Перегляд Повної Версії : impreza STI, хто мені допомагає?
cronoprima
03-02-2014, 17:38
я хотів попросити вас, гуру електроніки, прості новини про те, як почати спілкуватися з моїм ебу, які кабелі потрібні для можливого програмування, і які sw, а також ecutech і ecuflash. я вважаю, що моя impreza як перші моделі STI, який монтується блок управління siemens. але це, якщо потрібно appuro прямо сьогодні ввечері. спасибі всім
звичайно, я абсолютно недосвідчений в світі електроніки, і я просто хочу отримати уявлення про те, які засоби використовувати. б у мене такі пізнання, що ви можете взаємодіяти з ecu, на картинках все видно? знання, які ви мені дали.
ecu siemens на subaru impreza???
ніколи не чув...я знав, що гора майже всі ecu denso.....
leandro89
03-02-2014, 21:31
обговорення перенесено в розділ пі? підходить, будьте уважні наступного разу
ви бачите, я знав, що montassero ecu denso, все одно мені intereserebbe мені це обговорення чому? я хотів би, щоб моя impreza wrx від 218cv
заздалегідь спасибі
пошти всі дані автомобіля і номер ecu
пристрасть двигунів
04-02-2014, 14:48
Здрастуйте, цей автомобіль не ? один з тих, щоб спробувати, чи ви знаєте, де можна покласти руки або залишити його в спокої, дуже складні й тонкі, а потім подають на стіл для проведення перевірок.....
Ну, давай, якщо ви хочете, щоб почати, можливо, ми дізнаємося трохи, що потрібно пу? можливо ні? ???
пристрасть двигунів
04-02-2014, 18:57
Я просто хочу, що розуміє, що ще не знає, що ecu збирає автомобіль, не кажучи вже про інше, я хочу, щоб перш, ніж йти в замішання, принаймні, повідомте про складнощі? цього ecu denso і мати відповідні знання, щоб зробити remap , аванси, регулювання багатство бензин...... збиток тут коштують дорого, benvenga, що ви дізнаєтеся.....
msport (exil77grande)
06-02-2014, 00:27
час тому я і адмін у нас був хороший досвід роботи з обладнання hw і sw вказує на subaru impreza wrx 2.0t 225cv, і я повинен сказати, що і' stat красивий sodisfazione.
voglioimparare
06-02-2014, 09:05
на мій погляд, необхідні, як мінімум, один широкосмуговий,egt і манометр, щоб зробити правильно і безпечно режим на wrx,необхідно замінити флейти з флейти з радіусом дії і покласти kat металевий almeno.poi aldila цього вам потрібно інтерфейс тип ecuflash для того, щоб читати та /або писати. привіт
всі підприємства (за винятком деяких рідкісних моделей пилососом, який збирає хітачі) монтує ecu denso. WRX і STI ви читаєте тільки з інтерфейсом openport 1.2 або 2.0 залежно від року машини. Для того щоб відобразити або ecuflash або ecuedit... дизель читає/пише також kess v2, але повертає частковий файл (1,5 мб проти 2 мб в openport або магія x17/fpv)...
kess, тихо читає з бд всі impreza бензин з електронним управлінням denso.