КПК

Прагляд Поўнай Версіі : чаму я не пастаўлю больш на гэты форум?

davidepar
30-01-2014, 19:53
прабачце, чаму я не пастаўлю больш на гэты форум?

Backgroop
30-01-2014, 20:04
Растлумачыць лепш..

davidepar
30-01-2014, 20:20
прывітанне табе растлумачу, калі я праглядаю форум пеўнік я бачу нуль абмеркаванне і толькі я, як карыстальнік
ж, што і на форуме autocom

больш у мяне няма паведамленні

biondo83
30-01-2014, 21:22
Вам варта звярнуцца да мадэратараў.
Верагодна, ты быў неактыўны на форуме на працягу доўгага часу.

desmoric
30-01-2014, 21:31
нават я бачу-й? гэта форум... і аказваецца, што пару дзен таму там быў (- а, -

nox
30-01-2014, 21:52
Я таксама не бачу старыя паведамлення пеўня

nox
30-01-2014, 21:55
Можа быць ? быў svutata раздзел певень, чаму? мы атрымлівалі шмат паведамленняў

ugoboss
30-01-2014, 21:56
я не ведаю, чаму, але мне сення выдалілі некалькі паведамленняў, мы тут ва ўладзе вятроў!!

giuseppe1374
30-01-2014, 22:01
вы бачыце, што мы ў дэмакратыі.......

запал рухавікоў
31-01-2014, 01:31
Я думаю, не складана зразумець, форум не можа? вядома, утрымліваць матэрыял і sw protettii правам, c? банэр, які папярэджвае ЎВАГУ.........форум ? бачны звонку і есць магчымасць? дзеянняў у дачыненні да Адміністратара, то паведамленне, каб усе мы, карыстальнікі, будзьце ўважлівыя, што пішыце і пішыце.....

gezame
31-01-2014, 02:49
я не ведаю, чаму, але мне сення выдалілі некалькі паведамленняў, мы тут ва ўладзе вятроў!!
Добры Дзень, Hugo
Я таксама, я выдаліў некалькі паведамленняў.

Машыніст
31-01-2014, 10:13

angelolsp
31-01-2014, 11:54
paccato c былі добрая інфармацыя на раздзеле пеўнік

giuseppe1374
31-01-2014, 12:41
Я думаю, не складана зразумець, форум не можа? вядома, утрымліваць матэрыял і sw protettii правам, c? банэр, які папярэджвае ЎВАГУ.........форум ? бачны звонку і есць магчымасць? дзеянняў у дачыненні да Адміністратара, то паведамленне, каб усе мы, карыстальнікі, будзьце ўважлівыя, што пішыце і пішыце.....
будзе, як ты кажаш, то гэта павінна распаўсюджвацца на ўсе падзелы, а затым вы павінны зачыніць усе.

nox
31-01-2014, 13:40
Магчыма, будучы раздзелы-й? напаўняльнікі паведамленняў былі і тыя, pi? праблемы будуць мелі вы золата іх прычына

запал рухавікоў
31-01-2014, 15:00
Добры дзень, Іосіф, я лічу, што патрэбен мінімум прыватнасці ? бескарысна размяшчаць , як, дзе і як вы f? вы заўседы павінны даць зразумець, але пазбегнуць відавочнага....

motorsport
01-02-2014, 13:39
на маю думку, гэта толькі матэрыял і змясціць у абаронены падзел,які не бачна звонку!!

admin
13-02-2014, 13:22

вам не хапае некалькі паведамленняў менавіта таму, што былі выдаленыя ўсе абмеркаванне на пеўня і выдаляецца раздзел fiat/multiecusan
магчыма, у некалькі разоў, перш чым пісаць, вы маглі б падумаць, і паспрабаваць зразумець, чаму рэчы, замест таго, каб усе спрэчкі,ваш нік больш падыходзіць павінен быць ilpolemico.

admin
13-02-2014, 13:23

віншую аднаго, што ен на імгненне падумаў, перш чым пісаць.

admin
13-02-2014, 13:24
будзе, як ты кажаш, то гэта павінна распаўсюджвацца на ўсе падзелы, а затым вы павінны зачыніць усе.

прычым тут тое, што вы напісалі вы,абаронены аўтарскім правам матэрыял, азначае, што вы не можаце размясціць расколіны і sw, піраты і г. д. ніхто не забараняе гаварыць на прадукт, паколькі ў гэтым выпадку яны павінны плаціць нам за рэкламу, што мы робім для іх.

admin
13-02-2014, 13:27
на маю думку, гэта толькі матэрыял і змясціць у абаронены падзел,які не бачна звонку!!

на жаль, есць метады, каб убачыць іх, аднак затым убачыў праблемы, якія мы мелі і мы, і не тыя, хто карыстаецца dui гэтую платформу, каб спампаваць тое, што робіць больш зручным, мы вырашылі так, але тым не менш нагадаю, што правілы кажуць, што вы прынялі, калі вы зарэгістраваліся для ўдзелу ў гэтым форуме, так што будзьце асцярожныя, таму што, як мы прыбралі форум, і, гледзячы ўнутр, а таксама ад utwnti трохі асцярожным,мы не можам стаяць і растлумачыць, 4000 карыстальнікаў адзін на адзін, што,як і чаму рабіць.

blackwolf76
13-02-2014, 21:23
Я не разумею, будзе гісторыя скардзіцца на колькасць msg, я не думаю, існуе рэйтынг, які ўзнагароджвае тых, хто пошты-й?.

ugoboss
13-02-2014, 23:08
Я не разумею, будзе гісторыя скардзіцца на колькасць msg, я не думаю, існуе рэйтынг, які ўзнагароджвае тых, хто пошты-й?.

вы маеце рацыю blackwolf76 няма рэйтынгу паведамленняў, але шмат жыцця ў гэтым форуме, звязана ў вас есць паведамленні, таму што, калі ў вас есць мінімальная колькасць паведамленняў, не паглядзець і не спампоўваеце файлы, калі вы не ўдзельнічаеце, вы нязьменным і не загрузіць яго зноў, калі вы прыбывае ў 1000 (мне здаецца, там так і напісана ў правілах) крокаў да ****llo вышэй, то паведамленні з'яўляюцца неад'емнай часткай гэтага форуму, воляй-няволяй.

blackwolf76
13-02-2014, 23:28
Як хто-небудзь ведае, у**** форум, які прыходзіць іншы, з каля 140 000 падпісчыкаў, і я магу гарантаваць, што msg лікаў не падыходзіць, як карыстачоў, што ў вачах адміністратараў.

Бескарысна мець 1000 msg ліку, магчыма, 800 у месцы з павагай, лепш за 300 msg у раздзелах метады з апоры і нуль у прывітанні.

Як я ўжо казаў, я форум некалькі гадоў і, шчыра кажучы, не есць што-то больш? засмучае бачыць абмеркаванне тыпу хто-то пытаецца, калі пу? чытаць тып машыны з якой-небудзь інструмент, і знайсці сябе, па меншай меры, 20 іншых карыстальнікаў, якія, я адказваю: я чытаю з mpps, я певень, і я з зьменіцца розны, проста, каб густ выказацца, што ў канчатковым выніку і камунальныя паслугі? рэальны пытанне не вызначаюць.

З майго боку я думаю, што 80 msg для атрымання доступу да функцыі"? дадаткова форуму, ледзь-ледзь вышэй, але не перабраць, так як пры правільным ўдзелу можна трапіць у гэты мяжа легка, што потым павінен перавышаць 1000, як вы кажаце, па той простай прычыне, для таго, каб мець вышэйшыя сілы, што ў канчатковым выніку не з'яўляюцца неабходнымі на дадзены сайт мяне не цікавіць больш? шмат.

ugoboss
14-02-2014, 07:17
глядзіце, што мы на адной хвалі, я думаю, абсалютна, як і вы, але вы не можаце адмаўляць, што мноства адказаў дурных і непатрэбных, якія душаць абмеркаванне даюцца, таму што гэта ход, каб павялічыць вашыя паведамленні, калі не было неабходнасці, хутчэй за ўсе, не будуць даты, паведамленні ў прывітанні, а затым іх зусім не разлічваць.

admin
14-02-2014, 15:57
вы маеце рацыю blackwolf76 няма рэйтынгу паведамленняў, але шмат жыцця ў гэтым форуме, звязана ў вас есць паведамленні, таму што, калі ў вас есць мінімальная колькасць паведамленняў, не паглядзець і не спампоўваеце файлы, калі вы не ўдзельнічаеце, вы нязьменным і не загрузіць яго зноў, калі вы прыбывае ў 1000 (мне здаецца, там так і напісана ў правілах) крокаў да ****llo вышэй, то паведамленні з'яўляюцца неад'емнай часткай гэтага форуму, воляй-няволяй.

калі вы прыехалі ў 1000 паведамленняў крокі толькі да катэгорыі актыўных карыстальнікаў.

ugoboss
14-02-2014, 17:16
калі вы прыехалі ў 1000 паведамленняў крокі толькі да катэгорыі актыўных карыстальнікаў.

менавіта, дасягненне нават тое, перамежныя ад колькасці паведамленняў.