КПК

Прагляд Поўнай Версіі : чаму не ў працягу больш у гэтым форуме?

davidepar
30-01-2014, 19:54
????????????????

msport (exil77grande)
31-01-2014, 13:25
????????????????

я заклікаю цябе не пісаць паведамленні бескарысна,я табе ужо адказаў па *****у гэтым раздзеле, а? выдаленае усе,як і ен быў выдалены ўвесь раздзел *********** і многія іншыя, якія змяшчаюцца устаноўлены банер надпіс, якая пачынаецца з увагі-так што будзьце асцярожныя асцярожныя, што вы робіце, таму што sbatto з тых, хто не прытрымліваецца гэтага правіла, які ўсе-ткі прысутнічае ў правілах, з самага пачатку нараджэння гэтага форуму.

ртс
31-01-2014, 22:23
Яшчэ трохі яснасці, я думаю, павінна быць дата з пост, які тлумачыць таксама, як працаваць у будучыні ў адпаведнасці з новай нормай...так ен пу? карэктаваць.

msport (exil77grande)
02-02-2014, 10:23
Яшчэ трохі яснасці, я думаю, павінна быць дата з пост, які тлумачыць таксама, як працаваць у будучыні ў адпаведнасці з новай нормай...так ен пу? карэктаваць.

яснасць для чаго?
тыя, хто зарэгіструецца ў гэтым форуме прымае нашы правілы, калі тое 90% абанентаў не чытае, не ўпэўнены я ў неабходнасці растлумачыць сітуацыю,акрамя таго staot устаўлены банэр нядаўна, што ясна кажа, што той, хто не варта асноўнае правіла будзе неадкладна без апавяшчэння ne адклікання дзеянні адышоў канчаткова ад гэтага форуму.

механік 85
02-02-2014, 22:54
прывітанне ўсім, я хацеў бы ведаць, калі хто-то можа aiutarnmi я дыягностыкі autocom 2011 версіі 3, у той час як у дыягностыцы, і я іду на старонцы памылкі, часта здараецца, што губляе падлучэнне адбываецца, па меншай меры, 8 разоў з 10 вы можаце дапамагчы мне дзякуй

ртс
03-02-2014, 09:49
яснасць для чаго?
тыя, хто зарэгіструецца ў гэтым форуме прымае нашы правілы, калі тое 90% абанентаў не чытае, не ўпэўнены я ў неабходнасці растлумачыць сітуацыю,акрамя таго staot устаўлены банэр нядаўна, што ясна кажа, што той, хто не варта асноўнае правіла будзе неадкладна без апавяшчэння ne адклікання дзеянні адышоў канчаткова ад гэтага форуму.

Згодны са сказаным, я не хачу палемікі вы цалкам маеце рацыю пастановай ен чытае хутчэй за ўсе iscritt, і вы не памятаеце-й? што было напісана пасля "p"?...зноў..***** UNQUE, ТАК ? ВЯЛІКІ ФОРУМ

motorsport
03-02-2014, 09:52
прывітанне ўсім, я хацеў бы ведаць, калі хто-то можа aiutarnmi я дыягностыкі autocom 2011 версія 3 clono у той час як у дыягностыцы, і я іду на старонцы памылкі, часта здараецца, што губляе падлучэнне адбываецца, па меншай меры, 8 разоў з 10 вы можаце дапамагчы мне дзякуй

прабачце, я механік,калі ты заўважыў, гэта не той профіль для ваш запыт,есць gi? адкрытых патокаў для autocom!!

leandro89
03-02-2014, 21:49
прывітанне ўсім, я хацеў бы ведаць, калі хто-то можа aiutarnmi я дыягностыкі autocom 2011 версіі 3, у той час як у дыягностыцы, і я іду на старонцы памылкі, часта здараецца, што губляе падлучэнне адбываецца, па меншай меры, 8 разоў з 10 вы можаце дапамагчы мне дзякуй

адкрыць абмеркаванне і апішыце вашу праблему