Прагляд Поўнай Версіі : Апаратнае рашэнне не працуе, пеўнік v2 ver 52 3 led
davidepar
31-01-2014, 18:21
Прывітанне ўсім , пішу вам, таму што хацеў бы падзяліцца з вамі вынікам апаратных змен у matherboard del galletto v2 ver 52 трох святлодыедаў!!!!
дзякуючы ўказанням дайце мне з форума мне ўдалося зрабіць цалкам сумяшчальны з усімі аўто l,інтэрфейс, указанай
у адрозненне ад таго, патрабавалася змена поўнай дзіўная істота завуць фара то есць ...
1) замена n. 2 інтэграваны MC34063
2) замена 1 кандэнсатар, першы зверху злева 470 mfd 35 v
3) замена 1 кандэнсатар 35 v 330 mfd
4) замена 1 кандэнсатар 100 mfd 35 v
5) замена 1 smd рэзістар 470 ом 1 res smd 1,5 кім 1 res smd 270 м 1 res 1 khom больш за 1 res 3,9 k
6) замена рэзанатара (3-pin) з кварц металічны 16 мгц
7) замена інтэграванай 14 pin санкт-hec 40106b з убудаваным 14-кантактны philips hef40106bt
8) фільтр epcos b827905513n
9) фільтр TDK ZIY-2P
10) RES smd 120 ом
на самай справе кампаненты ў mobo ўжо сумяшчальны з вялікай колькасцю частак у спісе
tant, што я зыйшоў, каб step by step
я змянілася, таму рэзістары smd ўсіх тых, у serievicino ў rele', і толькі ен адзін ведае, 3,9 k маецца побач з mc34063 ўжо маецца
пасля гэты першы крок яшчэ не чытае delphi....але значэнне ў вольт батарэі і перадаецца ад 11,2 -(недастаткова) 12,7 фіксаваны!!!!!
гэтая стабільнасць дазволіла мне мець read error, калі я спрабаваў чытаць карту!!!!!
ен ужо вялікі вынік у тым, што спачатку, здавалася, чытаць, але тады не выклікала файла вам даваў памылку!!!
затым я зразумеў, што убудаваны hec40106b а таксама st microeletronics не падыходзіць для гуляць правільна
кіраванне poll up харчавання (вокны), а таксама з-за наяўнасці рэзанатара вельмі танны на месцы
у кварц-якасць (з мабільнага метал (высокі клас дакладнасці)
вынік..!!!!!! стабільны, хуткі, надзейны чытае і піша правільна з autochksum
аўто паспрабуйце chevrolet captiva 1.9 прачытаны і запісаны сярэднім 12 мін
ford focus tdci 115 л.с. delphi год 2002 прачытаны і запісаны сярэднім 18 мін
audi a4 1.9 tdci чытаць напісанае-12 мін.
tricore ў bdm без antituning прачытана і напісана за 2 хвіліны (усяго)
хачу яшчэ паспрабаваць іншыя аўтамабілі, як simos і іншыя...,калі атрымаецца я дам вам ведаць, ці паступіць
крок наступныя!!!
я карыстаюся l магчымасцю, каб падзякаваць ўсіх карыстальнікаў форуму, а таксама адміністратараў, якія з такім цярпеннем, нясуць нас!!!! і што нам падаюць абмену
нашы захапленні ў гэты цудоўны сайт!!!!! яшчэ раз дзякуй!!!
Машыніст
31-01-2014, 20:08
Добра, вельмі добра ў дзень я павінен рабіць, я ж правіць... :)
carlo abarth
31-01-2014, 20:50
вы можаце зрабіць фарба з дэталяў, замяніць ???і дзе possima ўзяць запчасткі??дзякуй!!
Прывітанне ўсім , пішу вам, таму што хацеў бы падзяліцца з вамі вынікам апаратных змен у matherboard del galletto v2 ver 52 трох святлодыедаў!!!!
дзякуючы ўказанням дайце мне з форума мне ўдалося зрабіць цалкам сумяшчальны з усімі аўто l,інтэрфейс, указанай
у адрозненне ад таго, патрабавалася змена поўнай дзіўная істота завуць фара то есць ...
1) замена n. 2 інтэграваны MC34063
2) замена 1 кандэнсатар, першы зверху злева 470 mfd 35 v
3) замена 1 кандэнсатар 35 v 330 mfd
4) замена 1 кандэнсатар 100 mfd 35 v
5) замена 1 smd рэзістар 470 ом 1 res smd 1,5 кім 1 res smd 270 м 1 res 1 khom больш за 1 res 3,9 k
6) замена рэзанатара (3-pin) з кварц металічны 16 мгц
7) замена інтэграванай 14 pin санкт-hec 40106b з убудаваным 14-кантактны philips hef40106bt
8) фільтр epcos b827905513n
9) фільтр TDK ZIY-2P
10) RES smd 120 ом
на самай справе кампаненты ў mobo ўжо сумяшчальны з вялікай колькасцю частак у спісе
tant, што я зыйшоў, каб step by step
я змянілася, таму рэзістары smd ўсіх тых, у serievicino ў rele', і толькі ен адзін ведае, 3,9 k маецца побач з mc34063 ўжо маецца
пасля гэты першы крок яшчэ не чытае delphi....але значэнне ў вольт батарэі і перадаецца ад 11,2 -(недастаткова) 12,7 фіксаваны!!!!!
гэтая стабільнасць дазволіла мне мець read error, калі я спрабаваў чытаць карту!!!!!
ен ужо вялікі вынік у тым, што спачатку, здавалася, чытаць, але тады не выклікала файла вам даваў памылку!!!
затым я зразумеў, што убудаваны hec40106b а таксама st microeletronics не падыходзіць для гуляць правільна
кіраванне poll up харчавання (вокны), а таксама з-за наяўнасці рэзанатара вельмі танны на месцы
у кварц-якасць (з мабільнага метал (высокі клас дакладнасці)
вынік..!!!!!! стабільны, хуткі, надзейны чытае і піша правільна з autochksum
аўто паспрабуйце chevrolet captiva 1.9 прачытаны і запісаны сярэднім 12 мін
ford focus tdci 115 л.с. delphi год 2002 прачытаны і запісаны сярэднім 18 мін
audi a4 1.9 tdci чытаць напісанае-12 мін.
tricore ў bdm без antituning прачытана і напісана за 2 хвіліны (усяго)
хачу яшчэ паспрабаваць іншыя аўтамабілі, як simos і іншыя...,калі атрымаецца я дам вам ведаць, ці паступіць
крок наступныя!!!
я карыстаюся l магчымасцю, каб падзякаваць ўсіх карыстальнікаў форуму, а таксама адміністратараў, якія з такім цярпеннем, нясуць нас!!!! і што нам падаюць абмену
нашы захапленні ў гэты цудоўны сайт!!!!! яшчэ раз дзякуй!!!
sportknight
31-01-2014, 21:16
верагодна, вы ўжо вырашана? з інтэграванай,супраціў 3.9 k і кварца
legendaryslave
31-01-2014, 21:53
дзякуй за абмен
вы можаце зрабіць фарба з дэталяў, замяніць ???і дзе possima ўзяць запчасткі??дзякуй!!
добры дзень. у мяне gi? зрабіла некалькі месяцаў таму гэтых змяненняў, ажыццявіць у жыцце савет Mbena, і цяпер здаецца, што яны далі станоўчы вынік.
Я толькі змяніў некаторыя кампаненты; я купіў каго-то ў пі?, калі вам гэта трэба, дайце мне свісток.
Sar? рады дапамагчы вам (у межах магчымага)
Магу даць комплексны, супраціў 3.9 і кварца
motorsport
01-02-2014, 14:10
Дзякуй за абмен,я хацеў бы ведаць, калі гэта магчыма, дзе купіць гэтыя кампаненты...:)
motorsport
01-02-2014, 14:16
верагодна, вы ўжо вырашана? з інтэграванай,супраціў 3.9 k і кварца
sportknight вы можаце зрабіць скрыншот з указаннем, l убудаваны і супраціў з кварц замяніць?? Дзякуй
motorsport
01-02-2014, 14:30
тады хлопцы майго не ў гэтым памылка, як цытуе davidepar,я проста спрабую палепшыць яго, калі c'? трэба, чаму? да цяпер ці зрабіў jtag k-line can bdm,толькі я не разумею ... учора на citroën c3 hdi sid 802 siemens не ўдалося гэта зрабіць у boot mode ці давялося отпаяйте яго flasch AM29F400BB,не ведаю, калі праблема ў ecu або galluccio, я павінен паспрабаваць на іншы ecu, каб пацвердзіць,значэнне ў вольтах у sw паказвае 12.7 фіксаванай,цяпер я хацеў бы ведаць, калі c'? некаторыя кампаненты, каб замяніць або няма!!дзякуй
Гэтыя змены, аб якіх казаў sportknight
6981
motorsport
01-02-2014, 14:38
Дзякуй giary74,таму я і змяніцца 4 супраціваў комплекснага і кварца??
Дзякуй giary74,таму я і змяніцца 4 супраціваў комплекснага і кварца??
Увага, супраціў важна ? тое, што знаходзіцца ў правым верхнім куце... 3.9 K
Пасля замены толькі тое, на мой певень, які ен чытаў ў лініі K.
Затым я праверыў таксама і чатыры, і я замяніў (не памятаю, які)
Тады я змяніў таксама кварц і HEF і некаторыя кандэнсатары.
Я не ведаю, калі я магу размясціць фатаграфію ў поўным мацярынскай платы з усімі змяненнямі... (я б Не стаў рызыкаваць, каб мяне забаніць)
motorsport
01-02-2014, 14:55
прыйшлося б замяніць правы верхні ад 1k ым з 3.9 k ??
motorsport
01-02-2014, 14:57
giary74 я хачу ведаць, гэта фота, якія вы адправілі нам ужо? усе моды??
няма, каб паглядзець фатаграфію ўсе змены, зрабіце пошук у ****** фатаграфіі з "пеўнік mbena"
davidepar
01-02-2014, 17:03
вось я зноў тут.....дзякую ўсіх за супрацоўніцтва, але я хачу ўнесці ўдакладненне ....проста форум, які даў інфармацыю для змены дзякаваць бясконца...mbena!!!! і рэдка
знайсці людзей, так добра дасведчаны і папераджальны....і пры першай магчымасці я хацеў бы адказаць узаемнасцю, але я хачу ўнесці ўдакладненне....
у інфармацыі мне было змяненняў, імкнення, якія тычыліся кандэнсатары ...рэгулятары магутнасці і супраціваў розных ўключаны два фільтра для рэзкі выходная магутнасць на лініі obd
але пеўнік v2 ver 52 прыйшоў да мяне ўжо маецца шмат кампанентаў, што калега паказвала.....
індзі, чаму я палічыў за лепшае пайсці на крок, і я пацвярджаю, што на сенняшні дзень я толькі змяніць :
1) рэзістар smd 1мм х 2мм для дакладнасці 1kohm першапачаткова маецца smd маркіроўку 104.. дарэчы, гледзячы на mboards утрымліваючы раз'ем obd злева супраціў колькасць 4 4 першая ў левым шэрагу, размешчаная паміж двух кандэнсатараў і рэле жоўты (у маім выпадку чорны!!)
2) замена супраціў 103-smd маецца каля mc34063 ў правым верхнім куце па параўнанні з рэле....толькі апошні, унізе, з значэнне 3.9 k (ініцыялы, 392)
3) замена інтэграванай hcf 140106b, вул. microeletronics з HEF40106BT PHILIPS NXP RIMARCHIATO
4) замена рэзанатара (3-pin) з кварцам 16 мгц з мабільнай металічны, двух кантактны.
я падкрэсліваю, што і патрабуецца замена двух супраціваў, названых...навошта так рабіць
пеўнік становіцца значна больш стабільным....відавочна, батарэя добра зараджана ....
але рэкамендую проста гэтыя змены і не перайсці нават на абмен
кандэнсатары і фільтры, калі не неабходна, і гэта чамусьці
той жа калега, які зрабіў змены, растлумачыў, што пасля таго, як зрабіў
змена цягі, мне здаецца, я зразумеў, што яна дададзеная сістэма з карыстальнікам
каб змяніць уручную, без отпаять нічога значэння ў khom рэзістараў з перамычкі, адпаведныя, таму што не працаваў так добра, з усімі блокамі кіравання.....
у мяне не было магчымасці спытаць, калі ен прыступіў step by step...але, здаецца, няма
і таму павелічэнне емістасці кандэнсатараў вы і знайшлі з выхадны ток, не ідэальна (кіраваным!!) так бы мовіць
іншымі словамі l убудаваны philips кіруе мову, з якім можна пагаварыць на ecu
у залежнасці ад іх характарыстык з хвалі oscіllatorіa, у якім і важна
дакладнасць і якасць кварца... калі змяніць занадта шмат улады можа стаць цяжка, калі не немагчыма зрабіць акно бяспечным з некаторых блокаў
у той час як іншыя могуць нармальна працаваць...
я прашу прабачэння, калі я шматслоўна я спрабаваў выкарыстаць просты мову, але, у канчатковым рахунку,
проста на мае змены...затым, пасля тэставання на розных аўто і розныя блокі кіравання
толькі калі ў вас есць праблемы, пераходзіце да наступнага кроку.....кандэнсатары пашырэння і фільтры, выразаць паласы!!!!!
гэта і мае думкі...я спадзяюся, што гэта карысна ..
motorsport
01-02-2014, 17:47
ок, ты была відавочная яшчэ адна важная рэч, дзе купіць гэтыя кампаненты???
davidepar
01-02-2014, 18:07
я спадзяюся, што я не bannino для гэтага ....я кажу толькі rs.....астатнія падумайце, вы!!!!!!!
ps для адміністратара я спадзяюся, што не зрабілі шкоды.........:)
motorsport
01-02-2014, 18:09
няма, каб паглядзець фатаграфію ўсе змены, зрабіце пошук у ****** фатаграфіі з "пеўнік mbena"
ок, зараз ці рамкі-й? ясна.... зараз вам трэба ведаць, дзе купіць гэтыя кампаненты, калі няма і сэнсу мець гэтую працэдуру,і як мець плоскі каннеллони без падрыхтоўкі!!!ды ды ды
я спадзяюся, што я не bannino для гэтага ....я кажу толькі rs.....астатнія падумайце, вы!!!!!!!
ps для адміністратара я спадзяюся, што не зрабілі шкоды.........:)
дзякуй, вы былі вельмі добрыя,я думаю, што вы не зрабілі ніякага шкоды, таму што вы не апублікавана ніякай сувязі,дзве пачатковыя, што вас у курсе, я р? l indovinello, і паглядзім, ці змагу я, калі няма "кансіліум" хрустальны шар " давайце паглядзім, калі я лічу, гэты правайдэр hihiihihihih
carlo abarth
01-02-2014, 19:43
дзякуй, я цябе прысутнічае, але гэта!!!
6981
Машыніст
05-02-2014, 22:36
Змены, унесеныя!!!! Усе ок!!! :D
Экю EDC15C7, што ў іншы раз, не хоча ведаць, чытаць, на гэты раз зрабіў усе!!! :) Дзякуй ўсім за дапамогу і спіс кампанентаў. Я дзякую, у прыватнасці, карыстальнік giary74 за дапамогу!!! ;)
Я замяніў:
Кандэнсатар: - 470 микр
- 330 микр
- 100 микр
3 Рэзістары SMD: - 470 ом
- 1.5 кім
-1 кім
-3.9 кім
-120 ым
Інтэграваныя: - HEF40106BT
Кварц: -16 Мгц
net_proo
05-02-2014, 23:19
прывітанне,
вы пу? растлумачыць-й? выразна на фота плз
Машыніст
06-02-2014, 00:05
net_proo
06-02-2014, 19:41
прывітанне, ? мой Galleto 2 фота
7040
Машыніст
06-02-2014, 19:53
прывітанне, ? мой Galleto 2 фота
7040
Змены, унесеныя!!!! Усе ок!!! :D
Экю EDC15C7, што ў іншы раз, не хоча ведаць, чытаць, на гэты раз зрабіў усе!!! :) Дзякуй ўсім за дапамогу і спіс кампанентаў. Я дзякую, у прыватнасці, карыстальнік giary74 за дапамогу!!! ;)
Я рады, што ты змог у подзвіг!!!!!! Брава!!;)
прывітанне,
вы пу? растлумачыць-й? выразна на фота плз
Вы не можаце бачыць ўкладанні, чаму? яшчэ есць некалькі пост у актыўных, але, калі ўважліва прачытаць некалькі старонак назад, вы зразумееце, як зрабіць.
sportknight
07-02-2014, 08:48
6981
Машыніст
08-02-2014, 20:23
калі-небудзь ? здарылася са мной, але пасля яго адлучэння ад usb-порта і яго riattacato вы ? аднавіў
Машыніст
09-02-2014, 10:04
Ен у мяне ўжо аддзелены 30 разоў, але нічога не рабіць... я нават спрабаваў прылітаваць ўсе кампаненты, якія я замяніў, але нічога!
вы спрабавалі rifarlgli выправіць (перапісаць eep) вы ніколі не ведаеце, што функцыі
Машыніст
09-02-2014, 21:44
Вы ўжо спрабавалі гэта, але нічога не рабіць!!! Я сумняваюся, што здарылася што-то з рэгулятарамі напружання (MC34036). Я замяніў кандэнсатары, як паказана на фота мод, але не дзве інтэграваныя, што мне здаецца, яны-рэгулятары (MC34036). Цяпер, вымераючы напружання, напрыклад, на адзенне ў комплекснай HEF40106BT (vdd і vss pin), аказваецца 8,99 Вольт. І правільна, гэта напружанне ці павінна быць 12в?? :confused:
прабачце, што не ў стане дапамагчы-й? тое, што вы кажаце, што вы вельмі пі? далей, у мяне гэтыя рэчы, я толькі змяніў 3 рэзістараў і з вялікай цяжкасцю вам прыйдзецца чакаць, пакуль хто-небудзь больш дасведчаны вырашыць, як вам дапамагчы
davidepar
10-02-2014, 02:39
прывітанне машыніста....я табе даю парады, вы павінны замяніць усе мікрасхемы з mc 34063, але на кандэнсатары пакінуць асноўныя з іх, то есць у парадку 220 мф 35в ці ж емістасць, але напружанне вышэй 65 es (замест 470)
таксама змяняецца, кандэнсатар 330 mf з адным з 100 mf 50v або вольт вышэй es 63... змяняецца, нават апошні з 100mf з адным з 10мф 50в або 63 v
як я ўжо адзначыў у форуме паглядзець папярэднія паведамленні, калі вы робіце мод штуршок, як mbena вы рызыкуеце падкрэсліць рэгулятары mc34063 з магутнасць занадта высокая....затым таксама, каб зрабіць яго стабільным трэба
купіць фільтры tdk і фільтр epcos, якія з'яўляюцца вельмі дарагімі, і яшчэ, ствараюць incompatibilita з некаторых блокаў
слухай параду, зрабіце змены, якія я сказаў вам, і яшчэ будзе працаваць.....вам, магчыма, прыйдзецца замяніць hef40106bt і, магчыма, кварц, калі яны не спалілі!!!!
зрабіце гэта, і дайце мне ведаць,
Машыніст
10-02-2014, 12:43
davidepar
10-02-2014, 13:21
прывітанне ад матфея , дай мне ўсяго толькі пацвярджэнне таго, усе мікрасхемы ў вашай mobo з'яўляюцца падпісанымі 34063 PMUTE?? калі вам гэта неабходна, і з дазволу dell адміністратара, ці магу я адправіць вам па пошце кампанентаў, падпісанымі MC 34063 я канверт поўнай
калі я паўтараю адміністратара дазволіць мне дашліце мне ваш адрас у лічку, на маю асабістую пошту, так ніхто не можа парушаць нашу прыватную жыцце і цябе паслаў іх з задавальненнем, калі вы жадаеце максімальна гэта сапраўды кафэ, шляхам аднаўлення выдаткаў....
соты раз паўтараю, адміністратар, дайце мне дазвол? дзякуй.....
ад матфея, дайце мне ведаць прывітанне.....
Машыніст
10-02-2014, 13:23
Іншы domandina. есць розныя тыпы пераўтваральнікаў пастаяннага току, званых mc 34063. добра, любы 8-pin?
Машыніст
10-02-2014, 13:28
прывітанне ад матфея , дай мне ўсяго толькі пацвярджэнне таго, усе мікрасхемы ў вашай mobo з'яўляюцца падпісанымі 34063 PMUTE?? калі вам гэта неабходна, і з дазволу dell адміністратара, ці магу я адправіць вам па пошце кампанентаў, падпісанымі MC 34063 я канверт поўнай
калі я паўтараю адміністратара дазволіць мне дашліце мне ваш адрас у лічку, на маю асабістую пошту, так ніхто не можа парушаць нашу прыватную жыцце і цябе паслаў іх з задавальненнем, калі вы жадаеце максімальна гэта сапраўды кафэ, шляхам аднаўлення выдаткаў....
davidepar
10-02-2014, 13:48
прывітанне ад матфея я пацвярджаю, што калі ў вас есць рэле жоўтага і ініцыялы і mc 34063 добрага якасці, магчыма, лепш, чым у мяне, і я пацвярджаю, што больш чым у два рэзістара кварц і hef4016bt я замяніў толькі два кандэнсатара аднолькавай емістасці, але напружанне больш
63 вольта, а 50 кошт менш, яны больш стабільныя і легка reperibilita даю абрэвіятура
100mf temp 105+ c 63v (замяняе мод ад 330 mf)
10мф temp 105+ c 63v (замяняе моды паказана з 100 mf)
я паўтараю, толькі так, і стабільнай і кварца вагаецца правільна ....калі вы зробіце змяненне поўнай фільтр tdk і epcos стаіць вельмі і абмяжоўваюць здольнасці
але, прачытаўшы тэхнічныя характарыстыкі mc34063 і пазначана, што ў выпадку, калі значэння занадта высокія(гл. емістасці кандэнсатараў прыведзены, гледзячы на mobo ад моманту да dx
арыгінал 220 mf ----------> мод 470 mf
арыгінальны 100mf------------> мод 330 mf
арыгінальны 10мф-------------> mod mf 100
аб'ем занадта вялікі, апрацоўваецца дрэнна ад кварца, а ад комплекснага hef....*****і па-за лесвіцы, я зрабіў з тэстаў, так і з mod штуршок, што з гэтай, што вам расказаць прама цяпер
і я гарантую, што пеўнік і надзейна, і нават хутчэй, з маей мод....
тэст на ford focus tdci 18 2002 год delphi
да mod чытаў, толькі id, але даваў дзіўныя сімвалы
пасля мод толькі рэзістары без замены кандэнсатараў і замена кварца+ убудаваны hef прачытана 13 хвілін ......напісана 27 хвілін
пасля змены саміх кандэнсатараў, але толькі два з магутнасць 50в 63v прачытана 9 хвілін і напісана ў 18
гэта і мой вопыт.....працуе добра, нават у bdm
апублікаваць поўны спіс як мага хутчэй
ps для інтэграваных, што вам трэба, знешні выгляд ок, адміністратара, калі вы хочаце вас паслаў іх
прывітанне:)
Машыніст
10-02-2014, 18:59
leandro89
10-02-2014, 21:44
калі не ? што, абароненай аўтарскім правам, вы таксама можаце запісаць яе або ўкласці яго ў паведамленне для форуму росту
davidepar
10-02-2014, 23:48
ад матфея, калі я чытаць на жаль, я чытаў рэгламент, які забараняе публікацыю адрасоў ***** і нічога іншага....таму ў цяперашні час я не ведаю, як вам дапамагчы....
для admin леандра, 89, што я магу зрабіць, каб атрымаць адрас ад матфея і іншыя кампаненты???
Машыніст
11-02-2014, 00:00
калі не ? што, абароненай аўтарскім правам, вы таксама можаце запісаць яе або ўкласці яго ў паведамленне для форуму росту
Думаю, ен не зрабіў аўтарскіх правоў. Справа ў тым, што Давід хацеў бы ласкава даслаць мне кампаненты, каб выправіць майго пеўня, які перастаў жыць! І прасіў толькі дазволу размяшчаць мае або яго **** каб дамовіцца аб адпраўцы кампанентаў. Вось і ўсе.
leandro89
11-02-2014, 21:32
Думаю, ен не зрабіў аўтарскіх правоў. Справа ў тым, што Давід хацеў бы ласкава даслаць мне кампаненты, каб выправіць майго пеўня, які перастаў жыць! І прасіў толькі дазволу размяшчаць мае або яго **** каб дамовіцца аб адпраўцы кампанентаў. Вось і ўсе.
Я чытаў дрэнна, у любым выпадку, уставіць **** і кантакты ? забаронена.
Машыніст
11-02-2014, 22:26
flamingsn3Ak3r
12-02-2014, 15:25
я не ведаю, дзе я мог бы задаць пытанне, так што прашу прабачэння загадзя.
Але пеўнік V2 у яго версіі, 48, 51, 53 і г. д., што яны па-рознаму?
лепш узяць апошнюю версію-чаму? ? pi? поўнае, а таксама, pi? цяжка або ідзе ў залежнасці ад тыпу
ЭКЮ і/або выкарыстання, што s, ene назад?
Дзякуй.
Машыніст
12-02-2014, 20:23
У тэорыі, калі вы не кажу, дзярмо версіі, толькі 2. 48 (OBD + BDM + BOOT), які не мае Tricore, 53 (апошні раз), што ен, BDM, TRICORE , ПАСЛЯДОЎНЫ порт OBD. Іншыя версіі 50 і гэтак далей у сярэдзіне павінны быць толькі развіцце 48, але роўныя 48. :)
прывітанне ад матфея я пацвярджаю, што калі ў вас есць рэле жоўтага і ініцыялы і mc 34063 добрага якасці, магчыма, лепш, чым у мяне, і я пацвярджаю, што больш чым у два рэзістара кварц і hef4016bt я замяніў толькі два кандэнсатара аднолькавай емістасці, але напружанне больш
63 вольта, а 50 кошт менш, яны больш стабільныя і легка reperibilita даю абрэвіятура
я паўтараю, толькі так, і стабільнай і кварца вагаецца правільна ....калі вы зробіце змяненне поўнай фільтр tdk і epcos стаіць вельмі і абмяжоўваюць здольнасці
але, прачытаўшы тэхнічныя характарыстыкі mc34063 і пазначана, што ў выпадку, калі значэння занадта высокія(гл. емістасці кандэнсатараў прыведзены, гледзячы на mobo ад моманту да dx
аб'ем занадта вялікі, апрацоўваецца дрэнна ад кварца, а ад комплекснага hef....*****і па-за лесвіцы, я зрабіў з тэстаў, так і з mod штуршок, што з гэтай, што вам расказаць прама цяпер
пасля мод толькі рэзістары без замены кандэнсатараў і замена кварца+ убудаваны hef прачытана 13 хвілін ......напісана 27 хвілін
пасля змены саміх кандэнсатараў, але толькі два з магутнасць 50в 63v прачытана 9 хвілін і напісана ў 18
ps для інтэграваных, што вам трэба, знешні выгляд ок, адміністратара, калі вы хочаце вас паслаў іх
У мяне есць пеўнік, якога я зрабіў змены, названыя mbena, то есць нават замена кандэнсатараў.
Зараз працуе добра, але ў virt? вашага вопыту і вопыту машыніста, ці што ? лепш ідзеце сьледам за ваш савет.
Такім чынам, трэба паставіць емістасць кандэнсатараў? родам, але напружанне больш: ? у выпадку, калі замяніць іх усе з тымі, ад 63В? Вы выбралі 105? тэмпературы, але 85? я думаю, што варта так жа; дакладна?
davidepar
13-02-2014, 01:15
У мяне есць пеўнік, якога я зрабіў змены, названыя mbena, то есць нават замена кандэнсатараў.
Зараз працуе добра, але ў virt? вашага вопыту і вопыту машыніста, ці што ? лепш ідзеце сьледам за ваш савет.
Такім чынам, трэба паставіць емістасць кандэнсатараў? родам, але напружанне больш: ? у выпадку, калі замяніць іх усе з тымі, ад 63В? Вы выбралі 105? тэмпературы, але 85? я думаю, што варта так жа; дакладна?
прывітанне giary выбачайце за затрымку..але я пацвярджаю, мой вопыт...з mod штуршок consigliatami раней у мяне быў пеўнік нестабільна на практыцы было занадта шмат напругі на кварц і на hef4016bt, я паўтараю вам, і толькі мой вопыт
персанал пяро, і я пайшоў за крокам, і пасля некалькіх тэстаў, я хацеў бы паставіць condesatori з ж емістасці, але напружанне вышэй....і я пацвярджаю, певень у бд і надзейна
думаеце, што мой аўтамабіль стары, але дзейнічае ford focus 1.8 tdci, перш нікім не прачытана....пасля таго, як першы крок абмен рэзістары, кварц і яшчэ ўбудаваны hef прачытаў у 13 хвілін....
пасля змены кандэнсатараў, як mbena і нестабільнай, але крок fondanmentale і hef....занадта шмат патэнцыялу....не кіраваным...доўга...акрамя таго, перайсці падкрэсліваючы іх mc34063 чытайце datasheet і растлумачыў, што значэння напружання
больш у доўгатэрміновай перспектыве прыводзяць да стабільнасці і паслядоўнае парушэнне.....
у канчатковым рахунку, таму што сіла рук, калі mobo добра працуе, і без націску на мяжы......
з пункту гледжання электроннай паставіць кандэнсатар, аб'ем той жа, але напружанне вышэй, і дазволена....нават і перавага ва ўстаноўлены....
факты пасля паўторнага курса конденс....чытаць focus 11 хвілін
нават калі я прызнаюся, з гольфа 4 серыі edc15 заняў 27 хвілін на чытанне і 19-у запісу....
я спрабаваў некаторыя ecu у рэжым загрузкі і як....потым другі, я не магу сказаць...
giari я забыўся пра адну рэч...важна...за гэта выпрабаванне таксама......з пеўня на харчаванне ў школе, не ў ecu запусціце праграму і зрабіце чытанне....калі і нестабільнай правер чытаць тое ж самае, як калі б ecu, а затым завісае без памылак
гэта ўжо прыкмета стабільнасці...я так рабіла пасля condesatori падвышанай
іншы недахопам было, падчас чытання id.....калі cliccavo першы раз чытаў, але даваў дзіўныя сімвалы тыпу машынны мову....ў вас маецца hex-файл ??
калі cliccavo яшчэ два разы даваў правільны..!!!!
мне не спадабалася
пасля новай замены кандэнсатараў той жа емістасці арыгінальны, але вольт да 63, а не 50
і вярнуўся стабільнай....
дайце мне ведаць.....
Машыніст
13-02-2014, 12:55
прывітанне giary выбачайце за затрымку..але я пацвярджаю, мой вопыт...з mod штуршок consigliatami раней у мяне быў пеўнік нестабільна на практыцы было занадта шмат напругі на кварц і на hef4016bt, я паўтараю вам, і толькі мой вопыт
персанал пяро, і я пайшоў за крокам, і пасля некалькіх тэстаў, я хацеў бы паставіць condesatori з ж емістасці, але напружанне вышэй....і я пацвярджаю, певень у бд і надзейна
думаеце, што мой аўтамабіль стары, але дзейнічае ford focus 1.8 tdci, перш нікім не прачытана....пасля таго, як першы крок абмен рэзістары, кварц і яшчэ ўбудаваны hef прачытаў у 13 хвілін....
пасля змены кандэнсатараў, як mbena і нестабільнай, але крок fondanmentale і hef....занадта шмат патэнцыялу....не кіраваным...доўга...акрамя таго, перайсці падкрэсліваючы іх mc34063 чытайце datasheet і растлумачыў, што значэння напружання
больш у доўгатэрміновай перспектыве прыводзяць да стабільнасці і паслядоўнае парушэнне.....
у канчатковым рахунку, таму што сіла рук, калі mobo добра працуе, і без націску на мяжы......
з пункту гледжання электроннай паставіць кандэнсатар, аб'ем той жа, але напружанне вышэй, і дазволена....нават і перавага ва ўстаноўлены....
факты пасля паўторнага курса конденс....чытаць focus 11 хвілін
нават калі я прызнаюся, з гольфа 4 серыі edc15 заняў 27 хвілін на чытанне і 19-у запісу....
я спрабаваў некаторыя ecu у рэжым загрузкі і як....потым другі, я не магу сказаць...
flamingsn3Ak3r
13-02-2014, 14:54
таму, у канчатковым рахунку, лепш за 48 ці 53? ці будуць прыняты ўсе 2?
Машыніст
13-02-2014, 15:07
таму, у канчатковым рахунку, лепш за 48 ці 53? ці будуць прыняты ўсе 2?
Лепш V53 так як ты нават Tricore :)
на tricore c'? ен, а таксама іншы... jtag не мае папярэдніка...
flamingsn3Ak3r
13-02-2014, 16:40
іншае пытанне ад пачаткоўцаў, так і jtag, што tricore, што гэта такое?
Машыніст
25-02-2014, 22:36
Senna_90
21-07-2014, 22:04
але, у сутнасці, што трэба змяніць, я v50, каб зрабіць гэта пайсці?
Машыніст
23-07-2014, 20:44
Як пісаў у папярэдніх пастах, акрамя кандэнсатараў, якія могуць стварыць праблемы змены рэзістараў і кампанентаў, згаданых раней!
прывітанне, вы ведаеце, мне, кандэнсатары замяніць, маючы вкп зняты з obd раз'ем з левага боку есць спіс кандэнсатары, якія я арыгінальныя:
пачынаючы з верхняй левай я 100 mf 50v то 220 mf 50v ў канцы 100 mf 50v
загадзя дзякуй
112rosso
17-11-2014, 14:05
Exelion1986
17-11-2014, 18:26
i 1.3 mjet (напрыклад, 75 л. з.) чытаюць у віртуальнай, верагодна, ваша версія не мае ва ўласнай базе дадзеных ўнутранай файл врі
спрабаваў гэта зрабіць у bdm?
Exside81
27-11-2014, 19:54
добры дзень, я хацеў бы спытаць, калі есць хто-то, можа sosituire кампаненты diffettosi пеўня v2 v52 было б трэба
Дзякуй!
запал рухавікоў
27-11-2014, 21:33
c? лабараторыя, дзе мы служым, розныя працы па рамонце і ? можам адрамантаваць ваш інструмент........
Exside81
28-11-2014, 21:42
як я магу зрабіць x, дапамажы мне пакласці прымацаваныя? ці магу я звярнуцца да цябе?
запал рухавікоў
28-11-2014, 23:26
вядома, я магу вам дапамагчы, зайдзіце ў мой профіль
Exside81
29-11-2014, 10:21
Я адправіў вам ***** з вашага профілю!
gnomzhenya
03-03-2015, 19:35
Why the second mc31063a? Near the BDM раз'ем. I have it does not work!