Прагляд Поўнай Версіі : Няспраўнасці паліўнай Рампы Bmw 320d 177cv edc17
kingsnake
29-01-2014, 22:54
Прывітанне, у мяне праблема на адной машыне, я супастаўляецца 320d 177cv, я зрабіў карту добры штуршок,але не дакранаючыся pressile rail і абмежавальнікі, і ў той момант, калі я уключыў 4 або 5 перадачу аўтамабіль пераходзіць у recovery, і акрамя звычайных памылак defap, якія не даюць якіх-небудзь клопатаў ў дыягностыцы мяне з'яўляецца памылка plausibilt? ціску ў рампы.
Аўтамабіль ідзе ў recovery пасля 3500 абарачэнняў, я заяўляю, што ў 1600bar фарсункі адкрыты на 1000 зша, і ў 1800-950uS.
Не ? есць змены празмернае зрабіць помпа высокага ціску ў gavitazione,і я прашу вас, калі ў вас падобная праблема і як вы вырашылі.
у аснове разліку ecu c'? дысбаланс паміж ціскам у rail ,крутоўны момант рухавіка, альбо...паглядзіце карту і па магчымасці выдаліць усе (dtc? есць ecu вельмі разумны...)
не размяшчаць файлы ? цяжка сказаць вам, дзе вы не мелі рацыі...
kingsnake
30-01-2014, 10:07
Вы маеце рацыю, але, на жаль, я не магу адпраўляць файлы.
тады вам не застаецца, што rivedertela і вырашэння..
kingsnake
30-01-2014, 21:07
тым часам я хачу зрабіць тэст на кліента, падлучыўшы манометр ціску бензіну побач дызельнага фільтра, каб убачыць, калі на поўным газе ціск падае, у мяне есць некаторыя сумневы на помпа нізкага ціску ў баку.
frantik3
30-01-2014, 21:14
падключыць дыягностыку і паглядзець усе значэння, якія вы хочаце
як правіла, гэтыя аўтамабілі, калі зроблены не з палітыкі прымаюць адразу памылка
kingsnake
30-01-2014, 21:24
Карту я належная зрабіць, каб круціць яе моцнай, каб праверыць, ці працуе 2 бар, і стацыянарныя, і ен запампаваў 237cv ў 3610 абаротаў і 48кг крутоўны момант, праблема ? падчас выпрабаванняў на дарозе, як вы inserice 5 вылятае з памылкай, і з'яўляецца plausibilit? ціску ў рампы, на жаль, гэты форум не дазваляе мне размясціць файл так як я пачатковец карыстач.
franco75
30-01-2014, 21:46
па крайняй меры, скажыце нам, калі карту rail ? арыгінальны і, што ж вы змянілі, вы сказалі толькі turbo 2бар
kingsnake
30-01-2014, 21:53
у rail ? арыгінал, вядома, я змяніў абмежавальнікі крутоўнага моманту ад патрабаванага крутоўнага моманту ў стандартных умовах і пры разгоне,і ? вельмі праўдзівы, чым чытаць у школе, я заўважыў, што самыя riducevo час ўпырску, а пазней пайшоў у адмову, тое ж самае з ціску ў рампы, спачатку я яго эксплуатацыю ў 1900 бар, і пасля гэтага? я належнае павярніце на 1800, што б кошт арыгінала, аўтамабілі і ўсе, што ідзе ў recovery не робіць, слезы дыму
мегамозг
30-01-2014, 21:57
У магістралі rail занадта высокі d? гэты тып праблемы, але няма ? што ты закрануў выпадкова?
гэтыя аўтамабілі вельмі адчувальныя, у вас абмежавальнікі крутоўнага моманту, як вы іх павялічваецца.
franco75
30-01-2014, 22:11
верагодна, выгляд расходу рэгулятар помпы ? вымушаны працаваць у экстрэмальных умовах і эбу разумее, што для падтрымання ціску выкарыстоўваюць важныя значэння. Я, здаецца, дзе-то чытаў, але не памятаю дзе і калі крыніца быў надзейным, што гэтыя абмежаванні і PID рэгулявання ціску яны autoadattativi.
kingsnake
30-01-2014, 22:13
гэтыя аўтамабілі вельмі адчувальныя, у вас абмежавальнікі крутоўнага моманту, як вы іх павялічылася.абмежавальнікі крутоўнага моманту я пракладзеныя ў 600 нм, каб адключыць іх
angelolsp
31-01-2014, 11:48
на жаль, гэты форум не дазваляе мне адпраўляць файлы, так як я пачатковец.
Вы не можаце загрузіць да 80 паведамленняў, але вы можаце пакінуць
Паспрабуйце ледзь падняць ціск у магістралі rail. У любым выпадку, як сказаў табе, анел файл, яго можна размясціць спакойна? у крычы, калі не ў базе дадзеных, рабіце іх ? то пошта толькі спасылка
kingsnake
31-01-2014, 13:33
Вы павінны перайсці на рэжым? пашыраны потым знайсці акенца з "прымацаваць файл", відавочна, трэба zipparlo ,
kingsnake
31-01-2014, 13:42
Дзякуй, я бачу яго сення вечарам, зараз не дома
pnausmotorsport
31-01-2014, 16:47
вы provatoad падняць толькі абмежавальнік rail?
pnaus
kingsnake
31-01-2014, 16:52
Не, гэта будзе бескарысна, я думаю, усе роўна зараз машына будзе? ад pompista, вы терр? у курсе ці праблема ? дызельнае паліва
angelolsp
31-01-2014, 17:27
я лічу, ke і карту!!!
angelolsp
31-01-2014, 17:28
вы не можаце зрабіць дыягностыку ў руху і трымаць пад кіравання параметры?
kingsnake
31-01-2014, 17:32
angelolsp
31-01-2014, 17:42
паглядзець і трымаеце нас у валютны канвертар : ake! у мяне адчуйце праблемы фарсунак на гэтых
kingsnake
31-01-2014, 17:51
kingsnake
06-02-2014, 22:17
Aggiornameto, машына ? пайшла на pompista і, на думку кліента, былі прымешкі? у фільтр, калі я правільна зразумеў ? сятчаткі да помпы rail, цяпер аўтамабіль не ідзе ў адмову, заўтра я павінен паспрабаваць ingrassarla, і мы з гэтым справіцца? ведаць.
kingsnake
21-02-2014, 14:04
Я паспрабаваў з дапамогай дыягностыкі і, калі я патрабую, дызель стварэнне розніца ў страце 200 бар ціску ў рампы, у асноўным, калі машына патрабуе 1700 бар я з дыягназам 1500 бар і машына пераходзіць у recovery.
Гэтая машына збірае 2 помпы нізкага ціску, і вы павінны ўбачыць, калі праблема стаіць на помпу ў баку ці пад рамай.
Дыягназ прымушае мяне праглядаць у дадатак да ціску, аб'ектыўна, што вымяраецца іншую ціску паліва, які мае тэндэнцыю быць стабільным каля 220 бар у той час, што патрабуецца дызельнае паліва падае да 160 бар, і машына ахвотна ідзе ў recovery.
angelolsp
21-02-2014, 15:46
але ты не вырашана? як ніколі раней не хадзіў у recivery і цяпер ен збіраецца зноў? проста паспрабуйце падняць яе з карты?
калі вы пакладзеце арыгінальны аўтамабіль робіць тое ж самае?
kingsnake
21-02-2014, 16:30
але ты не вырашана? як ніколі раней не хадзіў у recivery і цяпер ен збіраецца зноў? проста паспрабуйце падняць яе з карты?
Вы, на практыцы, як я спрабую павялічыць час ўпырску праблема
таму памылка заключаецца ў адлюстраванне.. як я разумею..
angelolsp
21-02-2014, 16:42
вы на самай справе пераносіць усе думаю...
kingsnake
21-02-2014, 17:05
З арыгінальнай карце, працуе ці не??
kingsnake
22-02-2014, 22:03
З арыгінальнай карце, працуе ці не??
З арыгінальнай карце не ідзе ў адмову, як не ідзе ў знікненне з карты, soft, праблема ўзнікае толькі тады, калі старшешаг пэўны парог адкрыцця ін'екцый
або лепш, час ўпырску, а таксама з-за ціску ў рампы арыгінал
У вас есць, то вырашаецца?
kingsnake
06-09-2014, 04:33
У вас есць, то вырашаецца?
Не, я знізіў ціск і час ўпырску і лаче
tecnoracing
06-09-2014, 16:42
гэтай машыны есць праверка на manonissione пары варта знайсці нават дыягназу карта няправільная
Я пацвярджаю тое, што кажа topracing. на абмежавальнікі крутоўнага моманту, як ты даў???
tecnoracing
07-09-2014, 17:49
не праблема, лімітэр, але c? некаторыя біты, якія кантралюе крутоўны момант пошту файл у раздзеле врі і ўставіць у ярлык, які мы можам даць вам руку
Усім прывітанне
адкрываю гэты пост, мала дадзеных, таму што я прыехала bmw 320D E92 177cv edc17 ўжо супастаўленыя, і кліент скардзіцца, анамаліі..
на практыцы аўтамабіль сыходзіць у бегу і ў дыягностыцы вяртае памылку ecu.. мне дакументы, і я ўбачыў, што гэтая памылка ўласцівая абмежавальнікі ў карце, якія абмяжоўваюць крутоўны момант (нм) з значэння і, падняўшы таксама абмежавальнікі вядомых і, прывязаўшы педаль, гэтая пара застаецца "абмежаванай", і эбу паводзіць сябе ненармальна дае памылку ECU на дыягностыку.
Я зрабіў паспрабуйце пакласці файл крычы, і на самай справе не ўяўляе праблемы нават выцягнуўшы яго і паклаўшы пад нагрузкай на нізкіх абарачэннях, робіць запыт на педаль у падлогу, а з мод, у рэжыме random, аўтамабіль выключаецца зусім..
Розныя звесткі, знойдзеныя ў сеціве, я прыйшоў у дзвюх абласцях, якія з'яўляюцца 0584c6-0584d0 і 058548-058552 па змаўчанні, імпартаваныя ў 3277 і прыводзіць да 5000.
Ці ведаеце вы сказаць мне, калі есць іншыя абмежавальнікі, для гэтага ecu для вырашэння гэтай праблемы, і калі яны справядлівыя два абмежавальнікі знойдзены?
Я не прашу рашэнне, каша гатовая, але толькі напрамкі, дзе знайсці і як рухацца, каб абыйсці гэтую праблему.
Прыкладаю абодва файла знайшоў у сеткі, што мод, які я знайшоў, загружанай на аўто.
Я спрабаваў зрабіць карту з нуля, перш чым паміж гэтымі двума абмежавальнікамі, але праблема не ўхіленая, я не ведаю, калі толькі тыя, ці ёсць яшчэ іншыя, каб разблакаваць..
У цяперашні час аўтамабіль паварочвае з картай soft з педалі да 400 нм, і, здаецца, не даюць праблем, змяняючы гэтыя два абмежавальніка.
Дзякуй усім, хто хоча мне дапамагчы..
прывітанне tranky, я наткнуўся, таксама ў prab падобны, і мне прыйшлося паменшыць абмежавальнікі і многае іншае, каб абыйсці гэтую праблему, я ведаю, што гэтыя ecu маюць tourque маніторынгу або што-то падобнае, што кантралюе ўсё гэта, я таксама ведаю, што ёсць у sw, што яны выключаюць (тып *******) я, на жаль, я не маю нічога, каб дапамагчы вам, але я глядзеў раёны, якія вы паказалі, але мне здаецца, што яны зусім іншая справа, я паведамляю вам, і тады я табе скажу.
мне не было бачна імя sw, у любым выпадку з'яўляецца адным з самых вядомых для таго, каб выключыць кіраванне fap ,egr, і рэчы, розныя раёны, ад цябе паведаміў я, як абмежавальнік хуткасці, чым тэмпература рухавіка, а потым не ведаю, калі абмежаванні таксама магутнасць.
Між тым, дзякуй за клопат.. тых галінах, якія я апісаў, я вызначаны розныя дыскусіі з мінімальным фатаграфію бачыў вакол, і, дзве зоны, здавалася ім, што яны даюць гэтую праблему і больш, ёсць і іншыя, каля абмежавальнік крутоўнага моманту.. я копаюсь ў файл, але не знаходжу, вельмі веру ў або якія-небудзь тэсты.. гэта вельмі бянтэжыць пытанне аб абмежавальнік крутоўнага моманту..
тады я зрабіў некалькі званкоў і сяброў вы зрабілі, каб адчуваць, мне сказалі паставіць на нуль ад 0438a0 -на - 043bc0 і падняць на FF ад 043bd0 -на - 043c10, і паспрабаваць, гэта відаць на файл 2 мега, глядзіце, калі вы можаце зрабіць некалькі тэстаў, я ў гэты час у мяне не будзе сродкаў у распараджэнні, прывітанне.
Прыкладаю фатаграфіі з зоны, знойдзеныя ў сеткі для параўнання
калі ў вас ёсць машына ў наяўнасці, паэксперыментуйце, і паглядзім ;-)
калі ў вас ёсць машына ў наяўнасці, паэксперыментуйце, і паглядзім ;-)
скажам, у мяне ёсць магчымасць напісаць некалькі разоў, перш чым ўладальнік мне наступаць у зваротным кірунку..
Цяпер спрабую з гэтыя крывыя, і я спрабую вызначыць то каля абмежавальнік на файл, які ў мяне ёсць, гэта не проста такі ж, таму я павінен знайсці..
Edc17 BMW асобнымі бітамі абмежаванні крутоўнага моманту... а таксама іншых розных абмежавальнікаў.. раскіданыя па ўсім файла...
Дарогі з'яўляюцца два ці выдаліць усе абмежаванні з дапамогай damos..
Або зрабіць карту, падманулі, што працуе на tinj і ў рампы..
Хоць, а таксама аб тэрмінах ёсць біт абмежаванне..
Аднак для таго, каб стандартныя карты другое рашэнне,хоць мала вытанчанай,і пераважней..
Забыўся... вочы, каб не перабраць з часам і turbo, калі вы хочаце, каб падмануць ecu, таму што на самай справе не ўвёў у зман цалкам..
Як казаў Уга ёсць у ecu карты крутоўны момант monitoring, якія ахоўваюць у залежнасці ад таго, колькі часу рухавік працуе да дасягнення патрабаванага крутоўнага моманту з'яўляецца гэты эфект, калі пара рухавік клалі..
Гэта крыху складаным, як гаворка, але як кантролер крутоўны момант на крутоўны момант...
Edc17 BMW асобнымі бітамі абмежаванні крутоўнага моманту... а таксама іншых розных абмежавальнікаў.. раскіданыя па ўсім файла...
Дарогі з'яўляюцца два ці выдаліць усе абмежаванні з дапамогай damos..
Або зрабіць карту, падманулі, што працуе на tinj і ў рампы..
Хоць, а таксама аб тэрмінах ёсць біт абмежаванне..
Аднак для таго, каб стандартныя карты другое рашэнне,хоць мала вытанчанай,і пераважней..
вы можаце ведаць, як яны настроены па змаўчанні гэтыя біты асобнымі вакол?
але буду трымаць вас у курсе, як толькі нагрузка на карту
На апошні 118d, якія я зрабіў, былі ўсталяваныя ў 320..
Аднак, проста паглядзець на дыягназ, на колькі пара абмяжоўвае зрабіць, а потым шукаць значэнне ў файле..
На апошні 118d, якія я зрабіў, былі ўсталяваныя ў 320..
Аднак, проста паглядзець на дыягназ, на колькі пара абмяжоўвае зрабіць, а потым шукаць значэнне ў файле..
карта зробленая.. я знайшоў розныя абмежавальнікі, і я зрабіў з крокам 85mm3 ў 460nm (як пераўтварэнні), і аўтамабіль ідзе.. павольна, але ідзе.. аўтаматычная скрынка перадач вельмі павольна..
А зараз гэты аўтамабіль знаходзіцца на тэст і паглядзець, калі ўсе яшчэ праблема!
дзякуй, сябар
ад матфея дапаможа нам зразумець, дзе карта пераўтварэнні? у мяне таксама праблема з bmw (f20) 116d з памылкай верагоднасці ціску ў рампы (ціск ў магістралі).....
Прыкладаю фатаграфіі з зоны, знойдзеныя ў сеткі для параўнання
як напісаў ugoboss дзве зоны з сябе не што іншае, як SPEED LIMITER ДАЛЕЙ TEMP (ENGINE SPEED), затым экран, знойдзеных у сеткі, не дакладныя, для астатніх я думаю, што з 2 зоны, паказаныя ugoboss ты ўжо павінен вырашыць, хоць ёсць і іншыя раёны.
як напісаў ugoboss дзве зоны з сябе не што іншае, як SPEED LIMITER ДАЛЕЙ TEMP (ENGINE SPEED), затым экран, знойдзеных у сеткі, не дакладныя, для астатніх я думаю, што з 2 зоны, паказаныя ugoboss ты ўжо павінен вырашыць, хоць ёсць і іншыя раёны.
Я знайшоў іншыя зоны і змены крутоўнага моманту. Няма больш адмову на самай справе. Аўтамабіль да 500 педаль і ідзе ціха.
Дзякуй за інфармацыю
Я знайшоў іншыя зоны і змены крутоўнага моманту. Няма больш адмову на самай справе. Аўтамабіль да 500 педаль і ідзе ціха.
Дзякуй за інфармацыю
выдатна, я рады, што вы вырашылі, і калі вам была карысная мая дапамога, я яшчэ больш рады.
выдатна, я рады, што вы вырашылі, і калі вам была карысная мая дапамога, я яшчэ больш рады.
Яшчэ раз дзякуй сябар