Прагляд Поўнай Версіі : карта golf 2.0 gtd 170cv CR
Прывітанне, хлопцы,
хто-небудзь хоча даць яму ў вока і, калі неабходна, даць мне дзве прамыя?
пры ўмове, што рухавік ? ori, акрамя DPF
Дзякуй
Логіка карта няправільная...
Я б сказаў, пачынаць з нуля...
змяненне патроху...
і зрабіце тэсты...
Калі вы карыстаецеся драйвер зрабіць вельмі мала...
Backgroop
03-02-2014, 09:23
Логіка карта няправільная...
Я б сказаў, пачынаць з нуля...
змяненне патроху...
і зрабіце тэсты...
Калі вы карыстаецеся драйвер зрабіць вельмі мала...
Я выдатна абмежавальнік крутоўнага моманту празмернага ціску дызель inrilevante, карта педаль катастрофа з крокам празмернымі ў пэўныя кропкі, карты inj зроблены дрэнна...
faberecu
06-02-2014, 00:08
увогуле, вядома, не небяспечна , магчыма, цягнецца ўверх , але я таксама працую ў ніжнім , у вас авансавыя плацяжы, ori , можа быць, калі ад аднаго погляду на damos ... вы знойдзеце і іншыя ,залежыць ад таго, што вы хочаце атрымаць, тэрміны inj з'яўляюцца занадта высокімі , лім пара падлогавая плітка не люблю, так, што пара не ? можаце erogarla , ўніз лім крутоўны момант, не ? адпаведнай запыце педаль, ціск у рай, я не рэкамендую ніколі не перавышайце максімальнае ціск , але толькі, каб кампенсаваць гэта , вы можаце павялічыць яго на + пад max ціск
прывітанне
mavaila1972
11-02-2014, 00:45
я згодны з альфа jtd
я б здаровае расліна
Абмежавальнік крутоўнага моманту лопнуў
запыт крутоўнага моманту не разумею, чаму? рэдагаваць такім чынам (лушчак змяніць у частцы пад 40% педалі памятаеце, 8192 і пераўтварэнне лічбавага аналагавага сігналу, dell паскаральнік).
вы закранулі пераўтварэнні Нм IQ, калі карты правільна, вы зможаце пазбегнуць!
Крок, вы можаце пачаць з іп? ўніз па часе ўпырску!
вачэй, які ў вас пазначаны, абмежавальнік rail у залежнасці ад Абаротаў у хвіліну.
Прывітанне
Добрая Праца
tonybiond
11-02-2014, 15:00
хлопцы ? магчыма, што з ecm titanium, не магу бачыць гэтую карту ???
chiptuning.cro
11-02-2014, 16:00
вярнуць педаль, папраўляе трохі lim пара (нават для мяне занадта, фарфору) і доказы... пашкоджанні не зрабіць...
msport (exil77grande)
11-03-2014, 11:48
на самай справе мод не мае палітыкі ні на што,крокам неістотнымі і карты сумежных кайфам.
ducati83
11-03-2014, 12:15
хлопцы, але ці не лепш было б паказаць, як яго змяніць, паказаўшы, напрыклад, максімальны крутоўны момант, што рухавічок падтрымлівае, паказваючы таксама, калі есць або няма карты звязаны? вядома, я не кажу, каб яго змяніць, але накіроўваць, то, відавочна, тэхніка кожнага з іх ? сакрэтны і такі павінна заставацца....? я часта чытаю водгукі, купіць, не ? добра, не ідзе таму яна паказана....? думаю, што ў каментары пры сабе...напрыклад столькі часу, што на форуме я даведаўся шмат новага, калі я чытаю тэмы, купіць, але пра тое, як супаставіць ніколі....або лепш на логіцы прытрымлівацца..вядома, я разумею, што зрабіць карту, хто-то няма....але я думаю, што кожны, хто ідзе першым ведала, што не атрымае? карта бясплатна....
цяпер, што вы скажыце мне?
адзінае, што я не знайшоў і не ведаю, ці можа ен служыць змяніць, і лім IQ.
я заўважыў істотныя адрозненні ў лепш obbassando лямбда.. але ў верхняй 233 спыняецца, я думаў, што змагу цягнуць яшчэ што-то.. але не ведаю, як гэта, не паліць, празмерна
yannsaba
23-03-2014, 14:59
Пачынае riguardarti у сумежных і фолаў ж у 2d, асабліва карты turbo. Я б гэта нават часопіса ціску турба, каб зразумець, калі вярнуць час overboost арыгінальныя.