КПК

Перегляд Повної Версії : saab 9.3 tid 150 к.с.

lello123
привіт всім. хтось мені пу? дати\продати backup для saab 9.3 tid 150 л. 1037380261.я ? заблокований на запис через obd2. заздалегідь спасибі

cinqueturbo
02-02-2014, 01:01
привіт всім. хтось мені пу? дати\продати backup для saab 9.3 tid 150 л. 1037380261.я ? заблокований на запис через obd2. заздалегідь спасибі

Azzz я вибачаюся..
скажи мені на ліжко, бд?
і EDC16c9?

не опубліковано HW і SW ECU і все одно не може скачати з-за прав..

carlo abarth
але уявлення, де вона???

legendaryslave

однак я знаю, що ви ? успіх незручності,і у вас швидко вирішити проблему,але спочатку ви повинні представити В відповідний розділ презентації,перш ніж просити про допомогу

leandro89

обговорення перенесено в розділ підходить, будьте уважні наступного разу. Якщо у вас швидко відновити ecu ви можете звернутися в службу онлайн

lello123
як я можу зв'язатися зі службою on-line ?

leandro89
як я можу зв'язатися зі службою on-line ?

lello123
Хлопці, я вирішив, дійсно, послуги on-line вирішити ? було неймовірно ви ? покласти в розпорядженні, навіть у неділю. Спасибі також усім вам на форумі, ви класні

msport (exil77grande)
Хлопці, я вирішив, дійсно, послуги on-line вирішити ? було неймовірно ви ? покласти в розпорядженні, навіть у неділю. Спасибі також усім вам на форумі, ви класні

Ми раді бачити вас зняли з гачка,я сподіваюся, що у вас дуже сподобалася, навіть нова надання хехехе.

spiki_x
Я зафіксував 93 aero від 180cv 2008 року.
Але коли він злітає добре dpf від цього ебу? чому я пішов на шосе і в 200 км/год, він витягнув мене в limp mode.
Півень він попереджає мене, що закон тільки мета карти. Я повинен зробити bdm?

msport (exil77grande)
Я зафіксував 93 aero від 180cv 2008 року.
Але коли він злітає добре dpf від цього ебу? чому я пішов на шосе і в 200 км/год, він витягнув мене в limp mode.
Півень він попереджає мене, що закон тільки мета карти. Я повинен зробити bdm?

пост очищений, я не бачу, що там вступають ваші запитання і вся твоя історія, що і користувач,крім того, це розділ, де потрібна наявність файлів орі.