Перегляд Повної Версії : Несправності паливної Рампи Bmw 320d 177cv edc17
kingsnake
29-01-2014, 22:54
Привіт, у мене проблема на одній машині, я зіставляється 320d 177cv, я зробив карту хороший поштовх,але не торкаючись pressile rail і обмежувачі, і в той момент, коли я включив 4 або 5 передачу автомобіль переходить у recovery, і крім звичайних помилок defap, які не дають яких-небудь клопоту в діагностиці мене з'являється помилка plausibilt? тиску в рампі.
Автомобіль йде в recovery після 3500 оборотів, я заявляю, що в 1600bar відкриті форсунки на 1000 сша, і в 1800-950uS.
Не ? є зміни надмірне зробити насос високого тиску в gavitazione,і я прошу вас, якщо у вас така проблема і як ви вирішили.
в основі розрахунку ecu c'? дисбаланс між тиском в rail ,крутний момент двигуна, або...подивіться карту і по можливості видалити всі (dtc? є ecu дуже розумний...)
не розміщувати файли ? важко сказати вам, де ви неправі...
kingsnake
30-01-2014, 10:07
Ви праві, але, на жаль, я не можу відправляти файли.
тоді вам не залишається, що rivedertela і рішення..
kingsnake
30-01-2014, 21:07
тим часом я хочу зробити тест на клієнта, підключивши манометр тиску бензину поруч дизельного фільтра, щоб побачити, якщо на повному газу тиск падає, у мене є деякі сумніви насос низького тиску в баку.
frantik3
30-01-2014, 21:14
підключити діагностику і подивитися всі значення, які ви хочете
як правило, ці автомобілі, якщо зроблені не з політики приймають відразу помилка
kingsnake
30-01-2014, 21:24
Карту я повинна зробити, щоб обертати її сильною, щоб перевірити, чи працює 2 бар, і стаціонарні, і він скачав 237cv в 3610 обертів і 48кг крутний момент, проблема ? під час випробувань на дорозі, як ви inserice 5 вилітає з помилкою, і з'являється plausibilit? тиску в рампі, на жаль, цей форум не дозволяє мені розмістити файл так як я початківець користувач.
franco75
30-01-2014, 21:46
принаймні, скажіть нам, якщо карту rail ? оригінальний і, що ж ви змінили, ви сказали тільки turbo 2бар
kingsnake
30-01-2014, 21:53
в rail ? оригінал, звичайно, я змінив обмежувачі крутного моменту від необхідного крутного моменту в стандартних умовах і при розгоні,і ? дуже правдивий, ніж читати в школі, я помітив, що самі riducevo час упорскування, а пізніше пішов у відмову, те ж саме з тиску в рампі, спочатку я його експлуатацію в 1900 бар, і після цього? я належне поверніть на 1800, що б вартість оригіналу, автомобілі та все, що йде у recovery не робить, сльози диму
мегамозок
30-01-2014, 21:57
В магістралі rail занадто високий d? цей тип проблеми, але немає ? що ти торкнувся випадково?
ці автомобілі дуже чутливі, у вас обмежувачі крутного моменту, як ви їх збільшилося.
franco75
30-01-2014, 22:11
ймовірно, вид витрат регулятор насоса ? змушений працювати в екстремальних умовах і ебу розуміє, що для підтримки тиску використовують важливі значення. Я здається десь читав, але не пам'ятаю де і якщо джерело був надійним, що ці обмеження і PID регулювання тиску вони autoadattativi.
kingsnake
30-01-2014, 22:13
ці автомобілі дуже чутливі, у вас обмежувачі крутного моменту, як ви їх збільшилося.обмежувачі крутного моменту я прокладені в 600 нм, щоб відключити їх
angelolsp
31-01-2014, 11:48
на жаль, цей форум не дозволяє мені розмістити файл так як я початківець користувач.
Ви не можете завантажувати до 80 повідомлень, але ви можете залишити
Спробуйте трохи підняти тиск в магістралі rail. У будь-якому випадку, як сказав тобі, ангел файл, його можна розмістити спокійно? у орі, якщо не в базі даних, робіть їх ? пошта лише посилання
kingsnake
31-01-2014, 13:33
Ви повинні перейти на режим? розширений потім знайти віконце з "прикріпити файл", очевидно, треба zipparlo ,
kingsnake
31-01-2014, 13:42
Спасибі, я бачу сьогодні, що прямо зараз я не вдома
pnausmotorsport
31-01-2014, 16:47
ви provatoad підняти тільки обмежувач rail?
pnaus
kingsnake
31-01-2014, 16:52
Ні, це буде марно, я думаю, все одно тепер машина буде? від pompista, ви терр? в курсі чи проблема ? дизельне паливо
angelolsp
31-01-2014, 17:27
я вважаю, ke і карту!!!
angelolsp
31-01-2014, 17:28
ви не можете зробити діагностику в русі і тримати під управління параметри?
kingsnake
31-01-2014, 17:32
angelolsp
31-01-2014, 17:42
подивитися і тримайте нас у валютний конвертер : ake! у мене відчуйте проблеми форсунок на цих
kingsnake
31-01-2014, 17:51
kingsnake
06-02-2014, 22:17
Aggiornameto, машина ? пішла на pompista і, на думку клієнта, були домішки? в фільтр, якщо я правильно зрозумів ? сітківки до насоса rail, зараз автомобіль не йде у відмову, завтра я повинен спробувати ingrassarla, і ми з цим впоратися? знати.
kingsnake
21-02-2014, 14:04
Я спробував з допомогою діагностики і, коли я вимагаю, дизель створення різниця у втраті 200 бар тиску в рампі, в основному, коли машина вимагає 1700 бар я з діагнозом 1500 бар і машина переходить у recovery.
Ця машина збирає 2 насоси низького тиску, і ви повинні перевірити, якщо проблема стоїть на насос в баку або під рамою.
Діагноз змушує мене переглядати на додаток до тиску, об'єктивно, що вимірюється іншу тиску палива, який має тенденцію бути стабільним близько 220 бар в той час, що потрібно дизельне паливо падає до 160 бар, і машина охоче йде в recovery.
angelolsp
21-02-2014, 15:46
але ти не вирішена? як ніколи раніше не ходив в recivery і тепер він збирається знову? просто спробуйте підняти її з карти?
якщо ви покладете оригінальний автомобіль робить те ж саме?
kingsnake
21-02-2014, 16:30
але ти не вирішена? як ніколи раніше не ходив в recivery і тепер він збирається знову? просто спробуйте підняти її з карти?
Ви, на практиці, як я намагаюся збільшити час вприскування проблема
тому помилка полягає у відображення.. як я розумію..
angelolsp
21-02-2014, 16:42
ви справді переносити все думаю...
kingsnake
21-02-2014, 17:05
З оригінальною карті, працює чи ні??
kingsnake
22-02-2014, 22:03
З оригінальною карті, працює чи ні??
З оригінальною карті не йде у відмову, як не йде до зникнення з карти, soft, проблема виникає тільки тоді, коли старшешаг певний поріг відкриття ін'єкцій
або краще час вприскування, навіть з тиску в рампі оригінал
kingsnake
06-09-2014, 04:33
У вас є, то вирішується?
Ні, у мене знижується тиск і час вприскування і лаче
tecnoracing
06-09-2014, 16:42
цієї машини є перевірка на manonissione пари повинні знайти також карту діагностики неправильна
Я підтверджую те, що говорить topracing. на обмежувачі крутного моменту, як ти дав???
tecnoracing
07-09-2014, 17:49
не проблема, лімітер, але c? деякі біти, які контролює крутний момент пошту файл в розділі орі і вставити ярлик, який ми можемо дати вам руку
Всім привіт
відкриваю цей пост, мало даних, тому що я приїхала bmw 320D E92 177cv edc17 уже зіставлені, і клієнт скаржиться, аномалії..
на практиці автомобіль йде в бігу і в діагностиці повертає помилку ecu.. мені документи, і я побачив, що ця помилка властива обмежувачі в карті, що обмежують крутний момент (нм) з значення і, піднявши також обмежувачі відомих і, прив'язавши педаль, ця пара залишається "обмеженою", і ебу поводиться ненормально дає помилку ECU на діагностику.
Я зробив спробуйте покласти файл орі, і насправді не становить проблеми навіть витягнувши його і поклавши під навантаженням на низьких обертах, робить запит на педаль в підлогу, а з мод, в режимі random, автомобіль вимикається зовсім..
Різні відомості, знайдені в мережі, я прийшов в двох областях, які є 0584c6-0584d0 і 058548-058552 за замовчуванням, імпортовані в 3277 і призводить зараз до 5000.
Чи знаєте ви сказати мені, якщо є інші обмежувачі, для цього ecu для вирішення цієї проблеми, і якщо вони справедливі два обмежувачі знайдені?
Я не прошу рішення, каша готова, але тільки напрямки, де знайти і як рухатися, щоб обійти цю проблему.
Додаю обидва файлу знайшов в мережі, що мод, який я знайшов, завантаженої на авто.
Я намагався зробити карту з нуля, перш ніж між цими двома обмежниками, але проблема не вирішена, я не знаю, якщо тільки ті, чи є ще інші, щоб розблокувати..
В даний час автомобіль повертає з картою soft з педалі до 400 нм і, здається, не дають проблем, змінюючи ці два обмежувача.
Спасибі всім, хто хоче мені допомогти..
привіт tranky, я натрапив, теж в prab схожий, і мені довелося зменшити обмежувачі і багато іншого, щоб обійти цю проблему, я знаю, що ці ебу мають tourque моніторингу або щось подібне, що контролює все це, я також знаю, що є в sw, що вони виключають (тип *******) я, на жаль, я не маю нічого, щоб допомогти вам, але я дивився райони, які ви вказали, але мені здається, що вони зовсім інша справа, я повідомляю вам, і тоді я тобі скажу.
мені не було видно ім'я sw, в будь-якому випадку є одним із найвідоміших для того, щоб виключити управління fap ,egr, і речі, різні райони, від тебе повідомив я, як обмежувач швидкості, ніж температура двигуна, а потім не знаю, якщо обмеження також потужність.
Між тим, спасибі за турботу.. тих областях, які я описав, я визначені різні дискусії з мінімальним фотографію бачив навколо, і дві зони, здавалося їм, що вони дають цю проблему і більше, є й інші, біля обмежувач крутного моменту.. я копаюся в файл, але не знаходжу, дуже віру або якісь тести.. це дуже бентежить питання про обмежувач крутного моменту..
тоді я зробив кілька дзвінків і друзів ви зробили, щоб відчувати, мені сказали поставити на нуль від 0438a0 -на - 043bc0 і підняти на FF від 043bd0 -на - 043c10, і спробувати, це видно на файл в 2 мега, дивіться, якщо ви можете зробити кілька тестів, я в цей час у мене не буде коштів у розпорядженні, привіт.
Додаю фотографії з зони, знайдені в мережі для порівняння
якщо у вас є машина в наявності, поекспериментуйте, і подивимося ;-)
якщо у вас є машина в наявності, поекспериментуйте, і подивимося ;-)
скажімо, у мене є можливість написати кілька разів, перш ніж власник мені наступати у зворотному напрямку.
Тепер намагаюся з ці криві, і я намагаюся визначити те біля обмежувач на файл, який у мене є, це не просто такий же, тому я повинен знайти..
Edc17 BMW окремими бітами обмеження крутного моменту... а також інших різних обмежувачів.. розкидані по всьому файлу...
Дороги є два або видалити всі обмеження з допомогою damos..
Або зробити карту, обдурили, що працює на tinj і в рампі..
Хоча, а також про терміни є біт обмеження..
Однак для того, щоб стандартні карти друге рішення,хоча мало вишуканою,і краще..
Забув... очі, щоб не переборщити з часом і turbo, якщо ви хочете, щоб обдурити ecu, тому що насправді не звів повністю..
Як казав Уго є в ecu карти torque monitoring, які охороняють в залежності від того, скільки часу двигун працює до досягнення необхідного крутного моменту є цей ефект, коли пара двигун клали..
Це трохи складним, як мова, але як контролер крутний момент на крутний момент...
Edc17 BMW окремими бітами обмеження крутного моменту... а також інших різних обмежувачів.. розкидані по всьому файлу...
Дороги є два або видалити всі обмеження з допомогою damos..
Або зробити карту, обдурили, що працює на tinj і в рампі..
Хоча, а також про терміни є біт обмеження..
Однак для того, щоб стандартні карти друге рішення,хоча мало вишуканою,і краще..
ви можете знати, як вони налаштовані за замовчуванням ці біти окремими навколо?
але буду тримати вас в курсі, як тільки навантаження на мапу
На останній 118d, які я зробив, були встановлені в 320..
Однак, просто подивитися на діагноз, на скільки пара обмежує зробити, а потім шукати значення у файлі..
На останній 118d, які я зробив, були встановлені в 320..
Однак, просто подивитися на діагноз, на скільки пара обмежує зробити, а потім шукати значення у файлі..
карта зроблена.. я знайшов різні обмежувачі, і я зробив з кроком 85mm3 в 460nm (як перетворення), і автомобіль йде.. повільно, але йде.. автоматична коробка передач дуже повільно..
А зараз цей автомобіль знаходиться на тест і подивитися, якщо все ще проблема!
дякую, друже
від матвія допоможе нам зрозуміти, де карта перетворення? у мене теж проблема з bmw (f20) 116d з помилкою ймовірності тиску в рампі (тиск в магістралі).....
Додаю фотографії з зони, знайдені в мережі для порівняння
як написав ugoboss дві зони з себе не що інше, як SPEED LIMITER ДАЛІ TEMP (ENGINE SPEED), потім екран, знайдених в мережі, не точні, для інших я думаю, що з 2 зони, показані ugoboss ти вже повинен вирішити, хоча є й інші райони.
як написав ugoboss дві зони з себе не що інше, як SPEED LIMITER ДАЛІ TEMP (ENGINE SPEED), потім екран, знайдених в мережі, не точні, для інших я думаю, що з 2 зони, показані ugoboss ти вже повинен вирішити, хоча є й інші райони.
Я знайшов інші зони і зміни крутного моменту. Немає більше відмову насправді. Автомобіль до 500 педаль і йде тихо.
Дякую за інформацію
Я знайшов інші зони і зміни крутного моменту. Немає більше відмову насправді. Автомобіль до 500 педаль і йде тихо.
Дякую за інформацію
чудово, я радий, що ви вирішили, і якщо вам була корисна моя допомога, я ще більше радий.
чудово, я радий, що ви вирішили, і якщо вам була корисна моя допомога, я ще більше радий.
Ще раз спасибі друже