КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Пункт 1.7 TD

Marcuc
02-02-2014, 17:30
Прывітанне ўсім..хто-небудзь з вас можа мне сказаць, як вы f? да aumentarela ціск турбіны ў пункце 1.7 TD??? я памятаю цьмяна, што ставіў у трайнік ўстаўляецца ў трубку ў перепускной клапан, але не памятаю pi? як вы

legendaryslave
02-02-2014, 17:54
Прывітанне ўсім..хто-небудзь з вас можа мне сказаць, як вы f? да aumentarela ціск турбіны ў пункце 1.7 TD??? я памятаю цьмяна, што ставіў у трайнік ўстаўляецца ў трубку ў перепускной клапан, але не памятаю pi? як вы

кран рэгулюецца такім чынам, каб прадухіліць поўнае адкрыцце перепускного клапана і глядзіце ціск залішняй ўсмоктвання turbo

Backgroop
02-02-2014, 18:01
кран рэгулюецца такім чынам, каб прадухіліць поўнае адкрыцце перепускного клапана і глядзіце ціск залішняй ўсмоктвання turbo

на пункце 1.7 td, размешчанай побач з акумулятарнай батарэі c'? клапан overboot пад вечка з пластыка, звязаныя з крана, нават калі я staccavo проста трубкі, пакідаючы турбіна заўседы адкрыта

манро
02-02-2014, 20:02
backgroop ты, напэўна, вас збянтэжыла з punto 1.4 gt turbo.....
на працягу многіх гадоў у майстэрні я ніколі не бачыў ні пункт 1.7 турбадызель з клапанам overboot..***** і вы кажаце.....
аднак, жадаючы, каб падняць press turbo пункту td c'? трэці шлях....
больш груба, магчыма, але эфектыўна, і грэбліва...
вы падымаеце машыну на мост і рычаг злегку выгінаецца кранштэйны перепускной....
прапаную не ісці больш 1,2-1,3 бар залішняга ціску....
калі аўтамабіль ідзе гаворка, не быў абсталяваны интеркулером....
тое мяжа не пераадолець, варта rotttura ад народа ? 1,5 бар...

beppe.c
02-02-2014, 20:27
я вось адзін valvolina ад 1,3 да рассылкі перепускного клапана, не марнуючы шмат часу,чыстая праца і аднаўляльны, калі вы хочаце.

motorsport
02-02-2014, 22:34

я таксама памятаю, вы адсякалі гумовыя трубкі і затым ставіў T-вобразны перахаднік!!

lello123
03-02-2014, 01:08
Нават з трубкай т-павялічваецца ціск толькі, што страты ціску li, вы брудны рухавік алей доўга ісці. Я рэкамендую-пад крана, нават дома зрабіў, так? вы можаце рэгуляваць ціск

crteam
04-02-2014, 14:05
у пункце 1.7, не overboost 1,9 jtd.для рэдагавання вы паклалі вядомы і цытуемы t на трубе westgate затым да трубы, пакінуты расцягнуць пластык і калі ласка, увядзіце cicleri, якія вы карыстаецеся для смесеобразования рухавіка.самы вялікі яго паклалі і больш ціск, вам.ці клапан, шруба, які вы можаце рэгуляваць паток паветра, які неабходна загрузіць.гэтыя працэдуры пі? эфектыўныя і дакладныя.раю адрэгуляваць усе з дапамогай манометра, ціск турбо