КПК

Перегляд Повної Версії : Lancia musa 1,3 multijet код помилки help

159sportwagon
30-01-2014, 19:50
Привіт всім . Я ? настає lancia musa 1,3 multijet з автоматичною коробкою передач. Двигун не запускається-й?, і не приймає передачі. Діагноз той зробив з multiecuscan . Код помилки P2299 P0335. Хто-небудь знає що ? .

Backgroop
30-01-2014, 20:03
Привіт.. то перша помилка, p2299 ? майже класичний, але при натисканні на гальма і на газ, це помилка inrilevante, в той час як p0335 і в зв'язку з датчика фази на осі розподільного вала або невідповідності етап кіл.. перевірені, датчик фази, датчик частоти обертання, і, особливо, цілісність? ланцюга розподілу...

159sportwagon
30-01-2014, 20:16
Те, що я не розумію і яке не включає власний двигун.ЕКЮ передач я не знаменує не помиляюся. Не працює навіть

Backgroop
30-01-2014, 20:22
Те, що я не розумію і яке не включає власний двигун.ЕКЮ передач я не знаменує не помиляюся. Не працює навіть

Так що не обертається стартер, ти пробував, якщо двигун працює?? На цій машині з selespeed в поштовому запобіжники і контактори, c'? в rel? що блокує стартер і consrnso тільки у випадку, якщо коробка передач знаходиться у правильній позиції, і якщо на педаль гальма і утримуйте клавішу.. так що перевірені, а також вимикач системи діагностики, щоб перевірити, коли призи, якщо ви утримуйте клавішу, (lampafe стоп там може бути кілька неправильно))

159sportwagon
30-01-2014, 21:05
Ок, завтра контролю і місце те, що я зробив чи знайшов . Дякую

baraldino
31-01-2014, 06:56
Так що не обертається стартер, ти пробував, якщо двигун працює?? На цій машині з selespeed в поштовому запобіжники і контактори, c'? в rel? що блокує стартер і consrnso тільки у випадку, якщо коробка передач знаходиться у правильній позиції, і якщо на педаль гальма і утримуйте клавішу.. так що перевірені, а також вимикач системи діагностики, щоб перевірити, коли призи, якщо ви утримуйте клавішу, (lampafe стоп там може бути кілька неправильно))

так перевірте перемикач гальма вже? довелося кілька разів

fuorigiri12000
31-01-2014, 09:57
так перевірте перемикач гальма вже? довелося кілька разів

Ж саме, як добре мені.