КПК

Прагляд Поўнай Версіі : выдалення Краш даты і праверыць яго без аўтамабіля

raffaell0
04-02-2014, 19:55
Прабачце, але я p? "impappinato" :-) растлумачыць тое, што мне трэба , але я спадзяюся, што вы зразумелі сэнс.
То зараз я страляю, ок ?
Як праверыць блок кіравання падушкамі Бяспекі, што я ўжо ачышчана ад аварыі, не сабраць яго ў аўтамабіль?
Кажуць, да школы? Booo.
Вы маглі б зрабіць з дыягностыкі і блок харчавання 12V ?
Тое, што я не ведаю ? як я магу зразумець, калі c?? памылак ад блока кіравання.Я ведаю працы, і cio? там павінен быць?уваход і выхад, якія адказваюць, без быць заблакаваны.
Але, калі ласка, вы маглі б мець кіраўніцтва, доўгія або кароткія гэта добра, ці відэа?
Дзякуй і спадзяюся на рашэнне.

legendaryslave
04-02-2014, 22:47
вы можаце падлучыць яго з сіламі заўседы, калі вы можаце знайсці яго skema і калі правадной k,вы соединитесь з дыягназам і паглядзець, калі есць crasch, але вы знойдзеце ўсе памылкі, duvuti ў адсутнасць зарадаў і sensoni, riscirai у любым выпадку, каб убачыць, калі есць памылкі, уласцівыя ўплыў на не могуць, я ніколі не спрабаваў, як правіла, і добрай ідэяй, вы галаву на veioco, калі вы экскурсійнае скажам, вы ідзяце трохі ў поспех.
Кажу табе, мая апошняя esperenza я за 500, даю тыпу кажа мне, што есць памылкі, не ? можна было файл ужо правераны і выкарыстоўваецца ў другі раз я pertare аўтамабіля, і памылка захоўваецца быў адмову confugurazione ? дастаткова перабудаваць усе, каб вырашыць праблему, то савет заўседы мець аўтамабіль пад рукой якіх-небудзь доказаў, скажам, што ? яна ў вашай школе тэставанне.

egs
05-02-2014, 10:05
Ен згодны ў поўным аб'еме з legendary, то машыны....

raffaell0
05-02-2014, 11:12
Дзякуй, я зразумеў. Так, але іншыя памылкі не ўплываюць на мяне так.Я хачу зразумець толькі, калі я адноўлены пасля Аварыі.Як я зразумеў, вы перапішыце файл цалкам іншы блок кіравання gi? чытаць? Я nn маючы collezzione файлаў, блокаў кіравання, падушка бяспекі, ведаю, рабіць крокі, FF, або ў цэлым адкрыты метад, праграмнае забеспячэнне.Хоць рана ці позна avr? трэба з файла, чаму? так шмат разоў ? pi? зручна пісаць новы файл, што дасць ей у руку.

Таму, калі падключыць эбу, як дыягназ,з блокам харчавання, і я магу прызнаць Pin K-line і C-line c?? ці павінен я зрабіць, каб прымусіць мяне даць, калі есць?? яшчэ ў аварыі або няма?