Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Lancia musa 1,3 multijet код памылкі help

159sportwagon
30-01-2014, 19:50
Прывітанне ўсім . Я ? надыходзіць lancia musa 1,3 multijet з аўтаматычнай каробкай перадач. Рухавік не запускаецца-й?, і не прымае перадачы. Дыягназ той зрабіў з multiecuscan . Код памылкі P2299 P0335. Хто-небудзь ведае што ? .

Backgroop
30-01-2014, 20:03
Прывітанне.. то першая памылка, p2299 ? амаль класічны, але пры націску адначасова на тормаз і на газ, гэта памылка inrilevante, у той час як p0335 і ў сувязі з датчыка фазы на восі распредвала або неадпаведнасці этап колаў.. правераны, датчык фазы, датчык частаты кручэння, і, асабліва, цэласнасць? ланцугу размеркавання...

159sportwagon
30-01-2014, 20:16
Тое, што я не разумею, і што не ўключаецца менавіта рухавіком ECU на абмен я не азначае не памыляюся. Не працуе нават

Backgroop
30-01-2014, 20:22
Тое, што я не разумею, і што не ўключаецца менавіта рухавіком ECU на абмен я не азначае не памыляюся. Не працуе нават

Так што не круціцца аўтар, ты спрабаваў, калі рухавік працуе?? На гэтай машыне з selespeed ў паштовай засцерагальнікі, контакторы, c'? у rel? што блакуе стартар і consrnso толькі ў выпадку, калі скрынка перадач знаходзіцца ў правільнай пазіцыі, і калі на педаль тормазу і ўтрымлівайце націснутай клавішу.. так што правераны, а таксама выключальнік сістэмы дыягностыкі, каб праверыць, калі прызы, калі вы ўтрымлівайце клавішу, (lampafe стоп там можа быць некалькі няправільна))

159sportwagon
30-01-2014, 21:05
Ок, заўтра кантролю і месца тое, што я зрабіў ці знайшоў . Дзякуй

baraldino
31-01-2014, 06:56
Так што не круціцца аўтар, ты спрабаваў, калі рухавік працуе?? На гэтай машыне з selespeed ў паштовай засцерагальнікі, контакторы, c'? у rel? што блакуе стартар і consrnso толькі ў выпадку, калі скрынка перадач знаходзіцца ў правільнай пазіцыі, і калі на педаль тормазу і ўтрымлівайце націснутай клавішу.. так што правераны, а таксама выключальнік сістэмы дыягностыкі, каб праверыць, калі прызы, калі вы ўтрымлівайце клавішу, (lampafe стоп там можа быць некалькі няправільна))

ды калі ласка, праверце перамыкач тармазы ўжо? давялося некалькі разоў

fuorigiri12000
31-01-2014, 09:57
ды калі ласка, праверце перамыкач тармазы ўжо? давялося некалькі разоў

Ж самае, як добра мне.