Перегляд Повної Версії : Autocom 2013.3 для ford
Всім привіт, сьогодні у мене був ford focus 2.0, майстерні для заповнення, cerina, але після наповнення (а), і мені не вдалося зробити скидання, несправність/ відновлення ****llo, що з vs старий не пам'ятаю, але було.
Вже приїхали, хтось їх кілька з останньою проти..
Дякую
granderobocop
03-02-2014, 17:35
вітаю весь форум, вибачте, ртс, але не знаю, як вам допомогти, я тільки недавно встановив версію 2013/3 навпаки, щоб бути точним, встановленої сьогодні. я хотів запитати, якщо навіть себе представляє моєму ж проблема: вмикаю комп'ютер, запускаю програму, все добре і я можу ставити діагноз, але я виходжу з програми autocom і хотів, то повернути я не перезавантажується більше я повинен вимкніть та увімкніть пк
Дуже дивно, не ? що антивірус тобі відповідати, я rinstallato три рази на різних пк, але не я ? ніколи не траплялося.
Спробуйте встановити на іншому комп'ютері
Але ви на xp або w7???
granderobocop
03-02-2014, 20:48
я не думаю, що антивірус, тому що я встановив на пк без антивіруса, брандмауер відключений і немає підключення до інтернету, практично в windows xp тільки що встановили на немає все, що завгодно.
motorsport
03-02-2014, 21:08
Всім привіт, сьогодні у мене був ford focus 2.0, майстерні для заповнення, cerina, але після наповнення (а), і мені не вдалося зробити скидання, несправність/ відновлення ****llo, що з vs старий не пам'ятаю, але було.
Вже приїхали, хтось їх кілька з останньою проти..
Дякую
мені не довелося ще з autocom,для? з vcm я ви можете зробити без проблем!!!!
P. S, хлопці? робите плутанини з двох різних дискусіях!!
leandro89
03-02-2014, 21:22
насправді ми намагаємося підтримувати активний об'єкт обговорення.
для granderobocop якщо у вас є проблеми з вашим autocom створити нову тему і опишіть вашу проблему
Нічого, в кінці кінців я приступив з texa? якщо хто-небудь може скинути/відновити з іншими рішеннями місця, а також, що пу? бути корисним іншим.
Хороший lavorooooo в tuttiiiiiiiiiiiii
j0nj0nny
24-06-2014, 14:52
У autocom питання має Oki чіп? Груди може бути джерелом проблеми.
rdponline
29-06-2014, 11:12
Завантажені forscan, що і безкоштовну діагностику ford, і завантажити його сайту, постарайтеся з цим.
robert02500
24-11-2014, 14:05
autocomn with no oki чіп have big problem with connetion fprd , bmw
Я підтверджую, що без цієї фішки l autocom дав проблем, навіть в мене, то я в кімнаті діагностики Ford vcm і все ок.
Привіт, ви можете дати більш точне, наскільки це oky чіп? в який момент буде зварено?