Перегляд Повної Версії : 500 Abarth 135->160cv
dantesfx
01-02-2014, 16:43
Привіт,
вони мають файлу орі 500SS, що тут ви знайдете у базі даних, з крайніх версій 756_100, файл .rar з 294kb (Повинно бути правильним і ні?).
На скільки я знаю, Bosch на питання ви можете? читати лише в boot, а для запису ? можна через обд.
Galletto v53 гаразд?Або, краще mmps v5 (рекомендується v12 на цих двигунах)?
Я повинен купувати, тому поради вітаються.
Підказка деталі на flash?Можу сказати, що це трапляється часто, ви piantino ці екю, навіть якщо процедура запису, здається, просто..Навіть контрольна сума повинна відповідати авто.
Спасибі.
legendaryslave
01-02-2014, 17:37
ви повинні пройти всі мікро не просто тільки flasch https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?21-500-abarth&p=67129#post67129 caricagli це вже "повний читання" в boot mode, зроблений з fgtech, звичайно, запис повинна бути зроблена в boot mode, і якщо woi зробити щось краще, ніж до зміни числа в e2p
я забув, файли по 2 мега
dantesfx
01-02-2014, 20:27
я забув, файли по 2 мега
Мені можна відсилати ****?Розвантаження, але мені, каже, файл пошкоджено.
Спасибі.
legendaryslave
01-02-2014, 22:47
Мені можна відсилати ****?Розвантаження, але мені, каже, файл пошкоджено.
Спасибі.
ви не можете скачати тому що все ще не досягнете порогу повідомлень, щоб не бути грубим по відношенню до вас, але я не можу passartelo для регулювання запропонуйте адміністраторам форуму або чекає поріг повідомлень, що якщо ви берете участь в дискусії з хвилину ми прибуттів
dantesfx
02-02-2014, 17:08
ви не можете скачати тому що все ще не досягнете порогу повідомлень, щоб не бути грубим по відношенню до вас, але я не можу passartelo для регулювання запропонуйте адміністраторам форуму або чекає поріг повідомлень, що якщо ви берете участь в дискусії з хвилину ми прибуттів
Сенс ? я близько 130 повідомлень, то тепер вони зникли.
Насправді інші, які я скачав я їх взяв тут.
msport (exil77grande)
05-02-2014, 23:48
Сенс ? я близько 130 повідомлень, то тепер вони зникли.
Насправді інші, які я скачав я їх взяв тут.
якщо ви були видалені повідомлення, і ви deglassato тобто буде", стрільба вгадати,може бути, ви у форумі тільки для частини скачати?
giannimini
14-02-2014, 15:54
хлопці , якщо я abarth, 135 к.с. і виправити файл читати в завантажувальної ж від 160cv essesse, я можу записати файл essesse ліжко в boot? (навіть якщо вони різні програми)
або, якщо ви відновити файл в базу даних, що буде добре з mpps, а потім ecm... і змінити, навіть в 2d значення unfile в essesse, потім пу? переписати? я читав, що mpps ? краще 5-13 для цих... ? правда?
legendaryslave
14-02-2014, 21:52
хлопці , якщо я abarth, 135 к.с. і виправити файл читати в завантажувальної ж від 160cv essesse, я можу записати файл essesse ліжко в boot? (навіть якщо вони різні програми)
або, якщо ви відновити файл в базу даних, що буде добре з mpps, а потім ecm... і змінити, навіть в 2d значення unfile в essesse, потім пу? переписати? я читав, що mpps ? краще 5-13 для цих... ? правда?
я тобі відповів на іншу посаду
giannimini
14-02-2014, 22:55
Ок, в будь-якому випадку, якщо ви читаєте файл в virtual read, редагувати 2D-і ви пишете в послідовний може бути? зробити, ні?
legendaryslave
15-02-2014, 00:59
Ок, в будь-якому випадку, якщо ви читаєте файл в virtual read, редагувати 2D-і ви пишете в послідовний може бути? зробити, ні?
riskioso в послідовний мене ? заблокований ip? колись
giannimini
17-02-2014, 01:25
привіт legendary, замість цього я читав, що якщо поставити турбіну-й? груба, як, наприклад, той, цпд і міняємо датчики на 500 ви отримаєте 180 к. про, але ви повинні змінити датчиків тиску. тепер речі, які змінюються між гпа і 500, такі:
- ГАРРЕТТ 1446
- ФОРСУНКИ ЦПД SS
- ДАТЧИКИ APS (3)
- ВИПУСКНИЙ КОЛЕКТОР ГПА SS
- ДАЛЕКО ВІД ТЕПЛА ТУРБІНА/ПРИВІД
- ДАЛЕКО ВІД ТЕПЛА СОБР. РОЗРЯДУ
- ПРОКЛАДКА/ЖИТЛА НА СОБР. РОЗРЯДУ
- ПРОКЛАДКА СОБР. РОЗВАНТАЖЕННЯ/ТУРБІНИ
- ТРУБОПРОВІД ВХОДУ МАСЛА ТУРБІНИ
- ТРУБОПРОВІД ВИХОДУ ОЛІЇ ТУРБІНИ
якщо покласти все це на відмінно і ви завантажите карту прочитано завантаження гпа-essesse, що я, здається, вже? 180 резюме, не повинно бути нормально?
якщо мати влучно такий же номер hw.
однак ці abarth дійсно дуже приємні зміни, на форумі є люди, дійсно пристрасних і відомств,
на двигун 135 к. наприклад, кажуть, що заміна цих датчиків тиск і так далі, тиск турбіни, це стабілізує і підтримує високий для pi? час...
коротше кажучи, вони зроблені з випробувань цього автомобіля.
єдине, що мене стримує ? читання і запис в boot... я не довіряю просто відкрити ecu, може бути, на моїй машині, я б зробив це, але і на тих друзів, etc.... я страх p?-
...