КПК

Перегляд Повної Версії : geriko і його impreza STI

cronoprima
30-01-2014, 22:10
привіт всім хлопці. я тоні і я пишу від viterbo у мене STI bugeye з підготовки майже 350cv. мені завжди подобалася механіка, і я хотів би почати, щоб зрозуміти трохи більше, навіть електроніки. я сподіваюся бути корисним, з моїми знаннями механічні на цьому автомобілі. я дивлюся трохи форум, але, на жаль, не розумію moltissimo., що ви мені порадите почати читати? тексти типу цього:
http://www.libreriauniversitaria.it/elaborazione-centraline-iniezione-accensione-modifica/libro/9788896368060

або c'? деякий керівництво, щоб почати розуміти хоча б основи електронного урядування. я заявляю, що sw, які можна використовувати на ебу моєї STI два: ecuflash безкоштовно і ecutech. кабель використовувати ? є tactrix openport 1.2
привіт всім

msport (exil77grande)
30-01-2014, 22:53
привіт і ласкаво,замість того, щоб витратити 50€ за ту книгу, читати якийсь цікавий пост тут, і це можливо, і, звичайно, більше.

lombian
30-01-2014, 23:12
привіт і ласкаво просимо

antonios25
31-01-2014, 09:01
привіт і ласкаво просимо

cronoprima
31-01-2014, 14:56
привіт і ласкаво,замість того, щоб витратити 50€ за ту книгу, читати якийсь цікавий пост тут, і це можливо, і, звичайно, більше.

ну, може бути, msport. у тому, що тут поговоріть коди.
а спасибі за поради. я дізнатися як можна більше і менше турбувати, можете. якщо у вас є цікавий пост порекомендували його, я шукаю його, і початку дослідження. спасибі всім за вами. а я читала тут на форумі, що impreza можуть бути зроблені також з Piasini?

todos
31-01-2014, 16:52
здрастуйте, Тоні, ласкаво просимо, ми говоримо немає, sciviamo ви коди альфа.......

cronoprima
31-01-2014, 21:16
:):):):cool:

ciullo.eugenio
02-02-2014, 10:43

cronoprima
03-02-2014, 17:29

привіт ciullo. ваші поради дуже корисні і план я просіювання через якийсь пост, що для мене арабська. вони прагнуть подолати поріг 80 повідомлень, активно беручи участь у форумі і дає свій вклад, в розділі механіка, де я маю на увазі, можливо, трохи більше. але якщо б ви тексти або документи, які вважає допустимими, для мене вони щось довгоочікуване. це ? дослідження, в якому dedicherei із задоволенням час ******планується, не для корисливих цілей, але і отримати задоволення від обробки мого монстра поодинці