КПК

Перегляд Повної Версії : що ви думаєте про цю ініціативу форуму

msport (exil77grande)
06-09-2012, 19:50
тоді, хлопці, я відкриваю цей опитування, щоб з'ясувати, як ви думаєте, з нашої ініціативи,з самого народження форуму, то тимчасово зневажити, тому що це не була наша головна мета у нас басейн 2 секції private ніколи не використовували їх,я приходжу до нього:

як ви можете бачити на головній сторінці є 2 секції private названі:

-текстові онлайн
-приватних бесідах між розробниками онлайн

ці дві частини були народжені спочатку, щоб для тих, хто " професіонал галузі,оснащені і підготовлені у полі (і не тільки для тих, хто платить), щоб мати можливість стати спонсором для форуму, а потім заплатити річний внесок, що я-інший адмін в будь-якому випадку ми використовуємо для роботи-поліпшити і для виживання форуму(те ж саме ми робимо з грошима, банерів тощо)звичайно, щось залишається, але головна мета цього форуму-не прибуток, це повинно бути ясно з самого початку для всіх і, звичайно, не купуємо ferrari, на ці гроші, а потім дати можливість цим будь фахівців (перевірених), в змозі зробити рекламу через наш форум і зробити свої послуги для будь-яких користувачів, зацікавлених у разі, якщо вони не хочуть спертися на наш сервіс files on line,я хочу зробити це, що ці фахівці не будуть мати privileggi деталей, ніж в середньому користувачі, але змінить':

-назву середнього користувача до професіонала
-колір ніка
-можливість вставки підписи ще й особливий тип їх сайт і т. д.
-включити в обговорення, в якому ви робите рекламу, і, перераховуючи свої послуги,localita' і т. д. у розділі " текстові онлайн
-поміняти 2 пограю в розділі " приватні бесіди між розробниками онлайн з іншими професіоналами.

тому не буде ніяких інших privileggi типу ch.at,завантаження і т. д. і т. п., в цей момент, оскільки нам прийшов запит, щоб стати користувачем (професіонал), прийнявши реклама в особливому розділі ми хочемо я й admin пояснити, що ви думаєте, якщо ми, ці люди, ці privileggi, якщо так їх можна назвати, тому що в будь-якому випадку не мають речей більше, ніж середній користувач,заздалегідь дякую мені вибачитися за такий довгий спір, але я повинен був пояснити все,я чекаю на ваші коментарі та голосування, чи ні.

msport

blackwolf76
06-09-2012, 23:59
Я думаю, що політика фінансування форуму повинно здійснюватися від admin, важливо ? не змусити звичайних користувачів, щоб підписатися ініціативи або фінансування для участі у форумі.

Потім, якщо розділ цікавить, ми можемо увійти, якщо ми не дбаємо ми уникаємо, і проходимо повз. Може бути, проблема для адміністраторів і користувачів, то може виникнути при необхідності, у випадку, якщо користувач "професіонал" не виявиться така, і, можливо, якимось чином створити дискомфорт для вас, ви rivolgesse для консультації.

Рахунок ? щоб орендувати місце для банера, інший рахунок ? дати прямої підтримки кого-то, що, може бути, не ? виправдала очікувань.

zioweb
07-09-2012, 10:59
для мене не проблема... важливо для тих, хто, як я, хто не робить цю роботу, але для пристрасті і цікавості, форум залишається ****** і особливо, що ви продовжуєте давати поради... не стати як "іншому форумі", де є тисячі стерв'ятників з тисячу повідомлень, приватних чи державних, де просто кажуть "я зроблю тобі за 200 євро"...

cawadany
07-09-2012, 11:31
для мене не проблема... важливо ДЛЯ тих, ХТО, ЯК, ЩО НЕ РОБИТЬ ЦЕ ДЛЯ РОБОТИ, АЛЕ ДЛЯ ПРИСТРАСТІ І ЦІКАВОСТІ, форум залишається ****** і особливо, що ви продовжуєте давати поради... не стати як "іншому форумі", де є тисячі стерв'ятників з тисячу повідомлень, приватних чи державних, де просто кажуть "я зроблю тобі за 200 євро"...

Згоден в повній мірі! Важливо ? продовжувати з духом, з яким ви ? партій, і ви йдете вперед.

admin
07-09-2012, 11:49
Якщо ми в якості іншого форуму.... ми б не відкрили опитування зробив, і просто не питаючи дозволу
але тут все вирішують разом, це дух professionalchiptuning і я підкреслюю, це не форум, комерційних та не
той стане всім, що ми робимо і для пристрасті.
я і інший адмін у нас є роботи, які тримають нас зайняті, загорнуті цілий день, і ви думаєте, що я, а я, відповідаючи на цей пост
я читаю 320d для defapparla:D доходи від банерної або цієї ініціативи служать, як каже msport до існування форум
так що не хвилюйтеся, форум живе так, як він народився.

alfajtd
07-09-2012, 12:10
я б сказав, що ? похвально, що...
таким чином, підтримку в повному обсязі....

msport (exil77grande)
07-09-2012, 17:52
Я думаю, що політика фінансування форуму повинно здійснюватися від admin, важливо ? не змусити звичайних користувачів, щоб підписатися ініціативи або фінансування для участі у форумі.

Потім, якщо розділ цікавить, ми можемо увійти, якщо ми не дбаємо ми уникаємо, і проходимо повз. Може бути, проблема для адміністраторів і користувачів, то може виникнути при необхідності, у випадку, якщо користувач "професіонал" не виявиться така, і, можливо, якимось чином створити дискомфорт для вас, ви rivolgesse для консультації.

Рахунок ? щоб орендувати місце для банера, інший рахунок ? дати прямої підтримки кого-то, що, може бути, не ? виправдала очікувань.

форум не буде за додаткову плату, щоб ніхто, повторюю ніхто,ми попросили фахівця для того, щоб зробити рекламу на нашому форумі, і ми продовжуємо говорити з вами,звичайно, там буде розділ для них, де подадуть всі необхідні служби,тих, хто, без сумніву, частина категорії фахівців, якщо не rispettera' угод про ціни,потенціалу,поведінки,допомога та обладнання, які ми будемо вимагати якщо прийде повідомили клієнт буде викликаний, щоб знати всі факти і в разі неправильно відразу ж поставити на його місце, тобто-середній користувач.

cicciogsr
07-09-2012, 17:59
по мені, коли є люди, які lucreranno через форум, допомога не буде більше? безпристрасно, як і раніше, більше того, користувачі, які намагаються внести свій внесок у розвиток форуму, будуть завжди стримує тих, хто там заробляє і finir? як і інші форуми... я навіть можу помилитися, але гроші псують кожної громад?.. andr? у підсумку адміністратори пізно доведеться дати звіт, і причина професіоналам, які платять, щоб отримати ексклюзивну роботу зробити, і тих, хто допомагає безкоштовно, sar? покарання.. користувач, який не просить грошей, не буде? добре бачив в очах тих, хто платить, щоб бути зареєстрований офіційний... повторюю, сподіваюся, я помиляюся, і що не вийшло тут...

msport (exil77grande)
07-09-2012, 18:01
для мене не проблема... важливо для тих, хто, як я, хто не робить цю роботу, але для пристрасті і цікавості, форум залишається ****** і особливо, що ви продовжуєте давати поради... не стати як "іншому форумі", де є тисячі стерв'ятників з тисячу повідомлень, приватних чи державних, де просто кажуть "я зроблю тобі за 200 євро"...

точно, я маю на увазі,на форумі залишиться****** і навіть якщо користувач належить до категорії фахівців, повинен все одно дати приділений час на поради і т. д., які ви даєте на сьогоднішній день очевидно, що робота це робота, але рада або файл орі або екрана і т. д. це завжди буде безкоштовно,додам, що кожен, хто зв'язатися в приват пропозиції роботи,обладнання,hw,sw і т. д. за допомогою методів, які не відображають нашого форуму, може зв'язатися з нами спокійно в лічку і ми відразу ж,з цього форуму не залишить нікого, тільки ми всі разом і так доступні в будь-яку проблему.

msport (exil77grande)
07-09-2012, 18:07
по мені, коли є люди, які lucreranno через форум, допомога не буде більше? безпристрасно, як і раніше, більше того, користувачі, які намагаються внести свій внесок у розвиток форуму, будуть завжди стримує тих, хто там заробляє і finir? як і інші форуми... я навіть можу помилитися, але гроші псують кожної громад?.. andr? у підсумку адміністратори пізно доведеться дати звіт, і причина професіоналам, які платять, щоб отримати ексклюзивну роботу зробити, і тих, хто допомагає безкоштовно, sar? покарання.. користувач, який не просить грошей, не буде? добре бачив в очах тих, хто платить, щоб бути зареєстрований офіційний... повторюю, сподіваюся, я помиляюся, і що не вийшло тут...

привіт ciccio було небагато, що ви не звикли жити,ви були у відпустці?
однак, повертаючись до того, що ви написали, хочу вам сказати, що форум не повинен дати звіт, прямо ніхто,професіонал може тільки робити рекламу в конкретному розділі і не втручатися, зв'яжіться зі мною в лічку, що рушник я і т. д. і т. п. ні в жодному разі,не мають ніякої переваги в порівнянні з фамільні ще і повторюю, що якщо ми дізнаємося, що вони розумні, або вони роблять вигляд, беручи в цьому участь, професіоналізм повідомлення будуть повернені на своє місце.
якщо, як ви пишете ви (користувачі, які намагаються внести свій вклад в розвиток форуму будуть завжди стримує тих, хто там заробляє), то ми повинні були бути першими, я-інший адмін це зробити, побачив, що ми пропонуємо послуги files on line не вірите?
немає виключно ясно.

cicciogsr
07-09-2012, 18:12
наприкінці форуму ? ваші вирішили вас...? тільки, що гроші псують кожна річ, заснованої на вірності? і solidariet?... останнім часом у мене дуже мало часу, щоб перейти до комп'ютера, я зрозумів, що я втратив багато цікавих дискусій... тоді я і проблеми підключення... прокляті менеджери!... я сподіваюся, що ви не взяти для нас? я написав ...

msport (exil77grande)
07-09-2012, 18:17
наприкінці форуму ? ваші вирішили вас...? тільки, що гроші псують кожна річ, заснованої на вірності? і solidariet?... останнім часом у мене дуже мало часу, щоб перейти до комп'ютера, я зрозумів, що я втратив багато цікавих дискусій... тоді я і проблеми підключення... прокляті менеджери!... я сподіваюся, що ви не взяти для нас? я написав ...

alterportal написав, як інший адмін, якщо ми хотіли зробити, ми робили без дозволу, але ніхто не росте, це хороша група, і, перш ніж щось зробити, ми хотіли б ваша думка, вибачте, якщо це мало тобто ти ще там можуть зробити....... в основі те, що ви пишете, тому що ми хочемо, щоб саме читати те, що ви думаєте, як називається пост,на жаль, я не пам'ятаю, як ми відкриваємо опитування, голосувати чи ні і т. д. як можна це зробити, і ми побачимо, так dafarsi тим часом висловлюйте свої думки,спокійний, може бути, ви вивчаєте, але кожен раз приходьте до нас у гості.

magi1984
07-09-2012, 19:41
мій інтерес, як і у всіх інших ? що, створивши цей розділ, шакали, що вони прийдуть навіть сюди.
корисні поради та обмін дух поступово зникають на користь пост, а не "хай" "ти прямо з дороги", "краще, чим тобі допомогти професіонал" і т. д. і т. п.
в той момент, sar? кінець людей, як я, який в місяць присутності на цьому форумі дізнався багато завдяки допомозі спеціалістів

тому, якщо я повинен бути чесним, я не в користь цього розділу.

якщо хочете конкретний файл використовує ваш сервіс файлів, on-line, що, як я переконався, вона відмінно працює
для мене розділ, повний професіоналів або передбачуваного finir? лише за пошкодження форумі, і тільки ті, що будуть труднощі, будуть користувачі, які реєструються, щоб дізнатися, так само як і я, чому? ви знайдете занурювальні PM а я роблю файл 52, 51, 50, 49 євро з боку різних фахівців або передбачуваного

msport (exil77grande)
07-09-2012, 20:19
мій інтерес, як і у всіх інших ? що, створивши цей розділ, шакали, що вони прийдуть навіть сюди.
корисні поради та обмін дух поступово зникають на користь пост, а не "хай" "ти прямо з дороги", "краще, чим тобі допомогти професіонал" і т. д. і т. п.
в той момент, sar? кінець людей, як я, який в місяць присутності на цьому форумі дізнався багато завдяки допомозі спеціалістів

тому, якщо я повинен бути чесним, я не в користь цього розділу.

якщо хочете конкретний файл використовує ваш сервіс файлів, on-line, що, як я переконався, вона відмінно працює
для мене розділ, повний професіоналів або передбачуваного finir? лише за пошкодження форумі, і тільки ті, що будуть труднощі, будуть користувачі, які реєструються, щоб дізнатися, так само як і я, чому? ви знайдете занурювальні PM а я роблю файл 52, 51, 50, 49 євро з боку різних фахівців або передбачуваного

Ну ось і " ласкаво просимо тих, хто скид? дотримуєтеся наші правила, і все суспільство", не згоден з вами, що дух поділу andra об'єм 1, чому? однак ми я й admin, що ми робимо можливим для всіх і другий-чому? як вже? сказали, що якщо ми бачимо таку поведінку фахівця стане знову новачок,pm з пропозиціями роботи у бік пониження не знаю, хто повинні бути негайно повідомлені і ці користувачі будуть негайно забанені, то це також вас, щоб продовжити діяльність на регулярній основі,наприклад, якийсь час назад користувач розмістив оголошення про продаж на форумі на регулярній основі,то всередині його пост залити,' користувача, пропонуючи той самий продукт, і ін,легко мені було повідомлено, це поведінка неправильне і протягом 2 хвилин я вичистив свій пост і звернула користувача.

giarras
08-09-2012, 14:15
я згоден, шкода, я не зробив цю професію x жити, але я великий..grandissino пристрасний,що добре буде, якщо може стати інструментом x зробити краще наш форум..увагу на хитрість, чи буде, з мого боку буде sputtanati publicamente.

msport (exil77grande)
11-09-2012, 14:00
ок, хлопці, я бачу, що ніхто не має нічого додати,в цей момент, після того як ви очистили нашу ініціативу,пояснив, що ще є професіонали, які, крім звання професіонала,колір ніка,власні підписи, і зробити собі рекламу тільки в розділі " ТЕКСТОВІ ОНЛАЙН,офіційно відкриваємо цей розділ.
звичайно, rassicuro ще раз, що нікому не буде відмовлено в ніщо, а тим більш допомогу від професіоналів,ніхто не може зв'язатися в лічку з пропозиціями і т. д. але ви повинні принаймні бути вам звернутися, якщо зацікавлені,будуть і витрат, встановлених з форуму, щоб не робити аукціони на пониження, або скористатися послугами інших,якщо робота не вдалася ви можете зв'язатися з нами, щоб уточнити які-небудь непорозумінь,якщо професіоналізм " обіцянку не було те ж саме, і т. д. і т. п.,ми приймаємо уточнити чи перевірити будь-якої проблеми, тому, якщо ми повинні були бути проблеми, не приходьте звинувачувати в штат форумі.

amf-тюнінг
11-09-2012, 20:36
Прибуття пізно і виховання черзі, але , з досвіду, вже пережито, я вважаю, що розділ, присвячений професіоналам потрібно тримати подалі штучних фахівців . я сподіваюся, що цей безлад не може звернутися лише один з тих, для досягнення кворуму...

bernardo943
14-09-2012, 17:20
Прибуття пізно і виховання черзі, але , з досвіду, вже пережито, я вважаю, що розділ, присвячений професіоналам потрібно тримати подалі штучних фахівців . я сподіваюся, що цей безлад не може звернутися лише один з тих, для досягнення кворуму...

Я згоден, цілком навіть, чому? розділ, присвячений вам спеціалістів служи? щоб розвіяти сумніви важливі, що тільки великий професіонал, знає, ...

pinotec
15-09-2012, 11:02
я старомодний
форуми служать для того, щоб ще... фахівці працюють у приміщенні майстерень....

cicciogsr
15-09-2012, 11:41
я старомодний
форуми служать для того, щоб ще... фахівці працюють у приміщенні майстерень....

добре сказав..

admin
15-09-2012, 17:21
Закриваю опитування і розумію, розділ для фахівців.

ВИ=71.43%

НЕМАЄ=28.57%

msport (exil77grande)
15-03-2014, 15:16
обговорення закрито, 15-09-2012 з 71,43%, але в будь-якому випадку, після відбиття персоналу розділ, на даний момент не прийнято, але не виключаю, можливо, в майбутньому.