Перегляд Повної Версії : Пункт 1.7 TD
Привіт всім..хтось з вас може мені сказати, як ви f? до aumentarela тиск турбіни в пункті 1.7 TD??? я пам'ятаю смутно, що ставив в трійник вставляється в трубку перепускний клапан, але не пам'ятаю pi? як ви
legendaryslave
02-02-2014, 17:54
Привіт всім..хтось з вас може мені сказати, як ви f? до aumentarela тиск турбіни в пункті 1.7 TD??? я пам'ятаю смутно, що ставив в трійник вставляється в трубку перепускний клапан, але не пам'ятаю pi? як ви
кран регулюється таким чином, щоб запобігти повне відкриття перепускного клапана і дивіться тиск надмірного всмоктування turbo
Backgroop
02-02-2014, 18:01
кран регулюється таким чином, щоб запобігти повне відкриття перепускного клапана і дивіться тиск надмірного всмоктування turbo
на пункті 1.7 td, розташованої поруч з акумуляторної батареї c'? клапан overboot під кришку з пластику, пов'язані з крана, навіть якщо я staccavo просто трубки, залишаючи турбіна завжди відкрита
backgroop ти, напевно, вас збентежило з punto 1.4 turbo gt.....
протягом багатьох років у майстерні я ніколи не бачив ні пункт 1.7 турбодизель з клапаном overboot..***** і ви говорите.....
проте, бажаючи, щоб підняти press turbo точки td c'? третій шлях....
більш грубо, можливо, але ефективно, і зневажливо...
ви піднімаєте машину на міст і важіль злегка згинається кронштейн перепускний....
пропоную не йти більше 1,2-1,3 бар надлишкового тиску....
якщо автомобіль йде мова, не був обладнаний інтеркулером....
то межа не подолати, варто rotttura від народу ? 1,5 бар...
я ось один valvolina від 1,3 до розсилки перепускного клапана, не витрачаючи багато часу,чиста робота і відновлюваний, коли ви хочете.
motorsport
02-02-2014, 22:34
я теж пам'ятаю, ви відсікав трубки гумові і потім ставив T-подібний перехідник!!
lello123
03-02-2014, 01:08
Навіть з трубкою т-збільшується тиск тільки, що втрати тиску li, ви брудний двигун масло довго йти. Я рекомендую-під крана, навіть вдома зробив, так? ви можете регулювати тиск
в пункті 1.7, не overboost 1,9 jtd.для редагування ви поклали найвідоміший і цитований t на трубі westgate потім до труби, що залишився розтягнути пластик і введіть cicleri, які ви використовуєте для двигуна сумішоутворення.найбільший його поклали і більше тиск, вам.або клапан, гвинт, який ви можете регулювати потік повітря, який потрібно завантажити.ці процедури пі? ефективні і точні.раджу відрегулювати за допомогою манометра, тиск турбо