Прагляд Поўнай Версіі : Autocom 2013.3 для ford
Усім прывітанне, сення ў мяне быў ford focus 2.0, у майстэрні для запаўнення, cerina, але пасля напаўнення (а), і мне не ўдалося зрабіць скід, няспраўнасць/ аднаўленне ****llo, што з vs стары не памятаю, але было.
Ужо прыехалі, хто-то іх некалькі з апошняй супраць..
Дзякуй
granderobocop
03-02-2014, 17:35
вітаю увесь форум, прабачце, ртс, але не ведаю, як вам дапамагчы, я толькі нядаўна ўсталяваў версію 2013/3 наадварот, каб быць дакладным, устаноўленай сення. я хацеў спытаць, калі нават сябе ўяўляе маім жа праблема: ўключаю кампутар, запускаю праграму, усе добра, і я магу ставіць дыягназ, але я выходжу з праграмы autocom і хацеў, то вярнуць я не перазагружаецца больш я павінен выключыце і ўключыце пк
Вельмі дзіўна, ці не ? што антывірус табе адказваць, я я rinstallato тры разы на розных пк, але не я ? ніколі не здаралася.
Паспрабуйце ўсталяваць на адным кампутары
Але вы на xp або w7???
granderobocop
03-02-2014, 20:48
я не думаю, што антывірус, таму што я ўсталяваў на пк без антывіруса, брандмаўэр адключаны і няма падлучэння да інтэрнэту, практычна ў windows xp толькі што ўсталявалі на няма ўсе, што заўгодна.
motorsport
03-02-2014, 21:08
Усім прывітанне, сення ў мяне быў ford focus 2.0, у майстэрні для запаўнення, cerina, але пасля напаўнення (а), і мне не ўдалося зрабіць скід, няспраўнасць/ аднаўленне ****llo, што з vs стары не памятаю, але было.
Ужо прыехалі, хто-то іх некалькі з апошняй супраць..
Дзякуй
мне не давялося яшчэ з autocom,для? з vcm я вы можаце зрабіць без праблем!!!!
P. S, хлопцы? робіце блытаніны з двух розных дыскусіях!!
leandro89
03-02-2014, 21:22
на самай справе мы стараемся падтрымліваць актыўны аб'ект абмеркавання.
для granderobocop калі ў вас есць праблемы з вашым autocom стварыць новую тэму і апішыце вашу праблему
Нічога, у рэшце рэшт я пачаў з texa? калі хто-небудзь можа скінуць/аднавіць з іншымі рашэннямі месцы, а таксама, што пу? быць карысным іншым.
Добры lavorooooo ў tuttiiiiiiiiiiiii
j0nj0nny
24-06-2014, 14:52
У autocom пытанне мае Oki чып? Грудзі можа быць крыніцай праблемы.
rdponline
29-06-2014, 11:12
Загружаныя forscan, што і бясплатную дыягностыку ford, і запампаваць з яго сайта, паспрабуйце з гэтым.
robert02500
24-11-2014, 14:05
autocomn with no oki чып have big problem with connetion fprd , bmw
Я пацвярджаю, што без гэтай фішкі l autocom даў праблем, нават у мяне, то я ў пакоі дыягностыкі Ford vcm і ўсе ок.
Прывітанне, вы можаце даць больш дакладнае, наколькі гэта oky чып? у які момант будзе зварана?