КПК

Перегляд Повної Версії : Апаратне рішення не працює, півник v2 ver 52 3 led

davidepar
31-01-2014, 18:21
Привіт всім , пишу вам, тому що хотів би поділитися з вами результатом апаратних змін в matherboard del galletto v2 ver 52 трьох світлодіодів!!!!
завдяки вказівкам дайте мені з форуму мені вдалося зробити цілком сумісний з усіма авто l,інтерфейс, зазначеної

на відміну від того, вимагалося зміна повної дивовижне істота звуть фара ...тобто

1) заміна n. 2 інтегрований MC34063
2) заміна 1 конденсатор, перший зверху зліва 470 mfd 35 v
3) заміна 1 конденсатор 35 v 330 mfd
4) заміна 1 конденсатор 100 mfd 35 v
5) заміна 1 резистор smd 470 ом 1 res smd 1,5 ком 1 res smd 270 ом 1 res 1 khom більше 1 res 3,9 k
6) заміна резонатора (3-pin) з кварц металевий 16 мгц
7) заміна інтегрованої 14 pin санкт-hec 40106b з вбудованим 14-контактний philips hef40106bt
8) фільтр epcos b827905513n
9) фільтр TDK ZIY-2P
10) RES smd 120 ом

насправді компоненти в mobo вже сумісний з великою кількістю частин у списку
tant, що я прийшов, щоб step by step

я змінилася, тому резистори smd всіх тих, serievicino в rele', і тільки один знає, 3,9 k є поруч з mc34063 вже є
після цього перший крок ще не читає delphi....але значення вольт батареї і передається від 11,2 -(недостатньо) 12,7 фіксований!!!!!

ця стабільність дозволило мені мати read error, коли я намагався читати карту!!!!!
він вже великий результат в тому, що спочатку, здавалося, читати, але тоді не викликало файлу вам давав помилку!!!
потім я зрозумів, що вбудований hec40106b а також st microeletronics не підходить для грати правильно
управління poll up харчування (вікна), а також за наявності резонатора дуже дешевий на місці
в кварц-якість (з мобільного метал (клас точності високий)

результат..!!!!!! стабільний, швидкий, надійний читає і пише правильно з autochksum

авто спробуйте chevrolet captiva 1.9 прочитаний і записаний середньому 12 хв

ford focus tdci 115 л. с. delphi рік 2002 прочитаний і записаний середньому 18 хв

audi a4 1.9 tdci читати написане-12 хв.

tricore в bdm без antituning прочитано і написано за 2 хвилини (всього)

хочу ще спробувати інші автомобілі, як simos та інші...,.якщо ми не знаєте, або вчинити
крок наступні!!!

я користуюся l можливістю, щоб подякувати всіх користувачів форуму, а також адміністраторів, які з таким терпінням, нас несуть!!!! і що нам надають обміну
наші захоплення в цей чудовий сайт!!!!! ще раз дякую!!!

Машиніст
31-01-2014, 20:08
Добре, дуже добре в день я повинен робити, я ж правити... :)

carlo abarth
31-01-2014, 20:50
ви можете зробити фарба з деталей, замінити ???і де possima взяти запчастини??спасибі!!
Привіт всім , пишу вам, тому що хотів би поділитися з вами результатом апаратних змін в matherboard del galletto v2 ver 52 трьох світлодіодів!!!!
завдяки вказівкам дайте мені з форуму мені вдалося зробити цілком сумісний з усіма авто l,інтерфейс, зазначеної

на відміну від того, вимагалося зміна повної дивовижне істота звуть фара ...тобто

1) заміна n. 2 інтегрований MC34063
2) заміна 1 конденсатор, перший зверху зліва 470 mfd 35 v
3) заміна 1 конденсатор 35 v 330 mfd
4) заміна 1 конденсатор 100 mfd 35 v
5) заміна 1 резистор smd 470 ом 1 res smd 1,5 ком 1 res smd 270 ом 1 res 1 khom більше 1 res 3,9 k
6) заміна резонатора (3-pin) з кварц металевий 16 мгц
7) заміна інтегрованої 14 pin санкт-hec 40106b з вбудованим 14-контактний philips hef40106bt
8) фільтр epcos b827905513n
9) фільтр TDK ZIY-2P
10) RES smd 120 ом

насправді компоненти в mobo вже сумісний з великою кількістю частин у списку
tant, що я прийшов, щоб step by step

я змінилася, тому резистори smd всіх тих, serievicino в rele', і тільки один знає, 3,9 k є поруч з mc34063 вже є
після цього перший крок ще не читає delphi....але значення вольт батареї і передається від 11,2 -(недостатньо) 12,7 фіксований!!!!!

ця стабільність дозволило мені мати read error, коли я намагався читати карту!!!!!
він вже великий результат в тому, що спочатку, здавалося, читати, але тоді не викликало файлу вам давав помилку!!!
потім я зрозумів, що вбудований hec40106b а також st microeletronics не підходить для грати правильно
управління poll up харчування (вікна), а також за наявності резонатора дуже дешевий на місці
в кварц-якість (з мобільного метал (клас точності високий)

результат..!!!!!! стабільний, швидкий, надійний читає і пише правильно з autochksum

авто спробуйте chevrolet captiva 1.9 прочитаний і записаний середньому 12 хв

ford focus tdci 115 л. с. delphi рік 2002 прочитаний і записаний середньому 18 хв

audi a4 1.9 tdci читати написане-12 хв.

tricore в bdm без antituning прочитано і написано за 2 хвилини (всього)

хочу ще спробувати інші автомобілі, як simos та інші...,.якщо ми не знаєте, або вчинити
крок наступні!!!

я користуюся l можливістю, щоб подякувати всіх користувачів форуму, а також адміністраторів, які з таким терпінням, нас несуть!!!! і що нам надають обміну
наші захоплення в цей чудовий сайт!!!!! ще раз дякую!!!

sportknight
31-01-2014, 21:16
ймовірно, ви вже вирішена? з інтегрованою,опір 3.9 k і кварцу

legendaryslave
31-01-2014, 21:53
дякуємо за обмін

giary74
01-02-2014, 14:03
ви можете зробити фарба з деталей, замінити ???і де possima взяти запчастини??спасибі!!

доброго дня. у мене gi? зробила кілька місяців тому цих змін, втілюючи в життя рада Mbena, і зараз здається, що вони дали позитивний результат.
Я лише змінив деякі компоненти; я купив кого-то в пі?, якщо вам це потрібно, дайте мені свисток.
Sar? радий допомогти вам (в межах можливого)

Можу дати комплексний, опір 3.9 і кварцу

motorsport
01-02-2014, 14:10
Дякуємо за обмін,я хотів би знати, якщо це можливо, де купити ці компоненти...:)

motorsport
01-02-2014, 14:16
ймовірно, ви вже вирішена? з інтегрованою,опір 3.9 k і кварцу

sportknight ви можете зробити скріншот з зазначенням, l вбудований і опір з кварц замінити?? Дякую

motorsport
01-02-2014, 14:30
тоді хлопці мого не в цьому помилка, як цитує davidepar,я просто намагаюся поліпшити його, якщо c'? потрібно, чому? до зараз або зробив jtag k-line can bdm,тільки я не розумію ... вчора на citroën c3 hdi sid 802 siemens не вдалося це зробити в boot mode або довелося отпаять його flasch AM29F400BB,не знаю, якщо проблема в ecu або galluccio, я повинен спробувати на інший ecu, щоб підтвердити,значення в вольтах в sw показує 12.7 фіксованої,тепер я хотів би знати, якщо c'? деякі компоненти, щоб замінити чи ні!!дякую

giary74
01-02-2014, 14:33
Ці зміни, про які говорив sportknight

6981

motorsport
01-02-2014, 14:38
Спасибі giary74,тому я і змінитися 4 опорів комплексного і кварцу??

giary74
01-02-2014, 14:44
Спасибі giary74,тому я і змінитися 4 опорів комплексного і кварцу??

Увага, опір важливо ? те, що знаходиться в правому верхньому кутку... 3.9 K

Після заміни тільки те, що мій півень, який він читав в лінії K.

Потім я перевірив також і чотири, і я заміню (не пам'ятаю, якою)

Тоді я змінив також кварц і HEF і деякі конденсатори.
Я не знаю, якщо я можу розмістити фотографію в повному материнської плати з усіма змінами... (я б Не став ризикувати, щоб мене забанити)

motorsport
01-02-2014, 14:55
довелося б замінити правий верхній від 1k ом з 3.9 k ??

motorsport
01-02-2014, 14:57
giary74 я хочу знати, це фото, які ви надіслали нам вже? всі моди??

giary74
01-02-2014, 15:08
ні, щоб подивитися фотографію всі зміни, зробіть пошук в ****** фотографії з "півник mbena"

davidepar
01-02-2014, 17:03
ось я знову тут.....дякую всім за співпрацю, але я хочу внести уточнення ....просто форум, який дав інформацію для зміни дякувати нескінченно...mbena!!!! і рідко
знайти людей, так добре обізнаний і попереджувальний....і при першій можливості я хотів би відповісти взаємністю, але я хочу внести уточнення....
в інформації мені було змін, прагнення, які стосувалися конденсатори ...регулятори потужності і опорів різних включені два фільтра для різання вихідна потужність на лінії obd
але півник v2 ver 52 прийшов до мене вже є багато компонентів, що колега показувала.....
інді, чому я волів піти на крок, і я підтверджую, що на сьогоднішній день я лише змінити :

1) резистор smd 1мм х 2мм для точності 1kohm спочатку є smd маркування 104.. до речі, дивлячись на mboards утримуючи роз'єм obd зліва опір кількість 4 4 перша в лівому ряду, розташована між двох конденсаторів і реле жовтий (в моєму випадку чорний!!)

2) заміна опір 103-smd є біля mc34063 в правому верхньому куті порівняно з реле....тільки останнім внизу значення 3.9 k (ініціали, 392)

3) заміна інтегрованої hcf 140106b, вул. microeletronics з HEF40106BT PHILIPS NXP RIMARCHIATO

4) заміна резонатора (3-pin) з кварцом 16 мгц з мобільного металевий, двох контактний.

я підкреслюю, що і потрібна заміна двох опорів, зазначених...навіщо так робити
півник стає набагато більш стабільним....очевидно, батарея добре заряджена ....

але рекомендую просто ці зміни і не перейти на обмін
конденсатори і фільтри, якщо необхідно, і це чомусь
той же колега, який зробив зміни, пояснив, що після того, як зробив
зміна тяги, мені здається, я зрозумів, що вона додана система з користувачем
щоб змінити вручну, без отпаять нічого значення в khom резисторів з перемички, відповідні, тому що не працював добре, з усіма блоками керування.....

у мене не було можливості запитати, якщо він приступив step by step...але, здається, немає
і тому збільшення ємності конденсаторів ви і знайшли вихідний струм, не ідеально (керованим!!) так сказати
іншими словами l вбудований philips управляє мова, з якою можна поговорити на ecu
в залежності від їх характеристик з хвилі oscillatoria, в якому і важливо
точність і якість кварцу... якщо змінити занадто багато влади може стати важко, якщо не неможливо зробити вікно безпечним з деяких блоків
у той час як інші можуть нормально працювати...
я прошу вибачення, якщо я багатослівно я намагався використовувати просту мову, але, в кінцевому рахунку,
просто на мої зміни...потім, після тестування на різних авто і різні блоки управління
тільки якщо у вас є проблеми, переходьте до наступного кроку.....конденсатори розширення і фільтри, вирізати смуги!!!!!

це і мої думки...я сподіваюся, що це корисно ..

motorsport
01-02-2014, 17:47
ок, ти була очевидна ще одна важлива річ, де купити ці компоненти???

davidepar
01-02-2014, 18:07
я сподіваюся, що я не bannino для цього ....я кажу тільки rs.....решта подумайте, ви!!!!!!!

ps для адміністратора я сподіваюся, що не зробили шкоди.........:)

motorsport
01-02-2014, 18:09
ні, щоб подивитися фотографію всі зміни, зробіть пошук в ****** фотографії з "півник mbena"
ок, зараз або рамки-й? ясно.... тепер вам потрібно знати, де купити ці компоненти, якщо немає сенсу мати цю процедуру,і як мати плоский каннеллоні без підготовки!!!да

я сподіваюся, що я не bannino для цього ....я кажу тільки rs.....решта подумайте, ви!!!!!!!

ps для адміністратора я сподіваюся, що не зробили шкоди.........:)

спасибі, що ви були дуже добрі,я думаю, що ви не зробили ніякої шкоди, бо ви не опубліковано жодного зв'язку,дві початкові, що вас в курсі, я р? l indovinello, і подивимося, чи зможу я, якщо немає "консиліум" кришталева куля " давайте подивимося, якщо я вважаю, цей провайдер hihiihihihih

carlo abarth
01-02-2014, 19:43
спасибі, я тебе присутній, але це!!!

6981

Машиніст
05-02-2014, 22:36
Зміни, внесені!!!! Все ок!!! :D

Екю EDC15C7, що в інший раз, не хоче знати, читати, на цей раз зробив все!!! :) Дякую всім за допомогу і список компонентів. Я дякую, зокрема, користувач giary74 за допомогу!!! ;)

Я замінив:

Конденсатор: - 470 мікр
- 330 мікр
- 100 мікр
3 Резистори SMD: - 470 ом
- 1.5 ком
-1 ком
-3.9 ком
-120 ом
Інтегровані: - HEF40106BT

Кварц: -16 Мгц

net_proo
05-02-2014, 23:19
привіт,
ви пу? пояснити-й? чітко на фото плз

Машиніст
06-02-2014, 00:05

net_proo
06-02-2014, 19:41
привіт, ? мій Galleto 2 фото
7040

Машиніст
06-02-2014, 19:53
привіт, ? мій Galleto 2 фото
7040

giary74
06-02-2014, 21:52
Зміни, внесені!!!! Все ок!!! :D

Екю EDC15C7, що в інший раз, не хоче знати, читати, на цей раз зробив все!!! :) Дякую всім за допомогу і список компонентів. Я дякую, зокрема, користувач giary74 за допомогу!!! ;)

Я радий, що ти зміг подвиг!!!!!! Браво!!;)

привіт,
ви пу? пояснити-й? чітко на фото плз

Ви не можете бачити вкладення, чому? ще є кілька пост в активних, але, якщо читати уважно кілька сторінок назад, ви зрозумієте, як зробити.

sportknight
07-02-2014, 08:48

6981

Машиніст
08-02-2014, 20:23

сиско
08-02-2014, 22:33
коли-небудь ? сталося зі мною, але після його від'єднання від usb-порту і його riattacato ви ? відновив

Машиніст
09-02-2014, 10:04
Він у мене вже відділений 30 разів, але нічого не робити... я навіть намагався припаяти всі компоненти, які я замінив, але нічого!

сиско
09-02-2014, 13:44
ви пробували rifarlgli виправити (переписати eep) ви ніколи не знаєте, що функції

Машиніст
09-02-2014, 21:44
Ви вже пробували це, але нічого не робити!!! Я сумніваюся, що сталося щось з регуляторами напруги (MC34036). Я замінив конденсатори, як показано на фото мод, але не дві інтегровані, що мені здається, вони-регулятори (MC34036). Тепер, вимірюючи напруги, наприклад, на одяг в комплексній HEF40106BT (vdd і vss pin), виявляється 8,99 Вольт. І правильно, це напруга або має бути 12Volt?? :confused:

сиско
09-02-2014, 22:47
вибачте, що не в змозі допомогти-й? те, що ви говорите ви дуже пі? далі, мене в ці речі, я лише змінив 3 резисторів і з великими труднощами вам доведеться чекати, поки хтось більш досвідчений вирішить, як вам допомогти

davidepar
10-02-2014, 02:39
привіт машиніста....я тобі даю вказівки, ви повинні замінити всі мікросхеми з mc 34063, але на конденсатори залишити основні з них, тобто в порядку 220 мф 35в або ж ємність, але напруга вище 65 es (замість 470)

також змінюється, конденсатор 330 mf з одним з 100 mf 50v або вольт вище es 63... змінюється, навіть останній з 100mf з одним з 10мф 50в або 63 v

як я вже вказав форумі подивитися попередні повідомлення, коли ви робите мод поштовх, як mbena ви ризикуєте підкреслити регулятори mc34063 з потужність занадто висока....також потім, щоб зробити його стабільним треба
купити фільтри tdk і фільтр epcos, які є дуже дорогими, і ще, створюють incompatibilita з деяких блоків
слухай рада, зробіть зміни, які я сказав вам, і ще буде працювати.....вам, можливо, доведеться замінити hef40106bt і, можливо, кварц, якщо вони не спалили!!!!
зробіть це і дайте мені знати,

Машиніст
10-02-2014, 12:43

davidepar
10-02-2014, 13:21
привіт від матвія , дай мені всього лише підтвердження того, всі мікросхеми у вашій mobo є підписаними 34063 PMUTE?? якщо вам це необхідно, і з дозволу dell адміністратора, чи можу я надіслати поштою компонентів, підписаними MC 34063 я конверт повній
якщо я повторюю адміністратора дозволить мені надішліть мені вашу адресу в приват, на мою особисту пошту, так ніхто не може порушувати наше приватне життя і тебе послав їх із задоволенням, якщо ви хочете максимально це дійсно кафе, шляхом відновлення витрат....
повторюю всоте, адміністратор, дайте мені дозвіл? спасибі.....

від матвія, дайте мені знати.....привіт

Машиніст
10-02-2014, 13:23
Інший domandina. є різні типи перетворювачів постійного струму, званих mc 34063. добре, будь 8-pin?

Машиніст
10-02-2014, 13:28
привіт від матвія , дай мені всього лише підтвердження того, всі мікросхеми у вашій mobo є підписаними 34063 PMUTE?? якщо вам це необхідно, і з дозволу dell адміністратора, чи можу я надіслати поштою компонентів, підписаними MC 34063 я конверт повній
якщо я повторюю адміністратора дозволить мені надішліть мені вашу адресу в приват, на мою особисту пошту, так ніхто не може порушувати наше приватне життя і тебе послав їх із задоволенням, якщо ви хочете максимально це дійсно кафе, шляхом відновлення витрат....

davidepar
10-02-2014, 13:48
привіт від матвія я підтверджую, що якщо у вас є реле жовтого та ініціали і mc 34063 хорошої якості, можливо, краще, ніж у мене, і я підтверджую, що більш ніж в два резистора кварц і hef4016bt я замінив тільки два конденсатора однакової ємності, але напруга більше
63 вольта, а 50 вартість менше, вони більш стабільні і легко reperibilita даю абревіатура

100mf temp 105+ c 63v (замінює мод від 330 mf)

10мф temp 105+ c 63v (замінює моди вказано з 100 mf)

я повторюю, тільки так, та стабільною і кварцу коливається правильно ....якщо ви зробите зміна повної фільтр tdk і epcos коштує дуже і обмежують здатність
але, прочитавши технічні характеристики mc34063 і зазначено, що у разі, якщо значення занадто високі(див. ємності конденсаторів приведені, дивлячись на mobo від моменту до dx

оригінал 220 mf ----------> мод 470 mf

оригінальний 100mf------------> мод 330 mf

оригінальний 10мф-------------> mod mf 100

обсяг занадто великий, обробляється погано від кварцу, а від комплексного hef....*****і поза сходи, я зробив з тестів, так і з mod поштовх, що з цієї, що вам розповісти прямо зараз
і я гарантую, що півник і надійно, і навіть швидше, з моєї мод....

тест на ford focus 18 tdci 2002 рік delphi

до mod читав, тільки id, але давав дивні символи
після мод лише резистори без заміни конденсаторів і заміна кварцу+ вбудований hef прочитано 13 хвилин ......написано 27 хвилин

після зміни самих конденсаторів, але тільки два з потужність 50в 63v прочитано 9 хвилин і написано в 18

це і мій досвід.....працює добре, навіть в bdm
опублікувати повний список як можна швидше

ps для інтегрованих, що вам потрібно, зовнішній вигляд ок, адміністратора, якщо ви хочете вас послав їх

привітання:)

Машиніст
10-02-2014, 18:59

leandro89
10-02-2014, 21:44

якщо не ? що, захищеної авторським правом, ви також можете записати її чи вкласти в повідомлення для форуму зростання

davidepar
10-02-2014, 23:48
від матвія, якщо я читати на жаль, я читав регламент, який забороняє публікацію адрес ***** і нічого іншого....тому в даний час я не знаю, як вам допомогти....
для admin леандро, 89, що я можу зробити, щоб отримати адресу від матвія і інші компоненти???

Машиніст
11-02-2014, 00:00
якщо не ? що, захищеної авторським правом, ви також можете записати її чи вкласти в повідомлення для форуму зростання

Думаю, він не зробив авторських прав. Справа в тому, що Давид хотів би люб'язно надіслати мені компоненти, щоб виправити мого півня, який перестав жити! І просив тільки дозволу розміщувати моє чи його **** щоб домовитися про відправку компонентів. От і все.

leandro89
11-02-2014, 21:32
Думаю, він не зробив авторських прав. Справа в тому, що Давид хотів би люб'язно надіслати мені компоненти, щоб виправити мого півня, який перестав жити! І просив тільки дозволу розміщувати моє чи його **** щоб домовитися про відправку компонентів. От і все.

Я читав погано, в будь-якому випадку вставити **** і контакти ? заборонено.

Машиніст
11-02-2014, 22:26

flamingsn3Ak3r
12-02-2014, 15:25
я не знаю, де я міг би задати питання, так що прошу вибачення заздалегідь.
Але півник V2 в його версії, 48, 51, 53 і т.д., що вони по-різному?
краще взяти останню версію-чому? ? pi? повне, а також, pi? важко або йде в залежності від типу
ЕКЮ та/або використання, що s, ene тому?
Спасибі.

Машиніст
12-02-2014, 20:23
У теорії, якщо ви не кажу, лайно версії, тільки 2. 48 (OBD + BDM + BOOT), який не має Tricore, 53 (останній раз), що він, BDM, TRICORE , ПОСЛІДОВНИЙ порт OBD. Інші версії 50 і так далі в середині повинні бути тільки розвиток 48, але рівні 48. :)

giary74
12-02-2014, 22:18
привіт від матвія я підтверджую, що якщо у вас є реле жовтого та ініціали і mc 34063 хорошої якості, можливо, краще, ніж у мене, і я підтверджую, що більш ніж в два резистора кварц і hef4016bt я замінив тільки два конденсатора однакової ємності, але напруга більше
63 вольта, а 50 вартість менше, вони більш стабільні і легко reperibilita даю абревіатура

я повторюю, тільки так, та стабільною і кварцу коливається правильно ....якщо ви зробите зміна повної фільтр tdk і epcos коштує дуже і обмежують здатність
але, прочитавши технічні характеристики mc34063 і зазначено, що у разі, якщо значення занадто високі(див. ємності конденсаторів приведені, дивлячись на mobo від моменту до dx

обсяг занадто великий, обробляється погано від кварцу, а від комплексного hef....*****і поза сходи, я зробив з тестів, так і з mod поштовх, що з цієї, що вам розповісти прямо зараз

після мод лише резистори без заміни конденсаторів і заміна кварцу+ вбудований hef прочитано 13 хвилин ......написано 27 хвилин

після зміни самих конденсаторів, але тільки два з потужність 50в 63v прочитано 9 хвилин і написано в 18

ps для інтегрованих, що вам потрібно, зовнішній вигляд ок, адміністратора, якщо ви хочете вас послав їх

У мене є котик, якого я зробив зміни, зазначені mbena, тобто навіть заміна конденсаторів.
Зараз працює добре, але в virt? вашого досвіду і досвіду машиніста, чи що ? краще йдіть за ваш рада.
Отже, треба поставити ємність конденсатори? родом, але напруга більше: ? у разі, якщо замінити їх все з тими, від 63В? Ви вибрали 105? температури, але 85? я думаю, що варто так само; вірно?

davidepar
13-02-2014, 01:15
У мене є котик, якого я зробив зміни, зазначені mbena, тобто навіть заміна конденсаторів.
Зараз працює добре, але в virt? вашого досвіду і досвіду машиніста, чи що ? краще йдіть за ваш рада.
Отже, треба поставити ємність конденсатори? родом, але напруга більше: ? у разі, якщо замінити їх все з тими, від 63В? Ви вибрали 105? температури, але 85? я думаю, що варто так само; вірно?

привіт giary вибачте за затримку..але я підтверджую, що мій досвід...з mod поштовх consigliatami раніше у мене був півник нестабільно на практиці було занадто багато напруги на кварц і на hef4016bt, я повторюю вам, і тільки мій досвід
персонал перо, і я пішов за кроком, і після кількох тестів, я волів би поставити condesatori з ж ємності, але напруга вище....і я підтверджую, півень в бд і надійно
думаєте, що мій автомобіль старий, але діє ford focus 1.8 tdci, перш ніким не прочитана....після того, як перший крок обмін резистори, кварц і ще вбудований hef прочитав в 13 хвилин....
після зміни конденсаторів, як mbena і нестабільною, але крок fondanmentale і hef....занадто багато потенціалу....не керованим...довго...крім того, перейти підкреслюючи їх mc34063 читайте datasheet і пояснив, що значення напруги
більше в довгостроковій перспективі призводять до стабільності і послідовне порушення.....

у кінцевому рахунку, тому що сила рук, якщо mobo добре працює і без натискання на межі......
з точки зору електронної поставити конденсатор, обсяг той же, але напруга вище, і дозволено....навіть і перевага в установлений....
факти після повторного курсу конденс....читати focus 11 хвилин
навіть якщо я зізнаюся, з гольфу 4 серії edc15 зайняв 27 хвилин на читання і 19-у запису....
я пробував деякі ecu в режим завантаження і як....потім інший, я не можу сказати...

giari я забув одну річ...важливо...за це також випробування......з півня на харчування в школі, не в ecu запустіть програму і зробіть читання....якщо і нестабільною провера читати те ж саме, як якщо б ecu, а потім зависає без помилок
це вже ознака стабільності...я так робила після condesatori підвищеної

інший недоліком було, під час читання id.....якщо cliccavo перший раз читав, але давав дивні символи типу машинний мову....у вас є hex-файл ??

якщо cliccavo ще два рази давав правильний..!!!!

мені не сподобалось

після нової заміни конденсаторів тій же ємності оригінальний, але вольт до 63, а не 50

і повернувся стабільною....
дайте мені знати.....

Машиніст
13-02-2014, 12:55
привіт giary вибачте за затримку..але я підтверджую, що мій досвід...з mod поштовх consigliatami раніше у мене був півник нестабільно на практиці було занадто багато напруги на кварц і на hef4016bt, я повторюю вам, і тільки мій досвід
персонал перо, і я пішов за кроком, і після кількох тестів, я волів би поставити condesatori з ж ємності, але напруга вище....і я підтверджую, півень в бд і надійно
думаєте, що мій автомобіль старий, але діє ford focus 1.8 tdci, перш ніким не прочитана....після того, як перший крок обмін резистори, кварц і ще вбудований hef прочитав в 13 хвилин....
після зміни конденсаторів, як mbena і нестабільною, але крок fondanmentale і hef....занадто багато потенціалу....не керованим...довго...крім того, перейти підкреслюючи їх mc34063 читайте datasheet і пояснив, що значення напруги
більше в довгостроковій перспективі призводять до стабільності і послідовне порушення.....

у кінцевому рахунку, тому що сила рук, якщо mobo добре працює і без натискання на межі......
з точки зору електронної поставити конденсатор, обсяг той же, але напруга вище, і дозволено....навіть і перевага в установлений....
факти після повторного курсу конденс....читати focus 11 хвилин
навіть якщо я зізнаюся, з гольфу 4 серії edc15 зайняв 27 хвилин на читання і 19-у запису....
я пробував деякі ecu в режим завантаження і як....потім інший, я не можу сказати...

flamingsn3Ak3r
13-02-2014, 14:54
тому, в кінцевому рахунку, краще 48 або 53? чи будуть прийняті всі 2?

Машиніст
13-02-2014, 15:07
тому, в кінцевому рахунку, краще 48 або 53? чи будуть прийняті всі 2?

Краще V53 так як ти навіть Tricore :)

alfajtd
13-02-2014, 15:36
на tricore c'? він, а також інший... jtag не має попередника...

flamingsn3Ak3r
13-02-2014, 16:40
інше питання від новачків, так і jtag, що tricore, що це таке?

Машиніст
25-02-2014, 22:36

Senna_90
21-07-2014, 22:04
але, в сутності, що потрібно змінити, я v50, щоб зробити це піти?

Машиніст
23-07-2014, 20:44
Як писав в попередніх постах, крім конденсаторів, які можуть створити проблеми зміни резисторів і компонентів, згаданих раніше!

special
15-09-2014, 02:46

привіт, ви знаєте, мені, конденсатори замінити, маючи вкп знятий з obd роз'єм з лівої сторони є список конденсатори, які я оригінальні:

починаючи з верхньої лівої я 100 mf 50v 220 mf 50v в кінці 100 mf 50v

заздалегідь спасибі

112rosso
17-11-2014, 14:05

Exelion1986
17-11-2014, 18:26
i 1.3 mjet (наприклад, 75 л. с.) читають у віртуальній, ймовірно, ваша версія не має у власній базі даних внутрішньої файл орі
намагався це зробити в bdm?

Exside81
27-11-2014, 19:54
привіт, я хотів би запитати, якщо є хтось, може sosituire компоненти diffettosi півня v2 v52 було б потрібно
Спасибі!

пристрасть двигунів
27-11-2014, 21:33
c? лабораторія, де ми служимо, різні роботи по ремонту і ? можемо відремонтувати ваш інструмент........

Exside81
28-11-2014, 21:42
як я можу зробити x, допоможи мені покласти прикріплені? чи можу я звернутися до тебе?

пристрасть двигунів
28-11-2014, 23:26
звичайно, я можу вам допомогти, зайдіть в " мій профіль

Exside81
29-11-2014, 10:21
Я відправив вам ***** з вашого профілю!

gnomzhenya
03-03-2015, 19:35
Why the second mc31063a? Near the BDM роз'єм. I have it does not work!