КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Mpps 13 або 5, magpro2, galletto v53 што зменіцца на практыцы?

giannimini
31-01-2014, 21:29
Прывітанне, хлопцы, я здымаў, каб пачаць зарабляць эбу з сябрамі, механічныя, на якой інтэрфейс з кошт / прадукцыйнасць лепш, каб пачаць.

Растлумачыць, што мы хочам зрабіць, і тады, магчыма, вы мне параіце.

Я заяўляю, што я гаварыў з нашым мадэратарам і вы павінны сказаць, што ? добра і ясна, але я хацеў бы таксама пачуць вашы думкі, нават калі мы павінны riaggiorbarci ей па тэлефоне.

Conunque на практыцы я быў перакананы, узяць galletto v53, але я пакаяўся, як на чытанне delphi, чым micra, я зрабіў файл 40k, што вы можаце? змены толькі ў 2D і tirtanium правільна адкрывае.

Цяпер я чуў, што mpps робіць 256k і тытан адкрывае... Але якая версія ? 13-5?

Замест таго, сыходзіць з kess клон, г.зн. Май. Pro, якія, як пар. Ад таго, што я зразумеў, будзе ў стане зрабіць правільныя для titanium, і будуць інтэрфейсу tsi лепш ад таго, што я зразумеў.

Ок, мы сказалі? я хацеў бы ведаць, калі я msg pro законам, таксама ў boot напрыклад, med 17, бош ці. Mev 17...
Або, што ў любым выпадку лепш, як надзейнасць? адзін пеўнік нават у паслядоўны.

Карацей кажучы, я хацеў бы выслухаць вашыя меркаванні па гэтай нагоды.

Таму лепш averlibtutti і тры для працы з тытанам? Або проста mpps?
У рэшце рэшт, мы зацікаўлены выкарыстоўваць titanium чаму? мы не змаглі б mod файл у 2D-ці паспрабаваць свае сілы ў чытаннях у boot mode.

, Што c'? робім del galletto калі не назад файлы адчыняныя з тытана, ці што? ? мы павінны чытаць іх з простай mpps?

Дзякуй за ўвагу і парады

Джані!

? прабачце, але я пішу з сотавага і перачытваю ? некаторыя казіно, ну ва ўсякім выпадку я спадзяюся, што для таго, каб зразумець-й? ці не :-)

carlo abarth
31-01-2014, 21:35
залежыць ад бюджэту, які ў вас есць!!!

chiptuning.cro
31-01-2014, 21:46
вазьмі сабе "певень ст. 2" знакаміты FGtech v. 48, таму што' проста' працуе' з CAN, што' K-line, BDM, ты сказаў, што' не трэба, і калі вы хочаце таксама MPPS v. 12, што на 15-20$, цяпер, каб мець што-то запасное ;)

legendaryslave
31-01-2014, 21:58
я прапаную, каб вы не fossillizzarti на тытан яшчэ шмат, і seguirei савет chiptuning.cro адзін v48 ? шоў

giannimini
31-01-2014, 23:52
Ок, цяпер сярод маіх сяброў есць mpps v5 і певень, v50 c'? мы.
48 ? лепш 50?
У mpps замест 35 еўра, якія вы знойдзеце на сайтах аўкцыенаў, у, што адрозніваецца ад таго, што 80 еўра?

Я ведаю, што пытанні дурныя, акрамя таго, я хацеў выбраць певень і mpps

135, 150 певень і 35 мбіт / з і gi? я павінен працаваць сярод ціхай на ecu палова абароненых у паслядоўны
Зло з'? ідзіце, я думаў, чытаць тут перш, чым чытаць і пісаць некаторыя ecu rognose.

Замест гэтага magpro, з працуеце? Толькі ў паслядоўны пры неабходнасці?

Бюджэт? Мы робім 200 еўра? Што-то прыстойнае нават клон надзейна існуе?

cinqueturbo
01-02-2014, 11:52
Ок, цяпер сярод маіх сяброў есць mpps v5 і певень, v50 c'? мы.
48 ? лепш 50?
У mpps замест 35 еўра, якія вы знойдзеце на сайтах аўкцыенаў, у, што адрозніваецца ад таго, што 80 еўра?

Я ведаю, што пытанні дурныя, акрамя таго, я хацеў выбраць певень і mpps

135, 150 певень і 35 мбіт / з і gi? я павінен працаваць сярод ціхай на ecu палова абароненых у паслядоўны
Зло з'? ідзіце, я думаў, чытаць тут перш, чым чытаць і пісаць некаторыя ecu rognose.

Замест гэтага magpro, з працуеце? Толькі ў паслядоўны пры неабходнасці?

Бюджэт? Мы робім 200 еўра? Што-то прыстойнае нават клон надзейна існуе?

giannimini quadra, што кожны ECU рухавіка можа? стаць подлы,
s? ідзе ў блок, з-за ГВ дрэнна або пк, якія выходзяць у рэжыме чакання,
або аўтамабіль мае акумулятар туды etc.etc.
тады не пачытаю даступныя HW добрыя з 200$..

giannimini
01-02-2014, 12:47
Pro Mag kess клон, які кажуць, што яго новы каштуе каля 200 еўра ад таго, што я зразумеў,
? mpps з 80 еўра адзін добра размешчаны .
200 еўра мала 250?

Лічыць, што gi? у нас есць kess slave кошт прыгажосці на 2000 еўра :-)

Таму мы хацелі б зрабіць невялікія інвестыцыі, каб пачаць працаваць з намі ? заўседы трымаць яго ў slave.

Я ведаю, што не вы ? ніколі ў ноч жалеза, але ўсе-такі. Што-то пачаць будзе? няма?

leandro89
01-02-2014, 13:23
абмеркаванне перасунута ў раздзел пі? падыходзіць, будзьце ўважлівыя ў наступны раз

giannimini
05-02-2014, 18:18
хлопцы на практыцы мой сябар-механік, для пачатку хоча выдаткаваць мала, я не магу нічога з гэтым парабіць, гэтых сайтаў у інтэрнэце, якія прадаюць mpps v13 або 12, яны надзейныя або ? латарэя?

хто-то спрабаваў?

чаму? есць некалькі titpi, тыпу чорныя, празрыстыя і з скрыначцы.

тыя, якія ў вас, і я думаю, яны надзейныя, як яны? празрыстыя, чорныя, з скрыначцы або ў пу? ружовы і зялены з кветачкі :-)

выбачайце, жарт.

chiptuning.cro
05-02-2014, 21:40
я сярод іншых aggegi, таксама' MPPS V12. чорны ўсе, тб, ў з баснійская некалькі гадоў таму на ebay, вытворчасць не ведаю, дзе, што' ен ніколі не falito, але' не' і', як гэта, што цяпер прадаюць cinesini ...

leandro89
05-02-2014, 21:45
хлопцы на практыцы мой сябар-механік, для пачатку хоча выдаткаваць мала, я не магу нічога з гэтым парабіць, гэтых сайтаў у інтэрнэце, якія прадаюць mpps v13 або 12, яны надзейныя або ? латарэя?

хто-то спрабаваў?

чаму? есць некалькі titpi, тыпу чорныя, празрыстыя і з скрыначцы.

тыя, якія ў вас, і я думаю, яны надзейныя, як яны? празрыстыя, чорныя, з скрыначцы або ў пу? ружовы і зялены з кветачкі :-)

выбачайце, жарт.

вы зрабілі адзін і той жа пытанне ў іншае абмеркаванне, каб пазбегнуць запаўнення форуму з такім жа пытаннем, будзьце асцярожныя, хто-то вам адказваць?, пішу два разы не поторопите нічога

giannimini
05-02-2014, 22:09
Я зразумеў.
Але на практыцы, mpps добрае ад дрэннага вы можаце вылучыць gi? ад чытання ці вы павінны спачатку пацярпець няўдачу ў запісу для гэтага.

У сэнсе, калі я чытаю 15 блокаў кіравання, напрыклад, і са мной і чытае ўсе, чаму? для чытання павінна быць добра, а потым правал у запісу?

запал рухавікоў
06-02-2014, 00:21
прывітанне, бачыў, што час файла ад 512 кб і 1 Мб прайшло часу ? пераважна, інструмент + надзейны, версія з скрынка алюміній шэры я разумею ? + надзейна серыі mpps. Калі мала вы праводзіце мала нас,...... Спытаеце info персаналу, вы consiglier? на надзейных прадуктаў

скф
13-02-2014, 13:23
прывітанне, бачыў, што час файла ад 512 кб і 1 Мб прайшло часу ? пераважна, інструмент + надзейны, версія з скрынка алюміній шэры я разумею ? + надзейна серыі mpps. Калі мала вы праводзіце мала нас,...... Спытаеце info персаналу, вы consiglier? на надзейных прадуктаў

і праўда , у мяне і ў дадатак зрабіць некалькі аўтамабіляў не абнаўляецца да сучасных аўтамабіляў , калі ласка, выконвайце радзе, што жывеш лепш, я хачу вам нагадаць, што ecu будзе каштаваць вам вельмі ......