КПК

Перегляд Повної Версії : Перше читання ECU з mpps

wailer
01-02-2014, 19:06
Привіт всім , з деяким трепетом , сьогодні сон вдалося зробити в першому читанні з MPPS v.12 мого VW Touran, я зберіг файл .bin.
Тепер, якщо я хочу відкрити його, щоб зрозуміти щось, що мені потрібно? я повинен обов'язково купувати дорогі програми, Чи є альтернативи ?

carlo abarth
01-02-2014, 19:40
ke tuorun у вас?? і те, що ви хочете змусити нас з цим файлом!!!

alex68
01-02-2014, 19:53
З MPPS читання і запис ecu, якщо необхідно торкнутися, карту потрібно мати ще й за безкоштовно, або зверніться до команди тут для чаю і перестрахуватися.

Matty23p
02-02-2014, 03:51
а те, ke сказав, alex68, спочатку зверніться до досвідчених людей, якщо немає за шкоду, і просто...

wailer
02-02-2014, 09:26
ke tuorun у вас?? і те, що ви хочете змусити нас з цим файлом!!!
2003 TD 1900 км 170k
Безумовно, я б не поставив на зміну випадково.
Додаю файл? перше питання, яке я хотів би виправити мене, (природно, з допомогою експертів ? те, що теплий старт.
Звичайно, я не знаю адреси:confused: ne, як редагувати.

файл видалений ori

carlo abarth
02-02-2014, 10:35
вас також ми можемо зробити, але ви не можете завантажити вкладення!"
2003 TD 1900 км 170k
Додаю файл? перше питання, яке я хотів би виправити мене, (природно, з допомогою експертів ? те, що partenzta жарко.

6995

wailer
02-02-2014, 10:46
вас також ми можемо зробити, але ви не можете завантажити вкладення!"

Це ? проблема....інші рішення?
Я думаю, що в лічку не заборонено.

blackwolf76
02-02-2014, 11:11
Спробуйте прочитати якесь обговорення на форумі, там буде матеріал достатньо вичерпним відносно.

ugoboss
02-02-2014, 11:24
ваша головна проблема-це недосвідченість, щоб побачити файли, які ви завантажуєте з блоків управління, використовують sw, які роблять вас побачити різні криві, які потім можна змінити, я не можу тобі давати імена, тому що є об'єктами авторських прав, раджу тобі повернути трохи обговорення і намагатися зрозуміти, що sw служать і пам'ятайте, що існує "сан -******" що іноді робить чудеса, раз знайшли sw і зрозумів, як це працює, принаймні, деякі ми можемо дати адреси, щоб зробити зміни жарко, не складно, просто трохи досвіду роботи з sw.

leandro89
02-02-2014, 15:32
2003 TD 1900 км 170k
Додаю файл? перше питання, яке я хотів би виправити мене, (природно, з допомогою експертів ? те, що теплий старт.

файл видалений ori

файли ori йдуть розміщені в банку даних, якщо не було вже, побачив, що ви не програми, щоб побачити, hw і sw проведе роботи? я, наприклад, помістити файл орі в правильному напрямку. Будьте обережні в наступний раз.
вечори відключені, в будь-якому випадку, якщо ви хочете змінити для файлу, зверніться в службу online

chiptuning.cro
02-02-2014, 15:42
]

Відкрити новий потік, і ми допоможемо вам...

vicfurpac
02-02-2014, 15:52
Привіт всім , з деяким трепетом , сьогодні сон вдалося зробити в першому читанні з MPPS v.12 мого VW Touran, я зберіг файл .bin.
Тепер, якщо я хочу відкрити його, щоб зрозуміти щось, що мені потрібно? я повинен обов'язково купувати дорогі програми, Чи є альтернативи ?
Є безкоштовні програми, як Map3D WinOLS, tuner pro, але перепризначити 3000 демо. Є тріщини в цих та інших програм,

leandro89
02-02-2014, 16:16
Є безкоштовні програми, як Map3D WinOLS, tuner pro, але перепризначити 3000 демо. Є тріщини в цих та інших програм,

я не думаю, що безкоштовні.

vicfurpac
02-02-2014, 16:31
я не думаю, що безкоштовні.
Я ****** але вони демо, ви не можете? нічого робити з ними, якщо ви не купуєте повний пакет, або отримати crack або патч, але там mignt бути riscs участь.

wailer
05-02-2014, 15:59
Відкриваю нову тему, як вже? сказав, програма c'? я ECM...