Перегляд Повної Версії : проблема fiat croma 1.9 td
angelolsp
04-02-2014, 12:04
Привіт у мене є проблема зі старої croma td не частина, а також зміни 3 ключа не зчитує код..***** і ви повинні scodificare?
Matty23p
04-02-2014, 12:58
Дивіться ke знаю я, там повинні бути програми для цього....я не впевнений, fiat ke тобі сказав??
ви повинні розміщувати дані ecu для того, щоб вам допомогти
angelolsp
04-02-2014, 16:04
машина 96 не я дані ecu...я хотів би знати, якщо наприклад в інший блок управління тільки для сигналу dell іммо.. або хтось ке він вже зробив, щоб дізнатися більше або менше там, де діяти
legendaryslave
04-02-2014, 22:50
якщо порти позитивний на насос і леві коробка черги, коли-небудь зроблених особисто, але я зробив крок td таким чином,
Backgroop
04-02-2014, 23:01
якщо порти позитивний на насос і леві коробка черги, коли-небудь зроблених особисто, але я зробив крок td таким чином,
Ну і даремно, просто видаліть Med на насос, дизель і з'єднувати на електромагнітний клапан нитка під основу + 15-оранжевий або оранжево-білий на роз'єм на три проводи, який йде в med, Med ? кріпиться на корпусі насоса за допомогою двох гвинтів, охоронна ці тип блоків живлення..
просто зняти блок чорного покриття від електромагнітного клапана зупинки насоса уприскування..spaccala на передній і долото, щоб дізнатися, гвинти без головки і приступити до видалення, а потім приносить позитивний під ключ, що перебуваєте в три дроти, які живлять і сигналізація.
angelolsp
05-02-2014, 00:29
ок, спасибі 1000 будете бачити? найближчим часом застосувати ваші поради
carlo abarth
05-02-2014, 00:45
уважний, як видалити не butar чер насос.. ce гвинт без шестигранник, такими, як заблокувати кермо !!!
ок, спасибі 1000 будете бачити? найближчим часом застосувати ваші поради