Прагляд Поўнай Версіі : праблема opel упрыгожаныя 2.0 дызель 118 квт
усім прывітанне сябры, сення раніцай прыехаў opel упрыгожаныя і кажа, што на шашы 2 ці 3 разы і выключаецца, уключыўшы індыкатар ўпырску,тады і размеркавана.у дыягназ я P062D і P062E, якія будуць, адпаведна, ланцугі кіравання форсункой высокай групы 1 і 2 групы.наколькі я мог зразумець, і ecu.я праверыў calbalggi акіслення, даць нейкі штуршок, на ecu, але нічога не робіць, нічога не выключаецца.на трубку высокага ціску, мае толькі адну ўтулку , я кажу аб класічнай змены, якія вы робіце ў гарантыі на гэтыя аўтамабілі, а таксама на " фіят", ен есць толькі на cannetta не на tt і 4.я таксама паспрабаваў зрушыць раздымы фарсунак, але нічога.я думаю, што ecu, і туды.масы і сілы вока, хто-то і здарылася?мантуе bosch edc 16
прабачце, я няправільна пісаць мантуе edc 17c19
ніхто не, што не можа? мне дапамагчы?
SandroMarciano
01-02-2014, 07:39
не можа проста быў дызель бруд?
добры дзень, я sn эбола вам цікава, што-то ...колькі помпаў белыя, яны ад нас????
90% дызель гразі. ... чым менш дэмантуе filto дызель, і глядзець глядзіце, калі сыходзіць смецця ў гэтым выпадку зняць танкі ачысціць трубаправод шмат прысадак, і як новая....акрамя тых scerzi, безумоўна, і дызельнае паліва, брудны ...прывітанне, добрая праца
Праблема не ? дызельнае паліва, тым больш, што гэтая машына мае датчык ў фільтры, што мінімальнае прымешкі? знайшоў яго, я праверыў, і і добра, але не ik няспраўнасці, я не думаю, уласцівага дызель
Добры дзень, прабачце, чаму? nn элементы кіравання рэгулятар ціску паліва ў раз здараецца, ch? заядае....
carlo abarth
01-02-2014, 21:49
калі зрабілі fap ..праблема і ў файл !!!
усім прывітанне сябры, сення раніцай прыехаў opel упрыгожаныя і кажа, што на шашы 2 ці 3 разы і выключаецца, уключыўшы індыкатар ўпырску,тады і размеркавана.у дыягназ я P062D і P062E, якія будуць, адпаведна, ланцугі кіравання форсункой высокай групы 1 і 2 групы.наколькі я мог зразумець, і ecu.я праверыў calbalggi акіслення, даць нейкі штуршок, на ecu, але нічога не робіць, нічога не выключаецца.на трубку высокага ціску, мае толькі адну ўтулку , я кажу аб класічнай змены, якія вы робіце ў гарантыі на гэтыя аўтамабілі, а таксама на " фіят", ен есць толькі на cannetta не на tt і 4.я таксама паспрабаваў зрушыць раздымы фарсунак, але нічога.я думаю, што ecu, і туды.масы і сілы вока, хто-то і здарылася?мантуе bosch edc 16
ніхто не, што не можа? мне дапамагчы?
Няма няма фап.праблемы і ўласціва напружанне на инжекторах
carlo abarth
02-02-2014, 00:07
вы diko, за тое, што пасля defap..ен жа праблеме..вы ведаеце, l памылка..нават карту???
Няма няма фап.праблемы і ўласціва напружанне на инжекторах
Не, усе арыгінал. Carlo abarth ў вас есць skype?
carlo abarth
02-02-2014, 00:39
ды..але я rikiamto
ужо шмат разоў я хачу, каб аддаць яго ў руку тваю, але як з адміністратарамі???
Карла ведаеш яго нік skype выдалены?
з гэтых элементаў і блока кіравання
carlo abarth
02-02-2014, 10:28
не ведаю, кі!!!
Карла вы ведаеце, што ў****?
leandro89
02-02-2014, 15:46
Карла ведаеш яго нік skype выдалены?
ты не прытрымліваўся правіл і за гэта пакаранне, вы думалі, што я не accorgevo ваш нік у skype!!!!!!
тут я сяброў прашу прабачэння для памылкі выканання і прашу прабачэння за ot, але гэта не можа? там есць раздзел, у foruim прыватныя паведамленні?я лічу, што сяброўства не можа быць адключаны ад форуму.папраўце мяне, калі я памыляюся.а акрамя жартаў вяртаючыся да нас сення аўтамабіль у прав на шашы, і я бачу ў дадзены момант, што робіць дэфект, што рабіць, у параметрах
хлопцы, ніхто не можа мне дапамагчы?
запал рухавікоў
04-02-2014, 14:45
Прывітанне , але гэты недахоп ? выйшаў пасля таго, як вы адкрылі ecu яго да школы?
Дзевяты ніколі не дакрануўся да ecu
запал рухавікоў
04-02-2014, 23:48
затым аўтамабіль ? арыгінал ніхто не крануў нічога?
растлумачце мне лепш, што тэсты вы рабілі?
Які дыягназ у вас
выкарыстоўвалі?
carlo abarth
05-02-2014, 00:46
калі растлумачыць нам, як і здарылася, магчыма, мы падыходзім да той!!