Прагляд Поўнай Версіі : Шукаю Файл Ori Mercedes A 170 Cdi E2 Bosch Edc15C5
eobdexpression
01-02-2014, 15:49
Прывітанне ўсім, як вынікае з назвы, я шукаю файл золата для mercedes a 170 cdi bosch edc15c5 і ў дадзеных ecu з galletto v2 v53 мне толькі наступны код ecu (0275459632
Вас не закон? .... Я купіў і чытаць на наступным тыдні... калі супадае табе пашлю
chiptuning.cro
01-02-2014, 23:26
паспрабуйце гэта (https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?302-Classe-A&p=81004&viewfull=1#post81004) ... ;)
eobdexpression
02-02-2014, 00:25
паспрабуйце гэта (https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?302-Classe-A&p=81004&viewfull=1#post81004) ... ;)
Дзякуй chiptuning pro, але вы думаеце, што гэта экю, я магу толькі напісаць яе??
cinqueturbo
02-02-2014, 00:33
Дзякуй chiptuning pro, але вы думаеце, што гэта экю, я магу толькі напісаць яе??
Вы ўпэўненыя, што гэта EDC15c5? паглядзіце, што мантуецца першы шэраг Класа A, старой..
аднак і вы можаце спакойна чытаць..
eobdexpression
02-02-2014, 00:40
Вас не закон? .... Я купіў і чытаць на наступным тыдні... калі супадае табе пашлю
Прывітанне праблема ? гэта практычна я іду на " выбраць драйвер, і ў мяне есць два варыянты для a-класа mercedes з edc 15c5, а іншы з edc15c6 і дадзеныя ecu мяне прымушае іх рабіць толькі з edc 15c5 таму там не ідзе дождж, што вы на ecu пісаць то практычна толькі факты, дадзеныя ў ecu матчы вентылятары, і я, выдернув відэлец такім чынам, што вы не паніжае напружанне, бо як толькі я пайшоў з інструментам пеўня, каб пачаць чытанне праграма ж, як я сказаў, выключыце і зноў уключыце запальванне і зняць вентылятары, таму там рабілі? я ок і я іду наперад, але мяне не запускаецца lettura.......... Уладальнік сказаў мне, што машына будзе з германіі імпартаваны тут, у італіі, і, між іншым, яму было выкрадзена, а затым адзін раз знайшоў выраблена праверыць mercedes, а самі сказалі, што злодзеі пасля таго, як яны ribatutto нумары шасі яны замененыя двума блокамі кіравання, адзін для кіравання рухавіком, а другі-загрузкі для выкарыстання з іншымі ключамі, што вельмі вельмі дзіўна нават, чаму? дастаткова ўнесці простае scodifica....Цяпер я не ведаю, калі ўладальніку яны сказалі, што гэта глупства, ці я не ведаў, растлумачыць яму, але справа ў тым, што для таго, каб напісаць гэты ecu ? нармальна, што не мне, твар і чытаць трэба толькі scriberla?? Калі ў праграме пункт падрабязней c'???? І тады ж я забыўся, аб info у ніжняй selenzionando driver 1.6/1.7 cdil bosch edc15c5 E2 c'? напісаў edc16c5 цяпер можа быць ? памылка мову, інструмент або няма, не ведаю, але хто-небудзь з вас певень v2 ен ніколі не сустракаюцца пэўныя праблемы з чытаннем файла??? Што павінна быць ад 512 кб, калі я не памыляюся, ці не? Пу? быць, што некаторыя ecu у гэтай жа сям'і, і на гэтыя аўтамабілі робяць толькі пісаць і не чытаць у паслядоўны?
Вы ўпэўненыя, што гэта EDC15c5? паглядзіце, што мантуецца першы шэраг Класа A, старой..
аднак і вы можаце спакойна чытаць..
А ты спрабаваў прачытаць? гэтых, якія збіраюць edc15c5? 29f400 bl, мне здаецца????
chiptuning.cro
02-02-2014, 00:43
я зрабіў каля 4 гадоў назад' і' я напісана і прачытана з гала-1250
6991
eobdexpression
02-02-2014, 00:47
я зрабіў каля 4 гадоў назад' і' я напісана і прачытана з гала-1250
6991
Але ў той жа час мне здаецца немагчымым, што з певень v2 v53 выпрабавана ў bdm у jtag у паслядоўны ў can, а ў kline да гэтага часу ніколі не праблема, гэта мяне не прымушае чытаць, мне здаецца, абсурдна, і ў любым выпадку будзе? некаторыя памылкі не pensoi, што прынялі блока кіравання, - ы? стары гэтым раздзеле ўсталеўваюцца версіі, якія павінны былі ўсталяваць замест edc 15 c6, а edc15c5? Чаму? машына ? 2004 года, і есць праблемы ў гэтым??
cinqueturbo
02-02-2014, 00:55
А ты спрабаваў прачытаць? гэтых, якія збіраюць edc15c5? 29f400 bl, мне здаецца????
Некалькі тыдняў таму з вентылятарамі ў мяч чытання, а затым пазбаўлены разеткі, вентылятар і напісана ўсе ОК..
eobdexpression
02-02-2014, 01:01
Некалькі тыдняў таму з вентылятарамі ў мяч чытання, а затым пазбаўлены разеткі, вентылятар і напісана ўсе ОК..
Наадварот, edc15c5 або c6?? А без зараднай прылады напалі?
chiptuning.cro
02-02-2014, 01:04
6993
Таксама' KESS v2 dicce RD ок...
cinqueturbo
02-02-2014, 01:04
Наадварот, edc15c5 або c6?? А без зараднай прылады напалі?
EDC15C5..
Будзем чытаць з вентылятарамі ў мяч..
затым надпіс stancandole..
eobdexpression
02-02-2014, 01:15
Тады я паглядзім, калі заўтра мне дайце спасылку на кліент і паспрабуйце яшчэ раз, leggergliela але пу? быць, што яны паставілі блок кіравання серыі pi? стары, каб прыняць яго на серыі pi? новую і для гэтага я з sti праблемы з гэтай машынай??? Таксама, чаму? мой певень ? выпрабавана ў bdm tricore jtag паслядоўны і інш да гэтага часу ідэальна ў can, а ў kline, а таксама etc., і шчыра кажучы не разумею, чаму гэта памылка, што я ад tool...........Я таксама думаю, аднак, што я павінен пераўсталяваць сістэму з нуля tool, паставіўшы арыгінальнай ўпакоўкі пакупкі, магчыма, паспрабаваць яшчэ раз пасля таго, як, чаму? цяпер у мяне версія з dll зменены, і без неабходнасці змены даты, таму, магчыма, гэта таксама праблема не стабільнасць? на ўсіх кіроўцаў, выбраных......Mah спадзяюся, добра ідзе
Заўтра, а паспрабуе? з іншага-інструмент то нармальны? ўпакоўкі, але ў той жа час я адпраўлю дадзеныя ў ecu, што для мяне вельмі ненармальныя паглядзіце на p? таксама вас
eobdexpression
03-02-2014, 14:39
Добры дзень падкажыце ў сітуацыі, каб сказаць вам, што сення раніцай я зрабіў пакінуць машыну кліента, каб кантраляваць pi? веды і мараль ? што на карціне ен елку з кантрольнымі abd esp кіравання рухавіком і інш машына на дыягностыцы не прызнае уласны блок кіравання і пеўнік толькі частка дадзеных ecu не поўны, толькі тое, што код, які вы бачыце ў пасце то есць 0275459632 таму праблема стаіць на машыне, зрабілі, акрамя таго, гэтыя пробы я адключыў эбу bosch і я ўбачыў, што не супадае з годам пастаноўкі на ўлік, чаму? ? датаваны 1999 годзе, але машына ? 2004 года, таму я думаю, што есць праблема, на яе і на мой погляд, праблема, якая цягне, але да 3000 абаротаў, далей не ідзе, таму я думаю, што там было зроблена некалькі scodifica поўнай або частковай так і не зусім няправільны, або прынялі эбу розныя, у адпаведнасці з дзеючым еўра, якія павінны быць, па меншай меры, еўра-3, а на гала дадзеныя ecu іх мне назад паглядзець, хоць і не так поўная, з драйверамі еўра 2, таму сення я спрабую разабраць і прачытаць, да школы, каб убачыць, і, магчыма, зразумець meglio............... Я думаў спачатку чытаю, а затым, перш чым мець праблемы сувязі з аўтамабілем на клапан egr або нейкі шланг прывада turbo або сам датчык, што не мог адкрыць больш за 3000 абаротаў у хвіліну, але спачатку я павінен вырашыць гэтую праблему, каб мы маглі мець зносіны з ecu, каб убачыць, як combinata..........Па-твойму, могуць быць сапраўднымі, мае здагадкі аб праблеме???? Дзякуй за адказы і зацікаўленасць prestatomi
elettro72
03-02-2014, 16:32
паспрабуйце таксама праверыць дрэнаж, што можа быць ? трохі абцяжараны....
eobdexpression
03-02-2014, 17:56
Галоўная праблема ? што сення з дыягностыкі мне ўдалося мець зносіны з ecu даў мне дзве памылкі ў лініі can і затым, калі яны скінутыя, я спрабаваў чытаць дадзеныя з ecu, але ўсе тое ж самае, паколькі дадзеныя для ecu, а таксама,, а затым я ўвайшоў у кіраванне, асновы, і я тры памылкі ў памяці, што мне не ясна esp, abs, srs, а ў кіраванне рухавіком, акрамя таго, што на малюнку, я класічны індыкатар recovery жоўтай не даў мне ніякай памылкі, такім чынам, галоўная праблема, што я павінен вырашыць ? між тым, трапіць на ecu, і таго, каб чытаць дадзеныя ecu разам з файлам і затым паспрабаваць адключыць lespie, правяраючы, ці існуе праблема на самай справе, акрамя таго, я хацеў бы ведаць, калі гэтыя памылкі могуць прывесці да канфлікту з дадзенымі ecu і чытання file.............................З гэтым я думаю, што ecu галоўная праблема, і калі не добра працуе, ен не прымушае мяне мець зносіны на 100% gestone усе, каб ліквідаваць калі есць сапраўды ўпэўненыя, erroi ці я магу паспрабаваць зрабіць яе ў школе...экю ў пытанне паўтараю ? есць bosch edc15c5 і да гэтага часу я не прапушчаны, каб можна было адкрываць у школе з bdm 100, і дзіма, я магу зрабіць гэта, або праграміст willem??? Дзякуй за адказы
chiptuning.cro
03-02-2014, 21:32
З bdm не ты гэта дакладна, EDC15 і EDC16 няма
Вы можаце паспрабаваць зрабіць гэта ў школе, тут у вас есць распиновка:
7011
eobdexpression
04-02-2014, 01:59
З bdm не ты гэта дакладна, EDC15 і EDC16 няма
Вы можаце паспрабаваць зрабіць гэта ў школе, тут у вас есць распиновка:
7011
Дзякуй, але калі за сталом вы думаеце, што я магу прачытаць і напісаць яго спакойна??
chiptuning.cro
04-02-2014, 09:04
Як правіла, калі не чытаць у машыны, экскурсійнае павінны пайсці, dicco павінны, калі няма, паспрабуйце з bootpin і калі няма, трэба отпаять...
Тут у вас есць фатаграфіі для bootpin і colegamenti:
7014
7015
msport (exil77grande)
11-03-2014, 10:53
Прывітанне ўсім, як вынікае з назвы, я шукаю файл золата для mercedes a 170 cdi bosch edc15c5 і ў дадзеных ecu з galletto v2 v53 мне толькі наступны код ecu (0275459632
назва кажа, што вы шукаеце файл врі і адкрыць пост у раздзеле файлы ecu дызель замест запыце файл крычы, то замест казкі ўсю гісторыю аўтамабіля,я быў бы ўдзячны, што вы робіце больш увагі, калі вы адкрываеце паведамленне, таму што мы хочам трымаць форум чыстым і ахайным, таму ў наступны раз, калі вы шукаеце файл ori адкрыць пост у раздзеле " патрабаваныя файлы, а затым, калі ў вас праблема адкрыць пост пачаткоўцаў, у адваротным выпадку я бачу, што вымушаны прыняць меры.