляю, ок ?
Як перевірити блок управління подушками Безпеки, що я вже очищена від аварії, не зібрати його в автомобіль?
Кажуть, до школи? Booo.
Ви могли б зробити з діагностики і блок живлення 12V ?
Те, що я не знаю ? як я можу зрозуміти, якщо c?? помилок від блоку управління.Я знаю роботи, і cio? там має бути?вхід і вихід, які відповідають, без бути заблокований.
Але, якщо ви ласка, ви могли б мати керівництво, довгі або короткі це добре, чи відео?
Дякую і сподіваюся на рішення.
legendaryslave
04-02-2014, 22:47
ви можете підключити його з силами завжди, якщо ви можете знайти його skema і якщо дротовий k,ви з'єднаєтеся з діагнозом і подивитися, якщо є crasch, але ви знайдете всі помилки, duvuti в відсутність зарядів і sensoni, riscirai в будь-якому випадку, щоб побачити, якщо є помилки, властиві вплив на не можуть, я ніколи не пробував, як правило, і гарною ідеєю, ви голову на veioco, коли ви туристичне скажімо, ви йдете трохи в удачу.
Кажу тобі, моя остання esperenza я за 500, даю типу говорить мені, що є помилки, не ? можна було файл вже перевірений і використовується в інший раз я pertare автомобіля, і помилка була відмова confugurazione ? досить перебудувати все, щоб вирішити проблему, то рада завжди мати автомобіль під рукою якихось доказів, скажімо, що ? вона у вашій школі тестування.
Він згоден в повному обсязі з legendary, то машини....
raffaell0
05-02-2014, 11:12
Дякую, я зрозумів. Так, але інші помилки не впливають на мене так.Я хочу зрозуміти тільки, якщо я відновлений після Аварії.Як я зрозумів, ви перепишіть файл повністю інший блок управління gi? читати? Я nn маючи collezzione файлів, блоків управління, подушка безпеки, знаю, робити кроки, FF, або в цілому відкритий метод, програмне забезпечення.Хоча рано чи пізно avr? потрібно з файлу, чому? так багато разів ? pi? зручно писати новий файл, що дасть їй в руку.
Тому, якщо підключити ебу, як діагноз,з блоком живлення, і я можу визнати Pin K-line і C-line c?? чи повинен я зробити, щоб змусити мене дати, якщо є?? ще в аварії, чи ні?