Перегляд Повної Версії : допомога читати mc68hc05x32 з упа
привіт друзі, я намагаюся прочитати micro mc68hc05x32 з upa.il micro питання знаходиться в блоці code mercedes e-класу a.ho відривався від вище мікро, пов'язаних контактний, як каже упа, але я не можу leggere.ho також підключення зовнішнього джерела живлення змінюється jpin на упа, але ничего.кто може мені допомогти?заздалегідь спасибі
упа оригінал, не клон
cinqueturbo
03-02-2014, 12:32
привіт crteam ви використовуєте адаптер або перейти за посиланням з проводами?
cinqueturbo
03-02-2014, 13:07
до намагався змінити Кгц?
до намагався змінити Кгц?
Я забув, коли робиш безкоштовний тест, де дає помилку?
Виходить, якщо все правильно пам'ятаю error device found я перевірив, чи добре tt pin-код.в гц я спробував від 4000 до 7200, щось я не знаючи, що таке не-я торкнувся pi?. Є кнопка connections йде все нормально, тоді ce teest i/o, і всі вони low
legendaryslave
03-02-2014, 13:20
Виходить, якщо все правильно пам'ятаю error device found я перевірив, чи добре tt pin-код.в гц я спробував від 4000 до 7200, щось я не знаючи, що таке не-я торкнувся pi?. Є кнопка connections йде все нормально, тоді ce teest i/o, і всі вони low
поставив кварц ? на extal, а інший, що я не пам'ятаю, як ви називаєте
Я не розумію, що dv покласти?
legendaryslave
03-02-2014, 13:30
Я не розумію, що dv покласти?
є кварцовий генератор на extal-xtal, що sarebberodue-контактний micro, що перебуваєте на dataschet
Але на схемі упа не говорить мені, щоб покласти що завгодно.
legendaryslave
03-02-2014, 14:08
Але на схемі упа не говорить мені, щоб покласти що завгодно.
він не каже, що це skema, чому? означає читання on Board, але ти повинен бути, і якщо ви йдете і бачите на адаптери під пайку ви побачите, що кожен з них має свій кварц
cinqueturbo
03-02-2014, 14:15
він не каже, що це skema, чому? означає читання on Board, але ти повинен бути, і якщо ви йдете і бачите на адаптери під пайку ви побачите, що кожен з них має свій кварц
Ви не закінчується ніколи, ніколи, ніколи в думку...
це-те, чому? у мене проблеми читання в кілька разів, а я...
Але на борту ні мене legge.cm мені робити тоді?
legendaryslave
03-02-2014, 17:40
сьогодні ввечері ви всі з фотографіями і частота кварцу
Ні, хлопці пу? мені допомогти?