Перегляд Повної Версії : чому не протягом більше в цьому форумі?
davidepar
30-01-2014, 19:54
????????????????
msport (exil77grande)
31-01-2014, 13:25
????????????????
я закликаю тебе не писати повідомлення марно,я тобі вже відповів за *****в цьому розділі? вилучено все,як і він був видалений весь розділ *********** і багато інших, що містяться встановлений банер напис, яка починається з уваги-так що будьте обережні обережні, що ви робите, тому що sbatto з тих, хто не дотримується цього правила, який все-таки присутній в правилах з самого початку народження цього форуму.
Ще трохи ясності, я думаю, повинна бути дата пост, який роз'яснює, як працювати в майбутньому згідно з новою нормою...так він пу? коригувати.
msport (exil77grande)
02-02-2014, 10:23
Ще трохи ясності, я думаю, повинна бути дата пост, який роз'яснює, як працювати в майбутньому згідно з новою нормою...так він пу? коригувати.
ясність для чого?
ті, хто зареєструється у цьому форумі приймає наші правила, якщо 90% абонентів не читає, не впевнений я в необхідності прояснити ситуацію,крім того staot вставлений банер недавно, що ясно говорить, що той, хто не слід основне правило буде негайно без повідомлення ne відкликання дії остаточно відійшов від цього форуму.
механік 85
02-02-2014, 22:54
привіт всім, я хотів би знати, якщо хтось може aiutarnmi я діагностики autocom 2011 версії 3, в той час як в діагностиці, і я йду на сторінці помилки, часто трапляється, що втрачає підключення відбувається, принаймні, 8 разів з 10 ви можете допомогти мені, спасибі
ясність для чого?
ті, хто зареєструється у цьому форумі приймає наші правила, якщо 90% абонентів не читає, не впевнений я в необхідності прояснити ситуацію,крім того staot вставлений банер недавно, що ясно говорить, що той, хто не слід основне правило буде негайно без повідомлення ne відкликання дії остаточно відійшов від цього форуму.
Погоджуюсь зі сказаним, я не хочу полеміки ви абсолютно праві постановою він читає швидше всього iscritt, і ви не пам'ятаєте-й? що було написано після "p"?...знову..***** UNQUE, ТАК ? ВЕЛИКИЙ ФОРУМ
motorsport
03-02-2014, 09:52
привіт всім, я хотів би знати, якщо хтось може aiutarnmi я діагностики autocom 2011 версія 3 clono в той час як в діагностиці, і я йду на сторінці помилки, часто трапляється, що втрачає підключення відбувається, принаймні, 8 разів з 10 ви можете допомогти мені, спасибі
вибачте, я механік,якщо ти помітив, це не той розділ ваш запит,є gi? відкритих потоків для autocom!!
leandro89
03-02-2014, 21:49
привіт всім, я хотів би знати, якщо хтось може aiutarnmi я діагностики autocom 2011 версії 3, в той час як в діагностиці, і я йду на сторінці помилки, часто трапляється, що втрачає підключення відбувається, принаймні, 8 разів з 10 ви можете допомогти мені, спасибі
відкрити обговорення і опишіть вашу проблему