Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : geriko і яго impreza STI

cronoprima
30-01-2014, 22:10
прывітанне ўсім, хлопцы. tony, а я пішу ад витербо. у мяне STI bugeye з падрыхтоўкі амаль 350cv. мне заўседы падабалася механіка, і я хацеў бы пачаць, каб зразумець крыху больш, а таксама электронікі. я спадзяюся быць карысным, з маімі ведамі механічныя на гэты аўтамабіль. я гляджу трохі форум, але, на жаль, не разумею, вельмі шмат. што вы мне параіце пачаць чытаць? тэксты тыпу гэтага:
http://www.libreriauniversitaria.it/elaborazione-centraline-iniezione-accensione-modifica/libro/9788896368060

або c'? некаторы кіраўніцтва, каб пачаць разумець хоць бы асновы электроннага кіравання. я заяўляю, што sw, якія можна выкарыстоўваць на эбу маей STI два: ecuflash бясплатна і ecutech. кабель выкарыстоўваць ? есць tactrix openport 1.2
прывітанне ўсім

msport (exil77grande)
30-01-2014, 22:53
прывітанне і дабро,замест таго, каб выдаткаваць 50€ за тую кнігу, чытаць які-небудзь цікавы пост тут, і гэта магчыма, і, вядома, больш.

lombian
30-01-2014, 23:12
прывітанне і дабро запрашаем

antonios25
31-01-2014, 09:01
прывітанне і дабро запрашаем

cronoprima
31-01-2014, 14:56
прывітанне і дабро,замест таго, каб выдаткаваць 50€ за тую кнігу, чытаць які-небудзь цікавы пост тут, і гэта магчыма, і, вядома, больш.

ну, можа быць, msport. толькі што тут пагаворыце коды.
__________________ дзякуй за параду. я даведацца як мага больш і як мага менш турбаваць. калі ў вас есць цікавы пост парэкамендавалі яго, я шукаю яго, і пачала даследаванне. дзякуй усім за вас. а я чытала тут на форуме, што impreza могуць быць зроблены таксама з Piasini?

todos
31-01-2014, 16:52
добры дзень, Тоні, дабро запрашаем, мы гаворым не, sciviamo вы ў коды альфа.......

cronoprima
31-01-2014, 21:16
:):):):cool:

ciullo.eugenio
02-02-2014, 10:43

cronoprima
03-02-2014, 17:29

прывітанне ciullo. вашыя парады вельмі карысныя і план я прасейвання праз якое-то пост, што для мяне арабская. яны імкнуцца пераадолець парог 80 паведамленняў, актыўна беручы ўдзел у форуме і дае свой уклад, у раздзеле механіка, дзе я маю на ўвазе, магчыма, трохі больш. але калі б вы тэксты або дакументы, якія лічыць дапушчальнымі, для мяне яны што-то вельмі доўгачаканае. гэта ? даследаванне, у якім dedicherei з задавальненнем час ******плануецца, не для карыслівых мэтаў, але і атрымаць задавальненне ад апрацоўкі майго монстра ў адзіночку